Şimdi Ara

Siemens Ürünler ve Çözümler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
75
Favori
64.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deus Dominus

Önümüzdeki yaz kısmetse evleneceğim, eşimle ev kurma telaşı içindeyiz. Siemens ürünlerini düşünüyoruz beyaz eşyada. Kafamızda belirlediğimiz birkaç model var, bunlarla ilgili düşüncenizi ve mümkünse fiyat teklifinizi rica edecektim. Yeni yıl, yeni zamlar vs. gelmeden hazır etmek istiyorum hazır fırsat varken.

Buzdolabı:eşim iç hacmi geniş bir buzdolabı istiyor. Gözümüze çarpan ürünler bunlar oldu.
    KG86NAI30N
    KG86NAI42N - (önceliğimiz bu moddel)
    KG75NVI30N

Çamaşır makinesi: bir model belirledik, işimizi göreceğini düşünüyoruz.
    WM12T48STR

Bulaşık Makinesi: en çok kafamı kurcalayan ürün. fiyatı yüksek geliyor, duruma göre bu ürün için alternatif önerilerine açığım.
    SN257I00NT

şimdiden teşekkür ederim.
    Merhaba, ileri teslim satışlarda hangi şehirde olduğunuzu bilmemiz gerekiyor. Çünkü biz normalde direkt fabrikadan eve gelecek şekilde satış yapıyoruz. Yani ortada henüz bir ev yok ise bunu konuşmamız gerekli.

Uygun olduğunuzda görüşelim dilerseniz.

Serdar
    05533976676

• Arkadaşlar merhaba,

İş yoğunluğu nedeni ile bazen telefona cevap veremeyebiliyorum Lütfen WhatsApp dan hangi şehirden aradığınızı ilgilendiğiniz model kodlarını yazarsanız mutlaka dönüş yaparım.

Serdar Çetin
    05533976676

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 ile birlikte yeni gelen Bulaşık ve Çamaşır makineleri

Çamaşır: WG42A1X0TR 9 Kg 1200 Devir Beyaz ( WM12T480TR ) modeli yerine çıkan yeni model.
    12T480 ne ek olarak ilk bakışta leke tanıma özelliği eklemiş.

Siemens Ürünler ve Çözümler

Ürünü detaylı incelemek isteyenler için

Programlar: Pamuklular, Pamuklular Eko, Sentetikler, Yünlüler Elde, Süper kısa 15'/30', Mix, Perde, Durulama, Sıkma/Boşaltma, Tambur bakım, Narin/İpek, Yorgan, Hijyen, Spor Giysileri
    Opsiyonlar: Leke Çıkarma sistemi, Suda Bekletme, Ön yıkama, Sıkma devri ayarı, Sıcaklık ayarı, varioSpeed, Kırşıklık önleme, Kalan süre, Başlat/Beklet, Çocuk Kilidi
    Diğer özellikler: 9kg, 1200 rpm, A+++ -20%, 10 yıl garantili iQdrive motor, Titreşim önleyici yan duvarlar, Beyaz

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 KG Çamaşır Makineleri

Çamaşır: WM14XM80TR 10 Kg 1400 Devir Beyaz
    Makine görseli maalesef henüz gelmedi.

Programlar: Pamuklular, Pamuklular Eko, Sentetikler, Mix, Narin/İpek, Yünlüler elde, Durulama, Sıkma/Boşaltma, Tambur bakım, Koyu Renkliler/Kot, Gömlek/Bluz, Yorgan, Süper kısa 15'/30', powerSpeed 59'
    Opsiyonlar: Leke Çıkarma sistemi, Ön yıkama, Ek durulama, Sıkma devri ayarı, Sıcaklık ayarı, varioSpeed, Kırşıklık önleme, Kalan süre, Başlat/Beklet, Çocuk Kilidi
    Diğer özellikler: Home Connect, 10kg, 1400 rpm, A+++ -30%, 10 yıl garantili EcoSilence motor, Titreşim önleyici yan duvarlar, Beyaz

Çamaşır: WM14XM8XTR 10 Kg 1400 Devir Inox
    Makine görseli maalesef henüz gelmedi.

Programlar: Pamuklular, Pamuklular Eko, Sentetikler, Mix, Narin/İpek, Yünlüler elde, Durulama, Sıkma/Boşaltma, Tambur bakım, Koyu Renkliler/Kot, Gömlek/Bluz, Yorgan, Süper kısa 15'/30', powerSpeed 59'
    Opsiyonlar: Leke Çıkarma sistemi, Ön yıkama, Ek durulama, Sıkma devri ayarı, Sıcaklık ayarı, varioSpeed, Kırşıklık önleme, Kalan süre, Başlat/Beklet, Çocuk Kilidi
    Diğer özellikler: Home Connect, 10kg, 1400 rpm, A+++ -30%, 10 yıl garantili EcoSilence motor, Titreşim önleyici yan duvarlar, Inox

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bulaşık: SN236I02JT 6 program A+++ Inox ( SN236I01JT yerine çıkan model )
    Özellik farkı olarak eski model A++ iken yenisi A+++ olarak karşımıza çıkıyor.
    Ayrıca Program bitiminde otomatik olarak kapak açılma özelliği de güzel bir detay.

