Şimdi Ara

Siemens c62 belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben c62 c60'dan daha sonra cıktı diye gittim c62 aldım. Bu telefon java destekliyor mu? Cunku destekliyor diyenle de karsılastım demeyenle de...

Melodi siteleri olsun, oyun si,teleri olsun c60'ı ya da diger siemens telefonları desteklerken c62 icin ne oyun var, ne adam gibi site...

Bunun problemi nasıl cözülür. Wap'ta c62 icin oyun var mıdır? Ya da hic olmayacakda ben mi kazıklandım?

• 55,C60,S55,SL55,MC60,C62 aynı oyunları ve programları çalıştırır.
  • Ben de oyle sanıyordum. Ama mesela mobil oyuncu sitesinde m55, s55 filan destekleniyor, fakat c62 yok. Waptr dısındaki melodi, logo siteleri c60'ı destekliyor, fakat 62'de hep hata mesajı veriyor.
  • C62 biraz daha farkli bir sürüme sahip-Siemens in 128x128lik tek telefonu, digerleri hep 101x80 we de genel olarak ayni sürüm..
  • c62 java desteklemez!(orjin:siemens europe)
  • c62'de ve a60'da java yok !
  • Geçmiş olsun umka..
  • hadi ya c62'de java yok demek bense 10 milyon fark için c62 alamadım die kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım.yaşasın C60 :)şu an c60 super mario oynuyom dehşet yapmışLar.atarimi satılığa çıkarcam :)
  • infernus, mario amcanın maceralarını nerden yükledin? kaynak gösterir misin?
  • alınmaz yanı -1
  • @ghoko:
    www.s55m.tk adresinde yüze yakın java oyun var.
    bir sürü de polifonik melodi
  • ah bende c62 aldım.. genel olarak güzel telefon ama arkadaında dediği gibi birçok melodi, java, walpaper da hata mesajı veriyo java zaten yok. içinde ki oyunları slemiyorsunuz bile. neyse idare edicez artık..
  • ghoko hocam benim sitemin siemens bölümünde mario var bir dene çalışırsa bana pm atarsın çünkü çalışıp çalışmadığından emin değilim(sadece jar ı yükledim)
  • neverwinter, senin siten hankisi?
  • tamam buldum, gerek kalmadı. deneyip sana pm atarım
  • acaba software'le falan java desteği sağlanamaz mı bu telefona ?
  • cpusu falan java kaldırabilecek düzeyde ama software yüklenemiyor ki software ile java desteği sağlansın:) hocam anca firmware yani siemensin guncellemesi ile olur o o da siemensin keyfine ve telefonun donanımının java kaldırıp kaldırmamasına bağlı(java telefonu yavaşlatır, bu yüzden c60 çok yavaş)
  • bende siemens M55 var, acayip memnunum walla, hatta en son poker yükledim, sıkıldıkça kumar oynuyorum ceptele karşı [bandt]
    m55'i almadan önce nokia 3310 vardı, orada PAIRS diye bir hafıza oyun vardı, onun siemens için olanını görenler PM atabilirmi?
  • pokeri nerden yükledin?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NeverWinter</i>
    <br />hocam anca firmware yani siemensin guncellemesi ile olur o o da siemensin keyfine ve telefonun donanımının java kaldırıp kaldırmamasına bağlı(java telefonu yavaşlatır, bu yüzden c60 çok yavaş)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    hah, ben de bundan bahsediyordum
    firmware aklıma gelmedi
    software yazdım
    poker oyunu görmüştüm benwww.s55m.tk'da
    orada bir de java arşivleri var 8-10 mb, indirilmesi farzdır onların.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.