Şimdi Ara

siemens lc67ba520 davlumbaz karbon filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siemens lc67ba520 davlumbaz karbon filtre olarak ne kullanır bulamadım. servisteki filtreler çok yüksek fiyat. ne tavsiye edersiniz?

• servis dısında bakma bence
  • hocam karbon filitre işini nasıl halletiniz yada halettiniz mi ?
  • yok halletmedim çok pahalı geldi biraz daha bakınıyom
  • Merhaba, bende aynı ürünün karbon filtresini aramaktayım, bulabilirsem buradan yazarım...
  • Merhaba,

Davlumbaz montajım tamamlanmak üzere, servis karbon filitre için 110 TL ücret istedi bacasız kullanmayı planladığımdan mecburen alacağım.

siemens  lc67ba520 davlumbaz karbon filtre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfortius -- 3 Mayıs 2014; 12:33:34 >
  • Alttaki filtreleri çıkarıp alttan motorun resmini çekerseniz belki daha ucuz alternatif bulunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 00705431 - DHZ5326
    http://www.bosch-home.com/tr/store/product/DavlumbazlarinKarbonFiltre/00705431

boshun bu filtre ile aynı belki daha iyi fiyat bulunabilir.
  • Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, ilk kullanım için orijinal alabilirim ama ileri de yapacağım alımlar muadil olabilir...
  • bu muadil değil orjinal arkadaşım. siemens boch aynı zaten. gerçi ha 102 ha 110 bişey fark etmez.
  • elgunlu E kullanıcısına yanıt
    İlk alımı orijinal yapıp diğerleri kaliteli olursa muadil olanlardan almayı düşünüyorum, yoksa sizin bahsettiğiniz konuyu anladım Söylediğiniz gibi arada 8 TL'lik bir fark oluşmakta şu an için çok önemli değil, hafta sonu karbon filtre takılacak ve montaj tamamlanacak o zaman fotoğrafları da eklerim...
  • Foto bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü servis montajı tamamlamak ve karbon filtreyi takmak için gelecek, her açıdan fotoğraflayıp aktaracağım... Ankastre set şu an için güzel görünmekte, bakalım kullanıma geçtiğimizde nasıl bir deneyim olacak

Siemens HB23GB540 Ankastre Fırın

Siemens EO616HB10E Ankastre Cam Ocak

Siemens LC67BA520 Ankastre Davlumbaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfortius -- 9 Mayıs 2014; 9:30:16 >

• Beklediğimiz karbon filtre bugün geldi ve montajı yapıldı, 107 TL maliyeti oldu... Sanırım önümüzdeki zamanlarda muadil filtre kullanacağım, 107 TL gerçekten yüksek bir rakam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfortius -- 10 Mayıs 2014; 22:17:37 >

• Merhaba muadil urun bulabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @PAŞA**** Muadil araştırmalarım devam ediyor, bulduğumda detayları paylaşacağım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.