Herkeze selam elinde siemens DCA-510 USB kablosu varmı C55 için
bu arada drunker tesekkur ederim sana gercekten cok yardimci oldun verdigin bilgilerle bisuru bmp aktardim telefonuma
butun yazilanlari okumamisim :) seside hallettim sira javada
java'da oluyor arkadaşlar.. benim denediğim java prg.'da problem varmış..
Java enabler programı ile açtıktan sonra simkartı yerleştirip mi C55 handset manager programını kullanıyorsunuz yoksa simkart dışarda mı olacak.Zira benim modem COM2 ye kurulu ve COM4 e kurun demişsiniz.Bildiğim kdarıyla her bilgisayarda 2 tane COM port var.Diyelim kurduk Ama telefonu bağlayacak port olmadan nasıl programı kullanacağız? Birisi bana com2 portundan bağlı olacak şekilde kullanım safhalarını anlatırsa memnun olurum
ben sim kartı cıkarmadan yaptım ayrıca telefon com2 olarak görünüyor. telefonun icindekilere ulasmak icin handset manager deil data exchange software'i kullanman gerek. dier tüm yazılanları aynen uygulayabilirsin.
kaç versyon olduğunu nsl öğrenebiliriz??
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ArcA</i> <br />ben sim kartı cıkarmadan yaptım ayrıca telefon com2 olarak görünüyor. telefonun icindekilere ulasmak icin handset manager deil data exchange software'i kullanman gerek. dier tüm yazılanları aynen uygulayabilirsin. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Sağol ArcA. Ben de diyorum niye olmuyor. Öteki programı kullanacakmışım meğer.Nasılsa bi tane var diye ötekini indirmemiştim.İndirip deneyeceğim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by n.a</i> <br />kaç versyon olduğunu nsl öğrenebiliriz?? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Java Enabler programı gösteriyor.
Yazılım versiyonu için Menu/ayarlar/Cihaz versiyonu
arkadaslar su java enabler programı nasıl calıstırılıyor?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zekierinc</i> <br />arkadaslar su java enabler programı nasıl calıstırılıyor? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Yukarda anlatıldığı gibi yaparsan olur. Yani... ********************* Data kablonuzu telefona takarken sol taraftan 1,2,3,4 numarali pinleri açikta birakacak, diger pinleri kapatacak sekilde bir parça kagit kullanarak telefonunuza takin. Java enabler programini çalistirin dogru com noktasini seçin. telefonu kapatin. Programda Start butonuna basip , telefonu açin
Bir anda ekranda service mode yazacak Programda status satirinda done yazacak. islem tamam. Eger scanning yazip takilirsa kagit olayini becerememisinizdir. **********************
Herkeze merhaba ben internete gprs ile bağlana biliyorum ama sadece dawnload ediyorum başka hiç bir şey olmuyor ne sayfalar açılıyor nede mirç ıcq gibi şeyler hiçbirşey ne yapmam gerekiyor bilen varmı
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by morphsonur</i> <br />Herkeze merhaba ben internete gprs ile bağlana biliyorum ama sadece dawnload ediyorum başka hiç bir şey olmuyor ne sayfalar açılıyor nede mirç ıcq gibi şeyler hiçbirşey ne yapmam gerekiyor bilen varmı <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Download yaptığın için tüm veri akışını indirdiklerin sömürüyordur.Bu yüzden sayfalar ve icq, mirc açılmıyor olabilir.
Arkadaşlar wap sitelerinden melodi ve oyun indirdiğinizi söylüyosunuz, bende giriyom aynı wap sitelerine melodilerin %90 nına dosya boyutu büyük gibi bir hata veriyo, oyun indirirken ise geçersiz csd profili diyo, solda gprs ye basıyorum bu seferde gprs bağlantı hatası diyo telsimdede turkcell de de durum aynı böyle bişeyle karşılaşan veya çözümünü bilen var mı ?
İGA belki telefonun yazılım sürümünü yenilesen olur. senin sürümü neydi? enson 18. var bildigim kadarıyla.
Şu andaki sürüme nası bakıldığını bilmiyorum ama birinci sayfadaki programları indirmeye başladım orda yazanları yapınca sürüm 18 olcak zaten (becerebilirsem tabi) bi de öyle deneriz bakalım...
Yazılım güncellemesi basit bişey. Zaten Türkçe açıklamalı.Kolayca yapılır. Programlarla melodi ve resim yüklemen daha rahat olur.Wap la falan uğraşma bence
Beyler ben telsimden c55 ile internete bağlanıyorum fakat telsimdeki müşteri hizmetlerinle görüştüğümde bana ek başlatma komutlarını verdi ama ben bu komutları yazmadan giriyorum. By bir sorun yaratabilitmi hız ve fatura bakımından faturayı pek sanmıyorum inşallah tabide ama hız olarak bir fark varmı bilgisi olan söyliyebilirmi