Ürünü detaylı incelemek isteyenler için

3’lü Hijyen Teknolojisi: 3’lü Hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinelerinin Ekstra Durulama, Ekstra Hijyen ve Machine Care opsiyonları ile bulaşıklarınızda ultra hijyen.

Enerji Verimliliği Sınıfı A+++ : En düşük enerji sınıfı, en yüksek tasarruf.
    Çok sessiz, sadece 48 dB.
    Ekstra Hijyen Opsiyonu: Yıkama süresince bulaşıklar daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutularak üst düzey temizlik sağlanır.
    VarioDrawer çatal-kaşıklar için ekstra 3. çekmece ve VarioFlex sepet sistemi ile maksimum yükleme kapasitesi ve daha fazla kullanım alanı.
    varioSpeed Plus: 3 kat daha hızlı yıkama opsiyonu ve yüksek yıkama performansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 6 Ocak 2020; 18:17:55 >

• Arkadaşlar merhaba,

Ankastre Set için Eğik tararım davlumbazlar bayanların genelde en çok beğendikleri modeller oluyor tasarım açısından, bu tipte 2 model var alınabilir rakamlarda. Çekim gücü farkı var haliyle aralarında.
    Bunları cam ocak ve iyi bir fırınla kombin yapabiliriz aşağıda bu listeleri bulabilirsiniz.
    Türkiye'nin her şehrine direkt fabrika teslim sigortalı taşıma bedeli bu rakamların içerisindedir ayrıca bir bedel ödemesi yoktur.

Detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar arayabilir veya buradan alıntılayarak yazabilirler.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Eğik tasarım davlumbazlı setler

LC65KA670T Görseli

LC66KAJ60T Görseli

-----------------------

Ters T tipli davlumbaz içinde aşağıdaki ürüne bakılabilir.

• Merhaba . Fiyat teklifi istiyorum :) arçeliğe baktım sıra siemenste

550 lt civarı buzdolabı
    9 kg 1200 devir çamaşır makinası
    5 program civarı bulaşık makinası

beyaz ve inox olacak . axsess kart taksit veya peşin ödeme teklif alabilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

Merhaba . Fiyat teklifi istiyorum :) arçeliğe baktım sıra siemenste

550 lt civarı buzdolabı
    9 kg 1200 devir çamaşır makinası
    5 program civarı bulaşık makinası

beyaz ve inox olacak . axsess kart taksit veya peşin ödeme teklif alabilir miyim.
    Merhaba, elbette fiyat çıkarma konusunda yardımcı olabilirim.
    Fakat öncelikle bilmem gereken hangi şehre teslim edileceği ve evimizin hazır olup olmadığı. eğer hazır değil ve aynı şehirde değilsek maalesef ileri tarihli teslim şeklinde ürün satamıyorum bu piyasa koşullarında.
    Dilerseniz direkt görüşelim.

Serdar Çetin
    05533976676
  • Serdar bey güncel kampanya var mıdır ?
    kg76ndw30n ile kG76NAI32N arasındaki fiyat farkı nedir.

Birde güncel olarak Wm12t581tr ve sn234w00dt ürünleriyle yukardaki buzdolaplarından birini kombin yapmayı düşünüyorum. Alternatif önerilerinize açığım. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Güzel kampanya var al geç derseniz alacağım. Bekle önümüzdeki ay biraz daha uygun olur derseniz beklerim de. Ödeme 2000 TL tek çekim finans kalanı nakit. Nakliye cankiriya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincalis

Serdar bey güncel kampanya var mıdır ?
    kg76ndw30n ile kG76NAI32N arasındaki fiyat farkı nedir.

Birde güncel olarak Wm12t581tr ve sn234w00dt ürünleriyle yukardaki buzdolaplarından birini kombin yapmayı düşünüyorum. Alternatif önerilerinize açığım. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Güzel kampanya var al geç derseniz alacağım. Bekle önümüzdeki ay biraz daha uygun olur derseniz beklerim de. Ödeme 2000 TL tek çekim finans kalanı nakit. Nakliye cankiriya
    Merhaba
    Whatsapp a geçelim 😂👍
    05533976676

76NAI32 ınox diğeri beyaz
    Bana yazabilirmisin whatsapp tan 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    abi görüştük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincalis

abi görüştük.
    Sonradan fark ettim =) buradaki isimlerle tabi şey edemiyorum her an :D:D
    Serdar bey ben de yazdım da cevap vermediniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterofSpears

Serdar bey ben de yazdım da cevap vermediniz?
    Merhabalar, yazanlardan hangisi sizsiniz bilemedim. Lütfen ya buradan yazın ya da telefonunu iletin hocam.
    Saygılar.
    Serdar Çetin
    05533976676
    whatsapptan mesajınızı aldım hocam.553 lü olan numara benim. Yarı ankastre mi olacak yoksa normal bulaşık makinesi mi ona karar veremedik. Karar verdikten sonra arayıp iletişime geçeceğim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterofSpears

whatsapptan mesajınızı aldım hocam.553 lü olan numara benim. Yarı ankastre mi olacak yoksa normal bulaşık makinesi mi ona karar veremedik. Karar verdikten sonra arayıp iletişime geçeceğim. Teşekkürler.
    Ben teşekkür ederim. Görüşmek üzere.
  • Arkadaşlar merhaba,

Buzdolabı modellerinin bazılarından üretimden kalkan ve güncellenen ürünler var. Hafta içinde detaylarını paylaşacağım,

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar merhaba,

Buzdolabı modellerinin bazılarından üretimden kalkan ve güncellenen ürünler var. Hafta içinde detaylarını paylaşacağım,

Saygılar.
    Merhabalar,

Bir Siemens bayisinden Kasım ayında KG76NAI32N model buzdolabını almıştım, ancak henüz teslim almadım. Şimdi Siemens'in internet sitesinden baktığımda ürünün fiyatı görünmüyor. Sizin bu yazınızı gördüm. Benim aldığım model de mi üretimden kalktı acaba? Yeni muadil ürünü de göremedim aldığım özelliklerde.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 2 Şubat 2020; 16:57:52 >
  • Bikac sene once aldigim IQ500 makine, ayaklari saglam olmasina ragmen, sikmaya gececegi zaman saga sola vuruyor kendini.
    Dedigim gibi herhangi bir denge sorunu yok, ayaklari ayarli, makine normalde sallanmiyor.
    Servis cagirdim, kontrol ettiler ama yaylarin saglam oldugunu, zaman zaman camasir dengesinden dolayi yapabilecegini soyledi.
    Az once yine siddetli sekilde vurma sesi yapinca tekrar baktim.
    Anlayabildigim kadariyla sanki kazan makinenin duvarlarina carpiyor.
    Ne yapabilirim bununla alakali?
  • iyi akşamlar, ankastre fırın, mikrodalga ve elektrikli ocak almak istiyorum. aşagıdaki SİEMENS modelleri kullanan yada hakkında fikri olan varmı?

fırın HB 634 GBS1 / HB 237 JES0T /HB 534 FER 0T

mikrodalga BF 525 LMS0 / BF 520 LMR0

Ocak ET 775 FGP 1E / ET 775 LNK 1D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Merhabalar,

Bir Siemens bayisinden Kasım ayında KG76NAI32N model buzdolabını almıştım, ancak henüz teslim almadım. Şimdi Siemens'in internet sitesinden baktığımda ürünün fiyatı görünmüyor. Sizin bu yazınızı gördüm. Benim aldığım model de mi üretimden kalktı acaba? Yeni muadil ürünü de göremedim aldığım özelliklerde.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Evet bu modelde üretimi bitenler arasında. Muadil ürünü henüz internet sayfasına koymadılar. Bu tarz şeyler sizler için sorun değil aksine güncel ürün gönderilmesi sizin için daha iyi her zaman.
    Yenisi için fiyat farkı çıksa dahi ödemeyeceksiniz bilginiz olsun kanunen fark istememeleri gerekli. Tabi uygulama firmadan firmaya değişiyor.
    Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

• quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Bikac sene once aldigim IQ500 makine, ayaklari saglam olmasina ragmen, sikmaya gececegi zaman saga sola vuruyor kendini.
    Dedigim gibi herhangi bir denge sorunu yok, ayaklari ayarli, makine normalde sallanmiyor.
    Servis cagirdim, kontrol ettiler ama yaylarin saglam oldugunu, zaman zaman camasir dengesinden dolayi yapabilecegini soyledi.
    Az once yine siddetli sekilde vurma sesi yapinca tekrar baktim.
    Anlayabildigim kadariyla sanki kazan makinenin duvarlarina carpiyor.
    Ne yapabilirim bununla alakali?
    Merhaba konu hakkında maalesef ben size yardımcı olamam. Fakat burada bu konularda çok deneyimli arkadaşlar var eminim birileri yardımcı olacaktır, yine de en doğru olan servisle çözmeye çalışmanız. kesinlikle webden bulduğunuz gelişigüzel servislere ürünü vermeyin 4446688 den servis kaydına istinaden gelen servisle işinizi görmeye çalışın.
    Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.