Şimdi Ara

SİEMENS ÇAMAŞIR MAKİNASI ARIZASI HK.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simens xl 53220tr çamaşır makinası kullanıcısıyız arıza ise elektrik geliyor su alıyor fakat tık tık sesten sonra çalışmamakta idi hafta sonu olması nedeni ile özel bir servis çağırdım yaptığı kontrollerde elektronik karttan kaynaklanan sorun var maliyetinin ise 350 TL. civarlarında tutacağı söylendi. Bana çok geldi ve herhangi bir müdahale yaptırmadım...Elektronik kartı kendim söküp ankarada konya sokakta bir elektronikçi abime götürdüm yaptığı kontrollerde bir parçanın arızalı olduğunu tespit etti ( kalın kare şeklinde siyah bir parça ismi şimdi aklımda değil) yeni parçayı taktıktan sonra elektronik kartı alıp makinaya montajladım...Makina çalıştı fakat 4-5 yıkamadan sonra aynı arıza tekrarladı elektrik gelmekte su alıyor makina yine aynı ses tık tık yetkili servisede sordum elektronik kart fiyatını 310 tl. denmekte sizce problem ne olabilir 350 tl. vereceğime yeni makina almak daha mantıklı çünkü 15 yıllık bir makina hani bir şekilde hallolursa güzel olacak şimdiden teşekkürler....

• merhaba arkadaşlar, siemens marka çamaşır makineleriniz ve diğer tüm markalar için yedek parça ve akseuarlarıwww.uygunparca.com adresinde bulabilirsiniz
  • karta arızalı role tesbit edildikten sonra değiştirilip montaj yapıldı 4-5 yıkama sonra makina yeniden arızalandı kart ve motor sökülüp tekrar elden geçirildi motorun kömürleri değiştirildi ve kartaki arızalı role yeniden değiştirildi montaj sonrası makina yeniden çalışmaya başladı umarım yeniden arıza vermez gözüm kulağım makinada :)
  • Healer H kullanıcısına yanıt
    link vermişsinizde siemens parça yok ki bir hata oldu sanırsam
  • Sorununuzu çözmenize sevindim uzun yıllar daha kullanırsiniz inşallah

O reklam yapar habure dikkate almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OD- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şimdilik sadece çalışırken duruyor sanırım kartta tespit edilemeyen bir parça sıkıntı yaratıyor power tuşuna basınca yıkama sorunsuz tamamlanıyor..Gittiği yere kadar bakalım
  • Hayırlısı olsun 1 kere arıza verdimi gerisi gelir ama iyi düşün iyi olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -OD- kullanıcısına yanıt
    geçenlerde 40 derecede çalışıp iki kere durmadan sonra sıkıntısız yıkama yapmışken dün 40 derecede hiç çalışmadı 30 derecede sıkıntısız yıkama tamamlanıyor şuan için sıkıntı sizce ne olabilir....Makina tekrardan susarsa sanırım yeni makina almak durumunda kalacağız fakat bu problemden dolayıda makinayı hurdaya çıkarasım hiç içimden gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynaci

geçenlerde 40 derecede çalışıp iki kere durmadan sonra sıkıntısız yıkama yapmışken dün 40 derecede hiç çalışmadı 30 derecede sıkıntısız yıkama tamamlanıyor şuan için sıkıntı sizce ne olabilir....Makina tekrardan susarsa sanırım yeni makina almak durumunda kalacağız fakat bu problemden dolayıda makinayı hurdaya çıkarasım hiç içimden gelmiyor...

Makineninin elektronik kartı arızalı isterseniz tekrardan tamir ettirin derim ama yenisini bulmanız daha iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.