Şimdi Ara

Siemens KG86NAI42N 682 l A+++ No-Frost Alttan donduruculu Inox Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XXL seride bulabileceğiniz en geniş net hacme sahip buzdolabı.

KG86NAI30N A++ larda kompresör Jaixipera diye Çin malı A+++ da Embraco markalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 11 Aralık 2018; 12:36:39 >

• KG86NAI42N güncel fiyatı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitmete kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Size pm den sorduğum sorulara cevap alır almaz fiyat çalışacağım,
    Teslim şehri ve kullanacağınız kartı bilmem gerekiyor.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Mesajınızı cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitmete -- 11 Aralık 2018; 17:55:40 >
  • yigitmete kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Cevap attım size.
  • Fiyati nedir

• Selamlar bende dolap arayışındayım ama sessiz olmalı,geçen bu dolabın forumda paylaşmış idim bir setvis evde siemens marka dolap arkasını söküp motor sesine bakın dinleyin diyor ses yok,kamerayı motora yapıştırınca ancak ses duyuluyor,nerdeyse sessize yakın bir motırdu üstündeki,panasonic marka,
    Bu dolabın forumunda ses şikayetleti çok idi bir arkadaş açıklamış idi o sesliler a++ olan çin kompresörü şimdikiler a+++ embraco demiş idi,sizde özellikle embraco diye belirtmişsiniz,cidde sessizmi bu modelin motorları?
    Üstündeki motorum model uzamtısını yazma şansınız varmı acaba ?netden araştırmak isterim,ayrıca showrumunuzda bu model varsa video koyma şansızı olursa makbule geçer karar verme sürecini olumlu etkiler,çünkü buzdolabı sesi ciddi sorun gerçekten,bir çok insan nen dahil ses mevzuundan çok şikayetçi dolap değişim sebebi benim gibi ama saatli bomba gibi bu durum sessiz diye alıp yine sesli çıkıyor dolaplar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Maalesef ürünün kompresörünü resimleyemem ben de servis arkadaştan istediğimde bu bilgiye ulaşıyorum.
    Ürün gerçek görselleri var zaten ama dükkandaki makineler mağaza modunda çalışır zaten motor sesi yoktur bu yüzden video çeksem de işinize yaramaz maalesef bu bağlamda.
    Ben şunu biliyorum ayda ortalama 20-25 adet satıyorum, geriye olumsuz dönüş yok. Buna göre de sizlere öneriyorum, parça parça sorarsanız açıkcası teknik konu bunlar net bilgi veremem.
    Anlıyorum,işte net bilgiye tam ulaşamayınca pazardan karpuz almayada benzemiyır bu konu ciddi para verip eve getirip kurdurup sonrada sıkıntı yaşarsak çok büyük dert alırız başımıza,
    Motor modelini şundan sordum,dolap motoru satan yerlere dahi gidip konuştum telefonla bilgi aldım az çok,dolabın forumunda embroca konmuş bu modellere sesiz bunlar deyince ,motor tedarik be satıcılarıyla görüşünce nasıl bu motor deyince dedikleri şu sesiz motor istiyorsan secop tercih edilmeli diyorlar bir den çok kişi bunu söyleyince kafamda soru işareti arttı bu dolabı alıp almama konusunda,
    Secop ayrıca danfoss diye bir firmaya ait yada ortaklığı var oda çok büyük bir ısıtma firması ,embracoda brezilya firması,
    Kusura bakmayın detay yazıyorum ama,dolapda ses işi çok büyük sıkıntı,bu model herdaim takibimdeydi,ama embracolarda secop gibi sesiz değil deyince bu işin tedarikçileri sizdeki model neyse onu sordurtacaktım acaba bu sesizmi diye ama o şansımızda yok şimdilik,
    Beklemeye devam,herhalde evdeki dolabın motoru söktürüp sesiz motor bulunca onu taktırcam gibi başka şansım kalmıyor

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    =)) Levent bey haklısınız araştırmakta ama, fakat bu kadar da sorun edecek derecede bir şey yok.
    Embraco motor var bu modelde. Secop motorları hangi marka model kullanıyormuş peki?
    Ayrıca kullanan 100 kişiden 98 i memnun düşünün kalan 2 kişinin de problemi servis tarafından hallediyor fakat bu iki kişi yazabildiği her yere yazıyor fakat 98 kişi de memnuniyetini yazsaydı siz bu problemleri hiç kafaya takmazdınız.
    Motoru ne marka olur ise olsun, ben satışını yaptığım kişilerde problem yaşamadım, problem olduğunda da servis ile çözümlüyoruz sonuçta.
    Yani bu dünyanın sonu falan değil bir buzdolabı hocam. Siz gidip Miele'de alabilirsiniz en kaliteli en pahalı modeli de alsanız aldığınız marka ne olur ise olsun problem yaşama şansınız varmı, bugün her markada şikayet var tüm internetteki şikayetleri dikkate alarak ürün seçsek maalesef hiç bir ürün alamayız.

Buradaki önemli nokta bence şu; şikayet oranı 100 kişide 10 kişi şikayet etmişse ben de o malı satmıyorum zaten başımı ağrıtmasın diye, fakat 1-2 kişiyse yanlış anlamayın o ürün benim nazarımda çok iyidir.

Haklısınız dedikleriniz doğru farkındayım elbette,bizim insanımız sorun yaşadım yeri göğü inletir ha sonuç alır alamaz o tartışılır ama mutlu ise yada sorunu çözüldü ise çıtı çıkmaz,
    Bosch ve siemens grubu herdaim sevmişim onda zaten sıkıntı yok,ben daha detay cıyım bu işlerde maalesef birde son zamankarda sesle ilgili sorunlarda yaşayınca dolap harici biraz daha etkilenir oldum bu ses olaylarında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.