Bulaşık Makinesini iade ettim. Şimdilik bir ürün almamaya karar verdim. Yaza doğru tekrar bakarım siemense. Fikrini paylaşan herkese teşekkürler.
Hadi hayırlı olsun kardeş ama bence almamakla hata edersin malum yaz döneminde fiyatlarda düğün sezonları ve malum seçimler yüzünden artış gösterebilir güzel kardeşim şimdiden bak bir model eğer elinde imkan varsa al
quote:
Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc
Bulaşık Makinesini iade ettim. Şimdilik bir ürün almamaya karar verdim. Yaza doğru tekrar bakarım siemense. Fikrini paylaşan herkese teşekkürler.
gerekçe olarak fiyatını mı söylediniz?demek geri alıyorlar biraz uğraşınca öğrenmiş olduk
quote:
Orijinalden alıntı: arsenelupin
Hadi hayırlı olsun kardeş ama bence almamakla hata edersin malum yaz döneminde fiyatlarda düğün sezonları ve malum seçimler yüzünden artış gösterebilir güzel kardeşim şimdiden bak bir model eğer elinde imkan varsa al
Sağolasın kardeş. Elimdeki makine bozulana kadar kullanma kararı aldım. Ama bakmışsın bir tane alırım
quote:
Orijinalden alıntı: yağmur34
gerekçe olarak fiyatını mı söylediniz?demek geri alıyorlar biraz uğraşınca öğrenmiş olduk
Sanırım %9 zam yapılacak diyerek satıcı beni yanlış yönlendirdiği için, ve daha faturayı kesmemiş olduğu için geri aldı. Gerçi biraz tersleştik ama sonunda geri aldı. Ama yasaya göre geri alma zorunluluğu yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme