Bildirim
Siemens KG57NP72NE aldım yorumlar gelsin...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nasıl memnunmusun -
quote:
Orijinalden alıntı: Charue2
Siemens KG57NP72NE buzdolabı aldım çok araştırdım bu dönemde fakat biraz acele ettim galiba. çünkü kış olmasına rağmen indirim anlamında hiç bişey yok . 2225 tl 10 taksit aldım.
yakında fotolar ve detayları eklerim...
10 Taksit iyi fiyata almıssınz, hayırlı olsun. -
fiyat olarak gerçekten iyi almışssın. anasayfasında 2660 tl nakit fiyat görünüyor -
İç dizayn olarak çok kullanışlı malzeme kalitesi de öyle ... İlk çalıştırdığımda ses fazla gelmişti bana, herhalde beklentim fazlaydı. Yeni ürün olduğu için genleşme vs sesleri gelebilir onlara aldırış etmeyin derim çok memnunum Bosc ta tercih edebilirsiniz tıpkısının aynısı zaten . -
Memnunmusunuz modelden -
Bugün itibariyle bu modelden ben de aldım,olumlu olumsuz tüm kullanım tecrübemi yakın zamanda paylaşacağım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet,dün gece ilk kez buz kırma sesini duydum.Metal bir tuzluğu 20 cm yüksekten ahşap bir masaya atın;aşağı yukarı benzer bir ses duyuluyor.Ardından bir kaç kez daha az şiddette bir iki ses daha geliyor.Tolere edilmeyecek kadar bişey değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Charue2
Siemens KG57NP72NE buzdolabı aldım çok araştırdım bu dönemde fakat biraz acele ettim galiba. çünkü kış olmasına rağmen indirim anlamında hiç bişey yok . 2225 tl 10 taksit aldım.
yakında fotolar ve detayları eklerim...
Hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde kullan.... -
memnun musnuz -
evet buzdolabımdan çok memnunum. Aldığım beyaz eşyalar arasında parasına üzülmediğim tek ürün. tek sorun gece ses çıkarabiliyor taakk die :) bosch modelide annemlerde var. aynı ses onda da çıkıyor.kısacası verdiğiniz paranın karşılığını gerçekten alıyorsunuz. -
Aynı üründen yaklaşık 6 ay önce 2065 tlye siemens bayiden 10 taksite aldım. Şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı. Soğutma performansı çok iyi. Dondurucu bölüm -16, soğutucu bölüm +5 derecede çalıştırıyorum. Dolap içinde sıfır koku var. Fresh çekmeceleri çok kullanışlı. Meyve ve sebzeleri uzun süre saklayabiliyorsunuz. Soğutma bölümünde de uzun ömürlü saklayabiliyorsunuz. Ben dolabımdan çok memnunum. Ankastre set, çamaşır ve bulaşık makinem de siemens, hepsinden de çok memnunum. Aynı zamanda buzdolabımdan şu ana kadar hiç buz kırma sesi duymadım yada bana denk gelmedi. -
ben değildim ve 2,5 sene sonra dolabı aldığım fiyata siemens e sattım, zaten forumda bosch-siemens grubunun no-frost larını pek tavsiye etmiyorlar ama low frostlarından herkes memnun, ben de muhtemelen onlardan birini alacağım.
satış hikayemi aşağıdaki konudan takip edebilirsiniz...
http://forum.donanimhaber.com/m_83868948/tm.htm -
Siemens KG57NAL24N Buzdolabı (SİEMENS GARANTİLİ)
1.960,00 TL KDV DAHİL
bu ürün sizce nasıl?
Enerji verimlilik sınıfı: A+
Elektrik tüketimi: 360 kWh/yıl
Toplam brüt hacim: 505 l -
Buzdolabını inceledim,
İnce bir ayrıntı var özellikleri arasında dikkat edin;
TASARIM
Inox görünümlü kapılar, krom inox metalik yan paneller
Dikey kapı kolu, paslanmaz çelik
Soğutucu bölümünde LED iç aydınlatma
İç malzemelerde metal uygulamalar
''Dikkat ederseniz Inox kapılar demiyor,Inox görünümlü kapılar diyor.
Yani Paslanmaz çelik değil,makyajlı
Buzdolabı alırken bu ayrıntıya dikkat ediniz...''
http://forum.donanimhaber.com/m_33052907/tm.htm
Kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 22 Kasım 2013; 16:12:19 > -
Sakın bu dolabı almayın. Acayip pişmanım psikolojimi bozdu. Ne koyarsak içine bozuyor yada içine
buzdolabı kokusu siniyor. Gece öyle bir ses çıkarıyor ki sanki üst katta elektrik süpürgesi
çalışıyor sanıyorsunuz. mutfak kapısı kapalı değilse zaten sesden uyumak mümkün değil.
Ben yandım siz yanmayın..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X