Bildirim
Sicim Teorisinin Kurucusu Prof. Michio Kaku ile Özel Röportaj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Adamı hergün Discovery' de izliyorum
Digitürk Discovery ile yeniden anlaştıda NGC' nin saçma sapan belgesellerini günde iki defa izleyip ezberlemekten kurtuldum. -
Bilim adamlarının yeni geçim kaynağı televizyon olmuş :)
Bilim ile karın doymuyor mu yoksa? -
Materyalist arkadaşlar ne yazık ki çok üzülecek.En çok güvendikleri şey ,bilim, onlara maddenin aslında var olmayabileceği ihtimalini sunuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: El-Cezeri
Bilim ile karın doymuyor mu yoksa?
Allah razı olsun, bol bol rahmet versin Carl Sagan' a
Onun yaptığı bu TV programı ile milyonlar astronomi, fizik, biyoloji öğrendi:
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Allah razı olsun, bol bol rahmet versin Carl Sagan' a
Onun yaptığı bu TV programı ile milyonlar astronomi, fizik, biyoloji öğrendi:
Kesinlikle şimdiye kadar izledikerimin arasında en iyisi.Tekrar indiricem ama bu sefer izlediğimde kağıt ve kalemi yanımda bulundurucam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ßy Spécops.
Kimleri görüyor gözlerim -
quote:
quote:
Kimleri görüyor gözlerim
cok oldu girmeyeli :) -
quote:
quote:
quote:
Kimleri görüyor gözlerim
cok oldu girmeyeli :)
baya oldu seni görmeyeli hocam. arayı fazla açma. sonra kb sana küser haberin olsun :) -
quote:
İnsanları aydınlatmaya çalışmanın neresi kötü, sen birde bizdeki kanallara bak alayı camiye döndü, hepsinde bir hoca akşama kadar millet arayıp hocam şöyle yaptım, eyvah günahmıdır, mekruhmudur sorup duruyor, yakında sormadan tuvalete gidemiyecek millet, ne güzel hocalarda ceplerini dolduruyor, M.K.Atatürk'ün bir lafı vardı tam hatırlamıyorum ama halk günah-sevap korkusundan düşünemeyen bireylere dönmüş diyordu, bir devrim yaptı çoğu tekkeyi kapattı ama gene o günlere dönüyoruz, neyse millet Mars'a bilmem kaçıncı uydusunu göndere dursun, bizide dinle, imanla oyalasınlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KanKoKan
quote:
İnsanları aydınlatmaya çalışmanın neresi kötü
Kötü demedim ki ben.
Bilimadamlarının televizyonda yaptığı insanları bilimsel yönden aydınlatmaksa, sözünü ettiğiniz din adamlarının televizyonda yaptığı da ahlaki yönden aydınlatmaktır. Bilimadamını arayıpta "şöyle yapsam uygun düşer mi" tarzı bir soru soramazsın yada din adamını arayıp "hocam kuarkların bir iç yapısı var mı" diyemezsin.
Ben ikisine de kötü demiyorum. Tabi ikisi içinde de çıkan şarlatanlar olmuyor değil.
Benim sadece dikkatimi çekti son dönemde bilim adamları televizyonda baya gözüküyor. Ha bu kötü bir şey mi tabi ki değil. Çıkardıkları belgeselleri ilk takip edenlerdenim.
-
Yazınızın sonunda gülücük görünce yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayın, Ömer Çokakıl gibi hergün mucize çıkarıp kitleleri kendine inandıranlar çıktıkca insan sinir oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X