Şimdi Ara

——Siemens KG57NP72NE—— Alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alt kısım -16 da uyarı verip yanıp sönüyordu.

2 hafta önce bende -18 e aldım.
    Az önce tekrar uyarı verip -18 derecede uyarı verip yanıp sönüyordu.

Siemens müşteri hizmetlerini aradım.

Havalar sıcak üst kısmı 4 e alın , alt kısmı -24 e alın dedi

Alt kısımda birşey yok. Ben dondurucuda birşey saklamıyorum dedim. Oda farketmez dedi.
    Enerji sarfiyatı Maximuma a geldi dedim , yaz ayında böyle çalışması gerek dedi.

Dediğini yaptım uyarılar kayboldu şimdi hiç durmadan buzdolabı üst kısım ve alt kısım çalışıyor.

Aklıma yatmıyor İstanbul’da yım. O kadar sıcak bir evim yok.
    Şimdilik uyarı kapanmış olabilir ama ileride daha çok sorun yaratmasın?

Youtube da yada internette elektronik beyin arızası , beyin kartı değişimi yapılması söylenmiş.

Ne yapsam anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siemens KG57NP72NE Buzdolabı Alarmı Kapatma ve Arızaları

Siemens KG57NP72NE buzdolabın birçok özelliği arasında alarm sistemi de bulunmaktadır. Bu alarm, buzdolabının sıcaklığında bir artış olduğunda veya kapı uzun süre açık kaldığında otomatik olarak devreye girer.

Siemens Buzdolabı Alarmı Kapatma

Eğer Siemens buzdolabının alarmı ötüyor ve kapatmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Buzdolabının kapağını açın.
    • Alarmlı ekranda beliren "Sıfırla" düğmesine basın ve birkaç saniye basılı tutun.
    • Alarm ötümeyi durduracaktır.

Siemens Buzdolabı Alarm Veriyor

Buzdolabının alarmının devreye girmesinin birkaç nedeni olabilir:

• Yüksek Sıcaklık: Buzdolabının içindeki sıcaklık ayarlanan değerden yükseldiğinde alarm çalmaya başlar.
    • Açık Kapı: Buzdolabı kapağı uzun süre (genellikle 5-10 dakika) açık kaldığında alarm devreye girer.
    • Sensör Arızası: Nadir durumlarda, buzdolabının sıcaklık sensörlerinde bir arıza olabilir ve bu da yanlış alarmlara neden olabilir.

Siemens Derin Dondurucu Alarm Veriyor

Derin dondurucu için de aynı alarm sistemi geçerlidir. Sıcaklıktaki bir artış veya kapı açıklığı durumunda alarm devreye girecektir.

Siemens Buzdolabı Alarm Sesi Kapatma

Buzdolabının alarm sesi, genellikle birkaç dakika sonra otomatik olarak kapanır. Ancak, sesi manuel olarak kapatmak istiyorsanız, yukarıda belirtilen "Sıfırla" düğmesine basabilirsiniz.

Buzdolabının alarm sistemini düzenli olarak test etmeniz önerilir. Bu, alarmın gerektiğinde düzgün çalışmasını sağlayacaktır. Eğer alarmınız sık sık çalıyorsa veya manuel olarak kapatamıyorsanız, servis desteği almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,
    KG57NP72NE lerin yerine şimdi KG57NP73NE ler çıktı.
    Bu modelle ilgili buz kırma sesi standart bir problemdi.
    Yaz aylarında alarma takılmayan zaman zaman olabiliyor; fakat kesinlikle servis vs çağırmayın boş yere gelme gitme parası ödersiniz.
    Yazın belli bir sıcaklıkta bu modelde yapıyor bunu ama sonrasında yaşamayacaksınız merak etmeyin.
    Destek olabileceğim bir şey olur ise Serdar Çetin 553 397 6676 dan bana ulaşabilirsiniz. Saygılar.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Serdar Bey tşk ederim.

Forumdan tanıyorum sizi İzmir de bayidesiniz sanırım. Aileme Çamaşır makinesi bakarken sizin önerinizle almıştım memnunum.

Birşey sormak istiyorum , kendi evime çamaşır makinesi alacağım, geçen bir media markt da Alman malı makine varmı diyince bir model gösterdiler keşke kodunu alsaydım. Arkasını çevirip baktım made in China yazıyor.

Satıcıya bu nasıl alman üretimi gel bak dedim ,öyle kaldı.

Ya kendi de Alman sanıyordu yada , numara yaptı.

