Şimdi Ara

Siemens Bulaşık Makinesi Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulaşık Makinesini iade ettim. Şimdilik bir ürün almamaya karar verdim. Yaza doğru tekrar bakarım siemense. Fikrini paylaşan herkese teşekkürler.
  • Hadi hayırlı olsun kardeş ama bence almamakla hata edersin malum yaz döneminde fiyatlarda düğün sezonları ve malum seçimler yüzünden artış gösterebilir güzel kardeşim şimdiden bak bir model eğer elinde imkan varsa al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

Bulaşık Makinesini iade ettim. Şimdilik bir ürün almamaya karar verdim. Yaza doğru tekrar bakarım siemense. Fikrini paylaşan herkese teşekkürler.

gerekçe olarak fiyatını mı söylediniz?demek geri alıyorlar biraz uğraşınca öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

Hadi hayırlı olsun kardeş ama bence almamakla hata edersin malum yaz döneminde fiyatlarda düğün sezonları ve malum seçimler yüzünden artış gösterebilir güzel kardeşim şimdiden bak bir model eğer elinde imkan varsa al

Sağolasın kardeş. Elimdeki makine bozulana kadar kullanma kararı aldım. Ama bakmışsın bir tane alırım

quote:

Orijinalden alıntı: yağmur34

gerekçe olarak fiyatını mı söylediniz?demek geri alıyorlar biraz uğraşınca öğrenmiş olduk

Sanırım %9 zam yapılacak diyerek satıcı beni yanlış yönlendirdiği için, ve daha faturayı kesmemiş olduğu için geri aldı.
    Gerçi biraz tersleştik ama sonunda geri aldı.
    Ama yasaya göre geri alma zorunluluğu yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.