Şimdi Ara

Siemens klima kumandası arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kullanmıyorduk kullanmaya başladık fakat kumandada sorun var çoğu fonksiyonu gitmiş sadece nem alma ve aspiratör kısmını kumandadan çalıştırabiliyorum soğuk üflemesi için klima üzerinden açıyorum ondada Yüksek modda üflüyor yavaş üflemeye aldığımda soğutmadan çıkıyor ısı derecesi fahrenheit a döndü gibi ne yapılabilir üstatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xiaomi telefonun varsa mi remote uygulaması var kızılötesi sensör olan telefonlarda da bu tarz uygulamalar var oradan klimanı kumanda edebilirsin ama bu kumandadaki sorun oksitlenme gibi gözüküyor telefon kamaeranı aç ve kumandanın gözüne tut çünkü kumandaların kızılötesi dalgalarını sen göremezsin ama telefonun görebilir sırasıyla tuşlara bas çalışmayan tuşlarda kumandanın gözünde ışık flick görmezsin daha sonra kumandayı sök ve yağsız kontak sprey ile güzelce temizle sorunun çözülecektir.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Telefondan baktım ama Siemens marka yok bosh markada demedim olmadı kumanda çalışıyor aç kapa vede yazdığım fonksiyonlar çalışıyor harici çalışmıyor hocam

• Hocam telefon kamerasından kontrol ederek kumandanın her tuşuna bastığınızda ışık görüyorsanız kumanda sağlam demektir o zaman klimanın alıcısı sorunludur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Abim kumandada klimayı açıp kapatabiliyorum ve sadece 2 mod var bunlarıda kumandadan adapte edebiliyorum bu 2 modda ilken hızlı yavaş üflemesinide ayarlayabiliyorum fakat kumandadan mesela kar işareti olan soğutma moduna yada güneş işareti olan ısıtma moduna geçemiyorum yani kumanda ve klima arası bağlantıda sıkıntı yok ama klima kumandasındaki özellikler kayboldu

• Abim anladım yani klimanın tüm tuşları çalışıyor zaten üstünde 4 tane tuş var muhtemelen mode tuşuna her batığında farklı bir komut veriyordu o özellikte sorun var.

Çözümü ya yeni kumanda bulacaksın yada kızılötesi sensörü olan bir telefon mesela xiaomiledeki remote uygulamasından bir hayli kumanda denemen lazım.

Denedim abim telefonda Siemens marka yoktu Bosch falan denedim ama olmadı 3-4 tanede ayrı kumanda İle denedim gene olmadı maalesef 😔 7 fonksiyonun iki tanesi çalışıyor kumandadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techn16 -- 17 Haziran 2024; 15:48:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Kombi C6 Arızası
    6 yıl önce açıldı
    Klima Servisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • techn16 T kullanıcısına yanıt

Merhaba. Midea markasını tanıtmayı deneyebilir misiniz ?

Saygılarımla...

• klima5505 kullanıcısına yanıt

Deneyeyim ustam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.