Arkadaşlar Windows 7 Ultimate (64bit) kullanıyorum.Dün birden bire yan araçlardaki (sidebar) takvimin tarih yazısı kayboldu. Daha once boyle bir durumla karşılaşıp çözebilen varsa cevap bekliyorum. Veya takvim aracını indirebilceğim bir link olabilir (ben bulamadım). Silip yüklersem düzelebilir gibi geliyo.
takvim kaybolmamıştır uygulama genel olarak kapatılmıştır ki yok oldugunu kanısına varıyorsanır windows side bar yazıp googleden aratıp buna karşın bir sürü program bulabilirsiniz kolay gelsin
arkadasım yazılar kayboldu diyorum sen uygulama kapatılmıstır diyosun sidebarı bulursun aratıp ben ondan bahsetmiyorum ki takvim aracını bulmak istiyorum bilmem anlatabildimmi.
sılıp yuklemen gerekıcek formlarda arastırdım bu gıbı durumla karşılaşan yok maleesef :S
silip yükleyecemde silmesi kolay nerden bulacam o sıkıntı arastırıyorm bnde ama bulamadım hala sürecin hızlanması acısından burda paylasayım dedim belki daha once bu durumla karsılasan birini bulurum diye.. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: mrtcnylmz
silip yükleyecemde silmesi kolay nerden bulacam o sıkıntı arastırıyorm bnde ama bulamadım hala sürecin hızlanması acısından burda paylasayım dedim belki daha once bu durumla karsılasan birini bulurum diye.. ;)
Bence sen yenisini yükleyince sorun çözülebilir :) o şekilde dene kaldırmadan eski sürümü :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme