Şimdi Ara

^^Siemens SL98 Mi?^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kahve

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd
    Kotu haber yazik oldu demekki bundan sonra SL serilerini TR de goremeyecez.

sadece sl98 ve sl91 in satışının olmayacağı şu an için bilgisi mevcut. ileride yeni sl modelleri de pekala gelebilir

Türkiyeye çoğu modeli yollamıyorlar zaten hatta hangi modeli yolluyorlar ki desek daha doğru olucak çıkan abuk subuk modeller hep bizde adam gibi birşey yokki.

e72 modeli gördükten sonra fikrinin değişme olasılığı var diyebilirim

zaten e72 beklediğim bir modeldi eğer onuda yollamasalardı sanırım bir daha hayatta benq siemens ürünleirnden düşünmezdim gerçi şimdide kararsızım ne kadar kalitelidir. ne kadar kullanışlıdır. e72 işletim sistemide farklı bilmiyorum cihaz bir gelsinde şahsen dayanıklılık ve satış sonrası hizmetleri çok kötü

• Ekranı sanırım 8910 gibi bir mekanizma ile telefonun içinden çıkıyor.
    Aslında daha güzel bi tasarım ile bu fikir tutar.
  • Bu sl98 ise eger sl serilerinin sonu gelmis demektir igrenc bir goruntusu var sl91 e bakin birde sl98 e benq bu isi tamamen birakabilir tasarimcilari ne yapiyor bunlarin sl serisi dunyadaki en karizma tasarima sahip tel olarak kabul ediliyordu ama sanirim artik bitti.
  • menü ikonları da olmasa SL serisi demeye bin şahit ister
  • quote:

Bu sl98 ise eger sl serilerinin sonu gelmis demektir igrenc bir goruntusu var sl91 e bakin birde sl98 e benq bu isi tamamen birakabilir tasarimcilari ne yapiyor bunlarin sl serisi dunyadaki en karizma tasarima sahip tel olarak kabul ediliyordu ama sanirim artik bitti.

10 mesaj yukarıda da aynı şeyi yazmıştın.

yanıt vermiştim. onu okuyabilirsin.
  •  ^^Siemens SL98 Mi?^^

^^Siemens SL98 Mi?^^

batarya ve sinyal göstergelerine bakarsak yazılımı tam olarak olgunlaşmamış diyebiliriz. siemens x85 arayüzüne benzer bir arayüz kullanılmış. chipset olarak infineon'a dönülmüş...

tasarımı hoşuma gitmeye başladı...

not:PHI telefon yasal olarak satışta değil. üretim öncesi modelleri birileri sızdırıyor piyasaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 20 Ekim 2007; 13:16:47 >

• quote:

quote:

Bu sl98 ise eger sl serilerinin sonu gelmis demektir igrenc bir goruntusu var sl91 e bakin birde sl98 e benq bu isi tamamen birakabilir tasarimcilari ne yapiyor bunlarin sl serisi dunyadaki en karizma tasarima sahip tel olarak kabul ediliyordu ama sanirim artik bitti.

10 mesaj yukarıda da aynı şeyi yazmıştın.

yanıt vermiştim. onu okuyabilirsin.

O daha tasarim halindeyken temmuzda yazdigim mesajdi ama tam surumun bu kadar kotu cikacagini hic tahmin etmemistim o yuzden bir daha yazdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

not:PHI telefon yasal olarak satışta değil. üretim öncesi modelleri birileri sızdırıyor piyasaya...

Düzeltelim

Yukarda da dediğim gibi. Bu ekran sistemi Nokia'nın olsaydı güzel şeyler çıkabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.