Şimdi Ara

Siccin 3 Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle filmi izlememiş ve izleyecek olan arkadaslar hiç okumasın.

Filmi arkadaslarımla beraber seyrettim gayet güzeldi ancak izleyen arkadaslara sormak istediğim soru şu filmin sonunda Kader karakterinin aslında öldükten sonra bir cin olarak filmde yer aldıgını biliyoruz filmin basları ve orta bölümünde Kader normal insan görüntüsünde filmin son sahnelerinde ise insan dısı görüntüsü var belki saçma ama filmden cıktıktan sonra arkadaslarla tartıstık illa tutturdular aslında kader karakterini adam hep öle kötü görüntüde gördüklerini buna ragmen katlandıgını iddaa ettiler bense adama normal karısı gibi gördüğünü sadece son sahnelerde seyircinin onun cin oldugunu anlamaları icin kötü görünümde oldugunu söyledim ve tartıstık baya haliyle bi anlaşmazlık ortaya çıktı.

Yani kısaca sormak istedigim su adam karısını geri getirdikten sonra karısını normal karısı şeklindemi yoksa cinin o kötü görüntüsü şeklindemi görüyordu.

Benim düşüncem Kader normal insan olan halindeki gibi gözüküyordu adamda bu yüzden onunla zaman geçiriyordu.
    Saçma gelebilir ama benmi yanlıs düşünüyorum arkadaslarmı yanlıs düşünüyor izleyenlerin agzından ögrenmek istedim şimdiden herkese tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdtkaya -- 10 Eylül 2016; 1:26:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.