Şimdi Ara

siemens sxg75 avea gps ayarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet ya sxg75 avea gps ayarlari verck olan varmi yardim edin.Mms artik ne kullanmak gerekirse verin vdodayton2.2.2 ilk yukledigimde calisti fakat bi kac hafta sonra sonra

jp003:internet baglannti ayarlarini kontrol edin veya alis zayif olabilir dio baglanmio verin su ayarlari arkaaslar ya

• siemens sxg75 gps var ama türkiyede çalışmıyor
  • arkadaşım 63 sayfalık forumu bırakıp buraya konu açıyosun ve sen ilk değilsin bir ilk önce araştırın oraya 63 sayfa ne yazılmış acaba bi okuyun.gps in avea filan die ayarları yok bu alete dahili gps alıcısı var 000000 yapıp açılan menüden gpsone seçeneğine girersen çalıştırabilrisin vdodayton navigasyona gelince lisanslar iptal edildiği için şuan türkiyede değil dünyanın hiç bir yerinde kullanılamıyor o program ama başka programlar aranıyor ve gps ile birlikte koordinat ve hız verisi sağlayan programlarda var zaten. yol tarif eden herhangi çalışır durumda bir yazılım şuan için yok ama en kısa zamanda çıkar bence!

İce Sunny arkadaşım lütfen insanları bilmeden yanlış yönlendirmeyelim dediğim gibi sxg75 dahili bir gps alıcısına sahip yani türkiyede herhangi bir gps alıcısı nasıl kullanılıyor ve koordinat veriyosrsa bu telefonda hemen hemen aynısını yapıyor!!!
  • @alonewolf85
    anlamanı beklerdim ama yalan bilgi yok kaynak gösterim istersen ben ne dedim gps var dedim ama hizmeti türkiyede kullanılmıyor, http://www.weblebi.com/default.aspx?pid=aUGrQm7cjCESRCPbORDQaA&pt=14
  • Dostum yalan bilgi veriyosun demedim ama o gösterdiğin kaynak yanlış ve onun gibi yanlış bilgi veren birsürü site var dostum ben ne diyorum gps alıcısı var Türkiye dede kullanılıyor sadece bir java program lisansı iptal edilen. bir programın lisansı iptal edildi diye o telefonda gps kullanılamıyor denemez.emin ol onun gibi 20 tane program var ve hepside çalışıyor tek sorun harita olarak vdodayton kadar gelişmiş olmamaları.ve bazılarının yol tarif etme yani navigasyon özelliği olmaması ama sonuçta gps i görüyorlar ve konum bilgisi veriyorlar.2 tane java programı var hem türkçe menüleri hemde türkçe konuşan yol tarif edicileri var. çok yakında o programlara Türkiye haritaları eklendiğinde hiç bir sorun kalmayacak yani
  • türkcele varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Desp@rado

türkcele varmı?

2 program var türkçe olan ve türkçe konuşan ama bu programlar da şuan için Türkiye haritaları yok ama kısa zamanda ekleyeceklerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.