Şimdi Ara

siemens bulaşık makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • candoğan62 ustanın tavsiyesiyle lowfrost buzdolabı aldım. bosch marka almayı düşünürken siemens'in fiyatı daha uygun olduğu için siemens tercihi yaptım.

değerli forum üyelerinden siemens marka minimum fiyatta bulaşık makinesi önerisi bekliyorum. hızlı yıkama seçeneği olması yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Minimum fiyatlı siemens bulaşık makineleri plastik tabanlı olduğu için koku yapıyor diyorlar birde kurutma sorunları varmış.
  • kardeş 1 saat önce SN26M882TR INOX ALDIM. Yarın kurulacak. görüşlerimi paylaşmaya çalışacağım arada bir.
  • siemens kullanan arkadaşları yardıma davet ediyorum:)

• En uygun iyatlı ve hızlı yıkaması olan Siemens SN23E200TR modelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

siemens kullanan arkadaşları yardıma davet ediyorum:)

ben çok memnunum bir bulaşık makinesinden ne bekliyorsunuz SN26M882TR INOX aldım demiştim.

yeterli program sayısı : var

iyi yıkıyor mu : çok iyi

sessiz mi : daha sessizi olamaz

şık mı : Harika

tasarruflu mu : evet suda elektrikte de

fiyatı ekonomikmi : bence fiyat / performans ürünü

ütü yapılıyormu : HAYIR

TV İZLENEBİLİYORMU : HAYIR

DEMEKKİ BENİM BİR B.MAKİNESİNDEN BEKLEDİĞİM HER ŞEY VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

En uygun iyatlı ve hızlı yıkaması olan Siemens SN23E200TR modelidir.

candoğan usta çok teşekkür ederim. fiyatı uygun olduğundan bu ürünü almayı düşünüyordum ama malum plastik taban-filtre durumuna takıldım. hem hızlı yıkamayı ekonomik olduğunu düşündüğümden istiyordum. yorumlarınızı okuyunca tam tersi olduğunu anladım.

şu 3. çekmece variodrawer özelliği de hoşuma gittiğinden (tamamen tahmin, kullanışlı olur mu bilmiyorum) sn 26 m 282 tr almaya karar verdim. sizin yorumlarınız da alınabilir bir makine olduğu yönünde yanılmıyorsam.

buzdolabını lowfrost aldım zaten, bir kaldı fırın. onu da sizin tavsiyenizle aldıktan sonra buyük bir gururla bizim evi candogan62'ye döşettik diyeceğim herkese:)

• quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

ben çok memnunum bir bulaşık makinesinden ne bekliyorsunuz SN26M882TR INOX aldım demiştim.

ütü özelliğinin olmaması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok:)

büyük ihtimalle sizin ürünün aynısının beyazını alacağım, o yüzden sorularım artık çok net;

1. bu variodriwer sepeti kullanışlı mı, işe yarıyor mu, yoksa 3. sepete yer açalım derken alttaki sepetlerin yeri daralmış mı?

2. eko programı kaç dakika sürüyor?

şimdiden çok teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

En uygun iyatlı ve hızlı yıkaması olan Siemens SN23E200TR modelidir.

can bey beyaz eşya alacağım ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Buzdolabı alman üretim olmasını isterdim ama siz alman üretimi bosch yok demiştiniz, yanlış hatırlamıyorsam.

bosch NoFrost, Kombi buzdolabı
    Glass door Siyah renk dış yüzey
    KGN57SB32N

bosch SMS58M88TR bulaşık makinesi (alman üretimi mi? değilse buna yakın alman üretimi var mı bosch ta?)

bosch WAS20461TR çamaşır makinesi (alman üretimi mi? değilse buna yakın alman üretimi var mı bosch ta?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylasahinturk -- 18 Temmuz 2012; 11:43:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

ütü özelliğinin olmaması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok:)

büyük ihtimalle sizin ürünün aynısının beyazını alacağım, o yüzden sorularım artık çok net;

1. bu variodriwer sepeti kullanışlı mı, işe yarıyor mu, yoksa 3. sepete yer açalım derken alttaki sepetlerin yeri daralmış mı?

2. eko programı kaç dakika sürüyor?

şimdiden çok teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun.

1 .variodriwer sepetinin varlığını hissetmiyorunuz bile. satıcı göstermese herhalde 1 ay filan göremezdik o derce yani.
    2. eko programı konusunda seni yanıltmayayım. açıkçası ben işlerden dolayı ilgilenemedim hanım da benim üzerime attı inceleme işini... şu an standart bir yıkama yapıyormuş 1:35 saat sürüyor dedi. ama yarı yarıya düşürme / speed gibi özellikleri var. ama nasıl kullnacağımızı henüz okumadım. yani bu en kısa süresi olamaz herhalde ama bu hafta çok yoğun olacağım yine okuyamayacağım belli. artık haftaya bakarım . sizi yanıltmayayım alacağınız bayideki görevliye mutlak sorun.

teşekkürler,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice32 -- 18 Temmuz 2012; 20:05:22 >

• siemens değil ama aynı grup olan bosch kullanıyorum. modeli de sms 69T68. siemenste de aynısı var. en üst modeli. daha önce hiç bulaşık makinesi kullanmayanlara 88 ya da 82 modelleri güzel gelebilir. ancak daha önce bulaşım makinesi kullananlar farkı görecektir. ben memnun kalmadım.

programlar çok uzun. su-elektrk tasarrufu yapıcaz derken sizi eco programda 3 saat yıkamaya mahkum ediyor.

ayarlanabailir sepet olayı güzel ama 3. bir sepet koydukları için 3. sepeti olmayan modellere göre en alt sepetin orta sepete, orta sepetin de tavana olan mesafeleri daralmış. zaten 3. sepete çatal bıcağı yerleştirmek ayrı bir sorun. çok da iyi yıkanmıyor buraya konan ağır kirli bulaşıklar. örneğin LGde 3. bir pervane var. ama bosh-siemens 3. sepet koymuşlar ama bunların üstüne yıkaması için ilave bir pervane koymamış. bu yüzden ben bu sepeti kaldırıp klasik çatal bıcak sepetinı alıp en alt sepete takmayı düşünüyorum.

kurutması önceki kullandığım 2 adet bosch (1996 ve 2004te alınan) ve arçelik leydiye göre oldukça kötü. benim kullandığım modelde kurutmayı mükemmel hale getirdiğini, hatta plastikler üzerinde bile su damlalarını kuruttuğunu iddia eden zeolit teknolojisi var. buna ilaveten diğer alt modellerde olmayan shine&dry fonkisyonu da mevcut (daha iyi kurutma yaptğığını iddia ediyor) ama bunlar da hikaye. 3ü bir arada tablet ve ilave parlatıcı kullanmama rağmen (ayarı 1den 5e kadar denenmiştir ama fayda etmemiştir) önceki kullandığım makinelere göre düşük performansla kurutuyor.

zaten kurutma performansının kötü olduğu hakkında bulaşık makineleri ana başlığında epey yorum var sms 82 ve 88 hakkında. ha sen nedne bosh aldın derseniz? ben yukarda saydığım ilave fonksiyonlara kandım. düşündüm ki bu fonkisyonlar varsa kurutması daha da iyidir. 2,300 tl.lik makinenin kurutması kötü olmaz heralde diye düşündüm. forumdan da olumlu geri bildirimler alınca gözüm kapalı aldım. şimdi keşke diyorum boschun en üst modeline bu parayı vereceğime mielenin orta bir modelini ya da biraz daha vererek üst model miele alsaydım diyorum. hala taksitlerini ödüyorum ve içime oturuyor, gücüme gidiyor.

son karar sizin.

• değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

siemens değil ama aynı grup olan bosch kullanıyorum. modeli de sms 69T68. siemenste de aynısı var. en üst modeli. daha önce hiç bulaşık makinesi kullanmayanlara 88 ya da 82 modelleri güzel gelebilir. ancak daha önce bulaşım makinesi kullananlar farkı görecektir. ben memnun kalmadım.

programlar çok uzun. su-elektrk tasarrufu yapıcaz derken sizi eco programda 3 saat yıkamaya mahkum ediyor.

ayarlanabailir sepet olayı güzel ama 3. bir sepet koydukları için 3. sepeti olmayan modellere göre en alt sepetin orta sepete, orta sepetin de tavana olan mesafeleri daralmış. zaten 3. sepete çatal bıcağı yerleştirmek ayrı bir sorun. çok da iyi yıkanmıyor buraya konan ağır kirli bulaşıklar. örneğin LGde 3. bir pervane var. ama bosh-siemens 3. sepet koymuşlar ama bunların üstüne yıkaması için ilave bir pervane koymamış. bu yüzden ben bu sepeti kaldırıp klasik çatal bıcak sepetinı alıp en alt sepete takmayı düşünüyorum.

kurutması önceki kullandığım 2 adet bosch (1996 ve 2004te alınan) ve arçelik leydiye göre oldukça kötü. benim kullandığım modelde kurutmayı mükemmel hale getirdiğini, hatta plastikler üzerinde bile su damlalarını kuruttuğunu iddia eden zeolit teknolojisi var. buna ilaveten diğer alt modellerde olmayan shine&dry fonkisyonu da mevcut (daha iyi kurutma yaptğığını iddia ediyor) ama bunlar da hikaye. 3ü bir arada tablet ve ilave parlatıcı kullanmama rağmen (ayarı 1den 5e kadar denenmiştir ama fayda etmemiştir) önceki kullandığım makinelere göre düşük performansla kurutuyor.

zaten kurutma performansının kötü olduğu hakkında bulaşık makineleri ana başlığında epey yorum var sms 82 ve 88 hakkında. ha sen nedne bosh aldın derseniz? ben yukarda saydığım ilave fonksiyonlara kandım. düşündüm ki bu fonkisyonlar varsa kurutması daha da iyidir. 2,300 tl.lik makinenin kurutması kötü olmaz heralde diye düşündüm. forumdan da olumlu geri bildirimler alınca gözüm kapalı aldım. şimdi keşke diyorum boschun en üst modeline bu parayı vereceğime mielenin orta bir modelini ya da biraz daha vererek üst model miele alsaydım diyorum. hala taksitlerini ödüyorum ve içime oturuyor, gücüme gidiyor.

son karar sizin.

Aynen soyledigin gibi kardesim bizde aldik annem leydiden sonra begenmedi acikcasi yillar once teknoloji bile daha iyi sonuc veriyor dedi bu catal kasik koyma yerinin araliklari genis duzgun koymak gerekiyor asagi dusuyor buyuk tencere zaten almiyor icine o kadar para verip boyle can sikici durumlarin olusmasi kotu kurutma leydi gibi degil ama okadar da islak degil sanirim tr modeli diye bu arada miele almadiginiz icin pisman olmayin felaket ciziyor tabak bardak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.