Şimdi Ara

Sicil Affı ve Borç Yapılandırması 2020 GÜNCEL KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Müdür rutin olan kara listeye girdiysen kredi çekmek senin için zorlaşıyor bir süre.fakat Allah in ayeti değil bilesin.

Kara listeye düştüm(5 sene dolmadı hala).ne krediler cektim.kapadim bir daha cektim.erken kapadım.cektim.sayisini unuttum.

Banka vereceği parayı rahatlikla alabileceğini düşündüğü an ,dün gir kara listeye bugün çek .ama buna inanması lazim

Alıntıları Göster
    Valla hocam 2019 şubatayında girdim girmemle kapatmam bir oldu sonrasında üstüme hiç borç yok kredi puanım 1.300 civarı 6 yıldır kurumsal firmada çalışıyorum maaş bankam bile vermiyor kara listeden önce bende çok çektiğim olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Valla hocam 2019 şubatayında girdim girmemle kapatmam bir oldu sonrasında üstüme hiç borç yok kredi puanım 1.300 civarı 6 yıldır kurumsal firmada çalışıyorum maaş bankam bile vermiyor kara listeden önce bende çok çektiğim olmuştu.

Alıntıları Göster
    Muhakkaki cekeceksindir. 5 sene beklemeden.daha yeni sayılır olay.

Kredi kartlarini düzenli kullan ve öde.ilk bir bir buçuk sene benide çok yordular vermediler

Memurum ben.kamuda hekimim.bir aylık maaşım kadar bile kredi çekemedim o ilk 1 1.5 senede.daha 5 sene dolmadı.suab problem yok.

Çok klasik bir söz vardır.bankadan para çekmek için o paraya ihtiyacın OLMADİGİNİ kanitlaman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Muhakkaki cekeceksindir. 5 sene beklemeden.daha yeni sayılır olay.

Kredi kartlarini düzenli kullan ve öde.ilk bir bir buçuk sene benide çok yordular vermediler

Memurum ben.kamuda hekimim.bir aylık maaşım kadar bile kredi çekemedim o ilk 1 1.5 senede.daha 5 sene dolmadı.suab problem yok.

Çok klasik bir söz vardır.bankadan para çekmek için o paraya ihtiyacın OLMADİGİNİ kanitlaman gerek.

Alıntıları Göster
    Kuveyt türk'den blokeli kredi kartı aldım puan yükseltmek için 7 aydır düzenli ödüyorum. Aslında şu an için kredi'ye ihtiyacım yok, bakalım şu an bazı paketlerden sicil affı gibi olaki yararlanabilirsem kk veya kredi deneyeceğim düşük meblağ krediyi alıp bankaya düzenli ödediğimi kanıtlamak adına yapıcam.

• quote:

Kuveyt türk'den blokeli kredi kartı aldım puan yükseltmek için 7 aydır düzenli ödüyorum. Aslında şu an için kredi'ye ihtiyacım yok, bakalım şu an bazı paketlerden sicil affı gibi olaki yararlanabilirsem kk veya kredi deneyeceğim düşük meblağ krediyi alıp bankaya düzenli ödediğimi kanıtlamak adına yapıcam.

Alıntıları Göster
    Dostum ben kara listeye dustugumde kredi notum 0 idi 0.bildigin 0.findeks risk raporu alıyordum düzenli

Bankaci liseden sıra arkadasima durumu anlattım.bana bir çıkış yolu hazırla dedim.

Her ay düzenli sistemime girip beni yönlendirdi.ilk kmh imi eksiden kurtar dedi

Sonra hiç bir kredi kartımı dönemsel gecikmeye sokmadim.asgarisini ödedim ama 1 gün dahi son ödeme tarihini geçirmedim.dedigim gibi 1 gün geciksin sonra hepsini öde 1 dönem gecikmeye giriyorsun

Üç dört ay bunu yaptım.puanim 940 a çıktı 0 dan.ama uzun aylar 1000 i goremedim.duzenli ödemelere rağmen .algoritması değişik.bankacilar bile on goremiyor.

Dediğin gibi Kuveyt turkten blokeli kart çıkar.duzenli öde.

İlk fırsatta minör bir kredi çek.3 bin 5 bin.ihtiyacin olmasa bile .faizi göze al.cek öde.erken kapama.duzenli öde.ama bunu yaparken sağlam bir bankacı bul.sana abi şimdi çekebiliriz dediğinde çektir.yalandan başvuru yapıp red yeme.

5 6 ay düzenli ödemeyle 900-1100 arası gittim.duzenli ödemelere rağmen bazı aylar kredi notum düştü.sabir işi bu.kredi kartlarının limiti dolu olmasın.

500 TL link kredi kartının 490 TL si dolu olana kadar 10 bin TL link kartın 490 TL si dolu olsun.

Otomatik ödeme talimatı ver.kullanmadigin vadesiz hesapları kapat.kredi kartı vadeli hesap ne varsa hepsinde hesap hareketi olsun.bir kartım var.kotu günler için saklıyorum.hic harcamıyorum deme.bir su al bir gün.yeri gelsin sadece bir su parası öde.

Kafana takılan birşey olursa sor.bu yollardan geçtim.faydam olursa ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Af gelmesinin çok bir esprisi yok bence. Açıkta borcu olupta kredi skoru yüksek olana zaten banka veriyor. Af gelsede insiyatif yine bankaların elinde. Kısacası af geldi hadi kredi çekim diye birşey olmayacak.
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    anlattıklarının hepsi senin açından doğru ama palavra

borcu olmayana kapatalıda 1 yıl geçmişse kredi ve kredi kartı verilmelidir

böyle saçma salak şeylerle uğraşırsak ülke tabi ilerlemez
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    resmi gazetede yayınlandı bankalar ne kadar uyar bilmiyorum
  • ne zaman yayınlandı resmi gazetede emin misin hocam ?
  • Arkadaşlar sicilinde kanuni takip olup ihtiyaç kredisi çeken olur ise bu dönemde lütfen hangi bankadan çektiğini paylaşabilirmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sicil Affı ve Borç Yapılandırması 2020 GÜNCEL KONU

• THERUMMER T kullanıcısına yanıt
    evet ben her gün resmi gazeteye vb. bakarım ama farketmemiştim bunu, teşekkürler.

gerçekten bankalar bu tarafta esnedi mi acaba bu konu çok kişiyi ilgilendiriyor. henüz çok yeni ama güncel durumu bilmek adına konuyu aktif tutmakta fayda var.
  • Arkadaşlar bu hafta kredi veya kredi kartına başvuran daha önce çıkmayıpta alan olur ise bankayıda yazarsanız konuyu takip edenlerin yararına olacaktır, teşekkürler.

• Hiç bir banka uymuyor geçmiş olsun.

sen krediyi aldın mı hesaba yattı mı
  • Evet ama bana kredi kartı lazım o kredi zaten herkese çıkıyor icra borcu olan bile aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 18 Nisan 2020; 18:36:0 >
  • hayır bu kredinin taksitlerini ödeyince findeks puanda artması lazım yani bloke teminatlı kredi almaya gerek kalmadı şuanda bide üstüne para vererek
    Aynen katılıyorum. Bugünlerde bu konunun gündeme gelmesi gerek.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Blokeli kart konusu ile ilgili biraz detay verirmisin.
  • quote:

Hiç bir banka uymuyor geçmiş olsun.
    Devlet bankalarına bir şey olmaz ama özel bankalar prestij kaybeder.
  • acahan1 A kullanıcısına yanıt
    Selam,

Kuveyt türk bankasından hesap açtıracaksınız en az 1.100 tl hesaba para yatırmanız gerekli yatan paraya banka bloke koyuyor ve size 1.000 tl limitli kredi kartı veriyor hemen şubede... Amaç olaki siz ödemediniz kart borcunuzu hesabınızdaki blokeli paradan tahsil edecek banka kendini güvenceye alıyor, ne zaman banka gözünde normal bir kredi kartı alabilirsiniz o zaman hesabınızdaki bloke kalkar...

Kredi kartına ne kadar harcarsanız o kadar yatırmanız gerekir asgari ödeme diye birşey yok. 1 yılda ortalama 250 puan arttırır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.