nişanlım beyaz eşyaları siemens den istiyor... ben ise tavsiyenizi istiyorum
evleneyim mi evlenmeyim mi ... şaka şaka tavsiye istediğim konu bu değil
buzdolabı: kd40na03 1300 TL
çamaşır wm10e160tr 850 TL
bulaşık se23e230tr 700 TL
fırın hm645210t 880 TL
evet ne dersiniz hem fiyatlar hem modeller için?
(internet üzerinden satış yapan beyazesyam diye bir site var fiyatları daha uygun ama ne kadar güvenilirdir?)
Öncelikle hayırlı olsun. Allah 2 cihan saadeti nasib etsin. Acizane tavsiyelerim: 1- Buzdolabı: SAMSUNG RT-62 KDEW veya SHARP SJPT-69R-WH. 2- Çamaşır Makinesi: SIEMENS 12S760 Bulaşık makinesi ve fırın için birşey söyleyemem.
Aynı dertten ben de müzdaribim arkadaşım,bizimki de siemens istiyor :)
Bütün parçalar farklı olmasın diyoruz,o yüzden hepsini siemens olarak tavsiye edersiniz sevinirim.
@erdena sizinki iyi insaflı davranmış bizimkilerin modelleri ve fiyatı aşağıda
Arkadaşlar daha evvel de yazdım, Siemens-Bosch'un XL ve XXL serisi haricindeki buzdolaplarını almayın. Lütfen tavsiye istemeden evvel beyaz eşya topiğindeki son önerileri okuyunuz. Düşündüğünüz cihazlar hakkında bol bol yorum bulacaksınız. Böyle forum kirliliği oluyor.
@barmer
Dediğim gibi Siemens'in o model buzdolabı iyi değildir. Bualşık makinesini de SE25M557EU olarak değil de SE25M557TR olarak tercih etmenizi öneririm. TR kodlu olan yeni, daha sessiz ve daha az su-elektrik harcayan modeldir. Üst sepet telleri de katlanabiliyor. EU da TR de yerli montajdır.
@erdena
Çamaşır makinesini Profilo CM1000CTR olarak seçmenizi öneririm. Siemens'in o modelinden daha üstündür ve 750TL civardır.
Bualşık makinesinde de yine 750TL'ye SE24E232TR modelini öneririm. Sizin belirttiğiniz modelden daha üstün bir cihazdır 50TL farka kesinlikle değer.
Fırında da Profilo FRM4801W ve FRT4601WG daha iyi tercihler olur. Siemens'le aynıdır ve daha ucuzdur.
Beyazesyam.com'dan bir çok kez alışveriş yaptığımdan rahatlıkla önerebilirim.
KG57NP71NE model buzdolabını neden önermediğinizi öğrenebilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: borntobewild
Evet bende merak ediyorum. Forumun başka bölümlerinde açıklanmış galiba ama ben bulamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: turknur
quote:
Orjinalden alıntı: borntobewild
Evet bende merak ediyorum. Forumun başka bölümlerinde açıklanmış galiba ama ben bulamadım.
Defrost sorunu ve kompresör arızaları sesli çalışma. Buz kırma sesi yazın performans kaybı gibi sorunları var bu modellerin. Yerli montaj siemens-bosch-profilodan bu nedenlerle uzak durun. Arçelik bile bunlardan iyidir bu konuda. Ama XL ve XXL modellerini LG üretir ve kalitelidir.
defrost sorunu nedir ?bu model yarı nofrost filan mı nedir anlamadım.
No frost buzdolaplarında dondurucu bölmede frost(buzlanma) oluşumunu önlemek için bulunan bir teknolojidir. Bu dolaplarda kar oluşmaması için otomatik olarak defrost işlemi yapılır. Bu işlemdeki sorundan dolayı defrost sorunu var deniyor.(ben yazılanları yanlış anlamadıysam)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme