Şimdi Ara

siemens s65 yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan varsa s65 için fikir alabilirmiyim?

• forumu arastirdiginda tavsiye edilmedigini göreceksin
  • neyden dolayı tavsiye edilmiyor çünkü ben fazla kurcalayan bir insan değilim sx1 de kullandım yazılımından mı neydi bende çok arıza verdi 3 kere değiştim günü geçmeden fakat acayip soğudum o telefondan
  • Bende sevmedim. Onun yerine D500
  • d500 pahalı internette s65 bulutut kulaklıkla garantili 410 a var sizce uygunmu
  • kamerasi falan dandik diyolar..
  • diğer bir yorumda arkadaş çok haklı telefonların hiç birinin kamera yaramaz bende çok ufak 3 megapikselli 2 optik zoom lu makina var onunla fotoğraf çekiyorum zaten telefonun kamerası sadece arayan kimliğinde resim görmeye yarıyor bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki beyler telefonun kamerasını (en azından simdilik) hatıralarınızı olumsuzlestirmek icin almayın . Bence sadece extreme durumları goruntulemek icin ise yarar. Olmassa da olmaz . s65 kullanmadım ama guzel telefon oldgunu tahmin ediyor ve duyoyrum telefonlarla cok ugrasmayacaklar icin . Ama 400 milyona nasıl ve nerden buldun merak ettim. Garantili degilse hic tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkinyas

d500 pahalı internette s65 bulutut kulaklıkla garantili 410 a var sizce uygunmu

lütfen bluetooth kulaklıklı ve 410 ytl ye olan yeri göster acaip merak ettim
  • pek iyi olmadığı çok söylendi ama tekrar edelim soğuk bir tel....
  • çok soğuk alan üşüm üşüm üşüyormuş......

abi bence çok ağır bi telefon tamam özellik olarak eksik olabilir hatta bi zaman çok pahalıya satılmış olabilir...

hatta haz etmesemde kurtlar mağarasındaki polat adlı şahıs da reklamını yapmış olabilir ama

s65 siemens in S segmentindeki kaliteli bir telefonudur....1.3 mp+bluetooth+siemens malzeme ve teknolojisi

heleki yurt dışıları 350 ytl gibi bir fiyata satılıyorken

• bir terslik olmazsa yarın alıcam garantili 20 ay bulutut kulaklık ve gerçekten 410 ben işimi halledeyim nerden aldığımı söylerim
  • hiç hiç tavsiye etmem ekran pixeli az kamerası o kadar iyi değil sadece wav formatında kaliteli müzik dinliyorsun oda 8 mi 16 bit mi ne olmalı parana yazık git K700 yada 7610 falan al yada motorola
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkinyas

bir terslik olmazsa yarın alıcam garantili 20 ay bulutut kulaklık ve gerçekten 410 ben işimi halledeyim nerden aldığımı söylerim

kardeş 410 milyona nerden alıcaksın söle bizde alalım.
  • kamera çok kötü.1.3 mp olduğuna bin şahit ister
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.