Şimdi Ara

SIEMENS Tavsiye Edilen Alış Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Donanımhaber paylaşanları ve özellikle candogan62 yardımıyla Sharp (SJ PT69R HS) buzdolabımı iyi bir fiyatla edinmiştim.

Yine forumun altını üstüne getirdikten sonra şimdi sıra diğerlerine geldi!

Aşağıdaki ürünlerin bu ay itibariyle Tavsiye Edilen Alış Fiyatları ne olabilir?
    Bu anlamda Antalya/Merkez için yine tavsiye edebileceğiniz edinme yolları neler olabilir?

Siemens Çamaşır Makinesi WM12S7X0TR
    Siemens Bulaşık Makinesi SN26M890EU
    Siemens Fırın HM746515T

Buna Pazarlığa girmeden ön bilgi talep etmekte diyebiliriz.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler ...

• Model seçimleriniz çok güzel öncelikle

Güncel fiyatları çok takip edemedim ancak;

Fırın 1250-1350
    Çamaşır 1500
    Bulaşık makinesi de 1550-1650TL civarında idi yanlış hatırlamıyorsam. Çok satılan modellerden olmadığı için çok da dikkat ederek takip etmemiştim açıkçası.

Google'dan model aratırsanız fiyatı çıkar aşağı yukarı. Bir de Darty, Mediamarkt, Electroworld gibi mağazaları; bunun yanında aynı cihazların Bosch marka muadillerini de mutlaka araştırın derim. (çamaşırda Bosch muadili yoktur sadece)
  • Siemens reklamda izledim ÖTV indirimi + %29 (ÖTV +KDV kadar daha) İndirimden bahsediyordu. Sitesinde çamaşır makinasına baktım o kadar indirime ragmen Hepsiburada da 100 -150 TL daha ucuz

İyi araştırın Bence

Bir tavsiye daha ankastre ocak fırın aldım bayide HB den 400 Fırın 200 TL ocak pahalı idi bayiye gittim HB de bu fiyat bu fiyata verirseniz alırım dedim 500-600 yerine 75 TL fazla vererek adım

Edit: artı not uzun zamandır özellikle siemens Çamaşır makinası, Kurutma mak, Fırın ve ocak fiyatlarını takip ediyorum ÖTV indiriminden önce takip etmmekteyim.
    İnanın ben hiç indirim görmedim aksine biraz artı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 12 Ağustos 2009; 22:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Siemens reklamda izledim ÖTV indirimi + %29 (ÖTV +KDV kadar daha) İndirimden bahsediyordu. Sitesinde çamaşır makinasına baktım o kadar indirime ragmen Hepsiburada da 100 -150 TL daha ucuz

İyi araştırın Bence

Bir tavsiye daha ankastre ocak fırın aldım bayide HB den 400 Fırın 200 TL ocak pahalı idi bayiye gittim HB de bu fiyat bu fiyata verirseniz alırım dedim 500-600 yerine 75 TL fazla vererek adım

Edit: artı not uzun zamandır özellikle siemens Çamaşır makinası, Kurutma mak, Fırın ve ocak fiyatlarını takip ediyorum ÖTV indiriminden önce takip etmmekteyim.
    İnanın ben hiç indirim görmedim aksine biraz artı

Hepsiburada o sattığı ürünlere ücretsiz montaj hizmeti veriyor mu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Hepsiburada o sattığı ürünlere ücretsiz montaj hizmeti veriyor mu peki?

Tabiki Aldığım ürünü faturası olduğu sürece siemens bayisini arayıp kurulum yaptırabilirsiniz. Zaten garanti başlatılması için servis kuruluumu gerekli. Servisi aradığınızda nerden aldıınınızı sormaz. Soramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Model seçimleriniz çok güzel öncelikle

Seçerken kimden esinlendim acaba
    Saolun cevabınız için, aklımda fiyatlar oturdu. Bunları göz önünde bulundurcam.

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Siemens reklamda izledim ÖTV indirimi + %29 (ÖTV +KDV kadar daha) İndirimden bahsediyordu...

....bayiye gittim HB de bu fiyat bu fiyata verirseniz alırım dedim 500-600 yerine 75 TL fazla vererek adım...

Edit:...İnanın ben hiç indirim görmedim aksine biraz artı

Forumda bir kaç başlıkta Siemensin ÖTV İndirimi Kampanyasına benimde istediğim bazı ürünlerin dahil edilmediğini yazan arkadaşları okumuştum

HB yi pazarlıkta kullanmak süfer fikir teşekkür ederim .

Fiyatların arttığını öğrendiğimde iyi oldu bir an önce almaya çalışıcam, saolun...

Bu ürünleri yeni edinen ya da satın almak amacıyla en son fiyat araştırması yapmış arkadaşlarda cevap verebilirlerse çok sevinirim...

• Siemens Fırın HM746515T fırınıwww.pratikev.com 'dan geçen ay 1250'ye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antalyaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Siemens Fırın HM746515T fırınıwww.pratikev.com 'dan geçen ay 1250'ye aldım.

Şuan stokta gözükmüyor, tekrar öyle bir fırsat çıkar umarım...

Güle güle kullan Aerospace...
  • Peki bir başka soru;

Bu ürünlerden bazılarını spotlarda bulma şansımız olabilir mi?

Buzdolabında çok işime yaramıştı spotlar...
  • Bir SIEMENS bayisinden aldığım fiyatları sizlerle ve özellikle Candogan62 ile paylaşmak istiyorum...

Siemens WM12S7X0TR 1600TL
    Siemens SN26M890EU 1650TL
    Siemens HM746515T 1300TL
    --------
    4550

Uygun ödeme planıyla 4650TL yapmaktadır.

Yorumları bekliyorum, teşekkürler...
  • Bu fiyatı taksitli veriyorsa bence güzel.
  • Evet, taksitle. Hatta yarısı kredi kartı yarısı senet bile yapıyorlar..

Yorumları bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.