Alman malına para vermeye değer mi?

2nci olarak Profilo da güzel ürünler çıkarıyor sizce nasıl.

Herhangi bir beyaz eşya ömürlük mü alınmalı gidip miele alsak ölene dek kullanacak mıyım

Bu konuda sizin düşünceniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet yerimiz İzmir'de. Memnun kalmanıza sevindim.

Siemens Alman Üretimi istiyorsanız; WM14W560TR Modeline bakabilirsiniz.
    Miele konusunda gerçekten bilgi sahibi değilim o yüzden şu modele bakın bunu alın diyemem.
    Eğer izmir de iseniz Profilo çok mantıklı şu sıra; CMG140DTR 1500,00 tl lik güzel bir fiyatı var.

Ömürlük beyaz eşya diye birşey yok; ekonomik ömürleri bitiyor makinaların mesela 9kg1400 devir Profilo 1500 iken Alman Siemens 3100 tl ler de geziyor 2 katı fiyat farkı vermenize değecek özellik farkı yok bence.
    Siemenste de WM14T480TR eşdeğer olarak inceleyebilirsiniz.
  • Merhaba,
    Siemens KG57NP72NE modeli, dondurucusu altta bulunan no frost buzdolabımız var.

Buzdolabı kısmını +4 ve Alttaki dondurucu kısmını -18 de kullanıyoruz yaz/kış.

Son 1-2 ayda, alt kısımda bulunan dondurucunun ısısının yükselmesiyle ilgili 2 günde 1 uyarı alıyor, alarmı kapatıp kapakların sıkılığını kabul ediyorum ve böyle devam ediyor.

Dün buzdolabı yine alarm verdi ve sıcaklığın-1 e düştüğünü gösterdi, kapak fitillerinin karşılığı olan dolap kısmı çok fazla ısınmış ve ısınmadan dolayı dolabın içindeki bir plastik kısım genleşmiş., bundan dolayı yangın vs. çıkar mı, kullanmayalım mı ne önerirsiniz.
  • Değerli yanıtlarınız için teşekkürler, riske girmeyip arçelik,ten yeni buzdolabı alacağım, en azından ben yöntemimi paylaşmış olayım. Çünkü servisin gelmesi, bakması ve yapacağı bir bakımın ortalama 1500-2000 tl ye mal olacağını öngörüyorum, bu süreçte belki buzdolabını alıp götürmeleri gerekecek ve belirsiz bir süre kullanamayacağız.
    Buna ek olarak süreli eskitme adında bir durumun da varlığını bildiğimiz için 5 yaşını geçmiş bir ürün için kısa zamanda başka problemler ve masraflar da çıkabilmesi ihtimali anlamına geliyor bu. Bu ürünün muadilini bayiisi bile satmaya çekiniyorken daha ucuza ve servisi, satış sonrası daha kuvvetli olan yerli markalara (%20-30 daha uygun fiyatlı ürünleri) yönelmek uygun olur diye düşünüyorum.
  • Şu an aynı hatayı alıyorum alt dondurucu kısmı -18’de olmasına rağmen yanıp sönüyor.
    Herhangi bir şey eklemedim ya da kapağını açık bırakmadım.
    Birkaç gündür havalar da o kadar da sıcak değil.

Üst kısımdaki buzdolabının düğmesini kapattım daha sonra fişi çektim birkaç dakika sonra tekrar takın starta bastım ve buzdolabı çalıştı daha sonra alt buzluk kısmına -26’ya en sona kadar aldım.

Şu anda alt kısım alarm vermiyor.
    Yarın sabaha kadar dondurucuyu -26 da bırakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ariston Buzdolabı A2 Alarmı
    11 yıl önce açıldı
    siemens kd70na40ne inleme sesi,,
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dondurucu kısmını açtığınızda herhangi bir deformasyon görüyor musunuz
    Bende dondurucu bölmesinin tavanındaki, kasaya 3 vidayla tutturulmuş plastik kısımda hafif sarkma oluşmuş durumda, o nedenle söylüyorum, isterseniz kontrol edin.
  • Bende siemens buzdolabı aldım forum aracılığıyla sesten mutfakta duramıyoruz.
    https://forum.donanimhaber.com/sifir-siemens-kgn86ai42n-ses-problemi--145607579
  • Kombi tipi Simenslerin kronik sorunuymuş. Alarm sürekli ötüyor. Derin dondurucu da soğutamıyor. Keşke yerli üretim alsaydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.