Merhaba arkadaşlar iki makiana arasında kaldım SIEMENS WM12S765TR 9Kg & SIEMENS WM10S763TR 8 KG SİZCE FARK VARMI?? arasında 110 tl fiyat farkı var WM12S765TR 9Kg ve 1200 devir WM10S763TR 8 KG 1000 devir Candoğan bey sizden ricam bu iki makinayı kıyaslamanız sanırım ikiside 5 litre tambura sahip acaba siemens bi çakallık yapıp bu cihazın fiyatını yükseltmek yerine 9 kilo diye mi satıyor bilgi sahibi olan arkadaşlar ve sayın candoğan bey yardımcı olursanız çok sevinirim 110 tl fiyat farkına değermi ????
İşin özünde biri 1200, diğeri 1000 devir.
Bir de 765'te programlar daha farklı. Koyu renkliler, iç giyim ve perde programları var.
Bosch WAS24765TR'nin programları daha güzel. İlaveten kuş tüyü (yorgan-yastık) ve anti alerjik programları mevcut. Fazla fiyat farkı yoksa Bosch'u tercih edin.
Elbette bu makineler 9kg yıkayamaz, 8kg kapasitelidir.
Teşekkür ederim Candoğan bey peki Siemens 10 e 464 için görüşleriniz nedir sanırım kazan değişmiş
WM10E464TR'de değişen bir şey yok. Yeni çıkan model WM10Q460TR.
O modelde de aynı şekilde Bosch daha mantıklı. Çünkü yine fazladan kuş tüyü programı var. Ama Siemens daha şık görünüyor.
Bosch'un model ismi WAQ20460TR.
Kazan hacmi aynı ama yükleme ağzı ve tambur yüzeyi daha çok geliştirilmiş.
SIEMENS WM12S765TR 9Kg & SIEMENS WM10S763TR 8 KG ikiside 8 kilo yıkayabilir diyorsunuz sizce 1200 devir olduğu için 110 tl fark vermeye deyermi SIEMENS WM12S765TR 9Kg için Candoğan bey ?
Ne kadar çok devir o kadar iyidir, çamaşırlar daha çabuk kurur, ilerde kurutma makinesi alınınca daha az elektrik faturası gelir.
Bekar evinde yaşıyorum o yüzden kurutma makinası almam :)
SIEMENS WM12S765TR 9Kg & SIEMENS WM10S763TR 8 KG ikiside 8 kilo yıkayabilir diyorsunuz sizce 1200 devir olduğu için 110 tl fark vermeye deyermi SIEMENS WM12S765TR 9Kg için Candoğan bey ?
Tercih tamamen sizin. Makineniz çamaşırı normal mi, yoksa daha güzel mi sıksın? Bütçeniz 110TL azına mı, yoksa fazlasına mı imkan veriyor?
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
quote:
Orijinalden alıntı: ucuzlukmerkezi1
Tercih tamamen sizin. Makineniz çamaşırı normal mi, yoksa daha güzel mi sıksın? Bütçeniz 110TL azına mı, yoksa fazlasına mı imkan veriyor?
Daha güzel sıksın derken daha yüksek devirde sıkılan çamaşırlar daha çok yıpranıp daha çok kırışmazmı ? bu gün spariş vericem iki üründen birini seçimi tamamen size bırakıyorum Candoğan bey 600 tl lik çamaşır makinasından buralara kadar geldik :) ama bu makinadaki 9 kilo olayı bana pek inandırıcı gelmedi iki makinada 65 litre tambura sahip yen 8 kilolar çıkardılar leke programı ağırlık sensörüni içinden almış panel yenilemişler alternatşf olarakda eski seriye zam yapıp 8 kilo yerine yüksek fiyattan 9 kilo satıyorlar ama bence yük sensörü makinayı daha düzenli kullanmak asırı yükleme yapmayıp ömrünü uzatmak için bi artı artık karar sizin candoğan bey
bu makinaların şikayetlerini okuduğumda en sık şikayet küf lekesi oluşması çamaşırları yırtması çamaşırları iyi yıkamaması
yanlış program seçiminden kaynaklı olarak iyiyi yıkamıyo olabilir ancak diyerlerine anlam veremedim belki önünü kesmek isteyen diyer firmalarda yazdırmış olabilir sizin bu konudaki yorumlarınızı alabilirmiyiz candoğan bey
Hala WM12S765TR var mıdır acaba ?
Ben bulamıyorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme