Şimdi Ara

SİEMENS WM12S765TR mi, ELECTROLUX EWF1487HDW mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KING41

@memint
    Hocam almış olduğunuz Sıemens WM12S765TR çamaşır makinesinden memnunmusunuz?
    Bizim de emektar arçelik 2200 modeli miyadını doldurdu dün itibariyle. Babamda bugün çamaşır makinasını almaya karar verdi.
    Araştırmalarım sonucu Sıemens almaya karar verdik, yalnız hangi model alcağımıza karar veremedik. Siz karar alırken hangi özellikleri sizi almaya cezbetti?
    Tavsiye edermisiniz? kurutma esnasında sesi nasıl?
    Şimdiden teşekkür ederim

Makine henüz eve gelmedi, inşallah hafta sonu bekliyoruz kendisini:)

Bütçeye uyan model bu olduğu için diğer Siemens modellerine üstün geldi. En yakın özelliklere sahip WM12S322'den ise proğram sayısı çokluğu, LCD ekranın büyük oluşu; muadili Bosch WAS24765'ye göre ise büyük LCD ekranı ve daha estetik olmasından ötürü tercih edildi:

http://www.siemens-home.com/tr/product-comparison.html?ps=WM12S765TR,WM12S322TR

http://www.ucuzu.com/camasir-makinesi-c3167/fn:urun-karsilastirma:siemens-wm12s765tr-p98175083,bosch-was24765tr-p98175305/

• quote:

Orijinalden alıntı: memint

quote:

Orijinalden alıntı: KING41

@memint
    Hocam almış olduğunuz Sıemens WM12S765TR çamaşır makinesinden memnunmusunuz?
    Bizim de emektar arçelik 2200 modeli miyadını doldurdu dün itibariyle. Babamda bugün çamaşır makinasını almaya karar verdi.
    Araştırmalarım sonucu Sıemens almaya karar verdik, yalnız hangi model alcağımıza karar veremedik. Siz karar alırken hangi özellikleri sizi almaya cezbetti?
    Tavsiye edermisiniz? kurutma esnasında sesi nasıl?
    Şimdiden teşekkür ederim

Makine henüz eve gelmedi, inşallah hafta sonu bekliyoruz kendisini:)

Bütçeye uyan model bu olduğu için diğer Siemens modellerine üstün geldi. En yakın özelliklere sahip WM12S322'den ise proğram sayısı çokluğu, LCD ekranın büyük oluşu; muadili Bosch WAS24765'ye göre ise büyük LCD ekranı ve daha estetik olmasından ötürü tercih edildi:

http://www.siemens-home.com/tr/product-comparison.html?ps=WM12S765TR,WM12S322TR

http://www.ucuzu.com/camasir-makinesi-c3167/fn:urun-karsilastirma:siemens-wm12s765tr-p98175083,bosch-was24765tr-p98175305/

Hocam çok sağolun. Ben size mesaj attıktan 10 - 15 dk. sonra babam ve abim Sıemens bayisine gidip benim dediğim modeli yani sizin almış olduğunuz WM12S765TR modelini aldılar. Bugün itibariyle çamaşır makinamızı getirip teslim edecekler...
    Galiba bizimkisi sizinkinden önce teşrif edecekler
    İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim....

• KING41 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

Siz de iyi günlerde kullanın :)
  • Nihayet 13 Haziran Cuma günü makine geldi ve kurulumu yapıldı. 149TL karşılığında +4 yıl garantisi uzatıldı ve 3+4=7 yıla çıkarıldı.

Makineyi kullandık tabi ki, ilk izlenimler:
    * Yıkama sırasında sadece az ilerisindeki mini buzdolabının sesi duyuluyor
    * Sıkmada çamaşır odasına girdiğimizde ses makul ölçüde var; odanın kapısı kapalı olduğunda dışardan sıkma sesi duymak imkansız...
    * Siemens WM12S765 çamaşırı yıkıyor, önceki 13 yıllık emektar Arçelik 3300 ise çamaşır yıkamıyormuş, şöyle bir ıslatıyormuş meğer

Ve ilk görüntüler:

SİEMENS WM12S765TR mi, ELECTROLUX EWF1487HDW  mi? SİEMENS WM12S765TR mi, ELECTROLUX EWF1487HDW  mi?
     SİEMENS WM12S765TR mi, ELECTROLUX EWF1487HDW  mi? SİEMENS WM12S765TR mi, ELECTROLUX EWF1487HDW  mi?

• quote:

Nihayet 13 Haziran Cuma günü makine geldi ve kurulumu yapıldı. 149TL karşılığında +4 yıl garantisi uzatıldı ve 3+4=7 yıla çıkarıldı.

Makineyi kullandık tabi ki, ilk izlenimler:
    * Yıkama sırasında sadece az ilerisindeki mini buzdolabının sesi duyuluyor
    * Sıkmada çamaşır odasına girdiğimizde ses makul ölçüde var; odanın kapısı kapalı olduğunda dışardan sıkma sesi duymak imkansız...
    * Siemens WM12S765 çamaşırı yıkıyor, önceki 13 yıllık emektar Arçelik 3300 ise çamaşır yıkamıyormuş, şöyle bir ıslatıyormuş meğer

Ve ilk görüntüler:

Birde ekran açıkken resimler çeker misiniz?

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Herkese selamlar,

Bugün makineyi ilk defa ben çalıştırdım ve yaklaşık 4-4,5kg çamaşırı tek başıma yıkadım:)

Çamaşırlar orta derecede kirli pamuklulardan (tişort, gömlek, çorap, iç çamaşırı) oluşuyordu.

Pamuklular proğramında; ecoPerfect, 50C, 1000 devir ayarlarıyla yaptığın yıkama 1 saat sürdü.

Sonuç; mis gibi kokan temiz çamaşırlar...

SİEMENS WM12S765TR mi, ELECTROLUX EWF1487HDW  mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memint -- 6 Temmuz 2014; 13:48:36 >

• quote:

Herkese selamlar,

Bugün makineyi ilk defa ben çalıştırdım ve yaklaşık 4-4,5kg çamaşırı tek başıma yıkadım:)

Çamaşırlar orta derecede kirli pamuklulardan (tişort, gömlek, çorap, iç çamaşırı) oluşuyordu.

Pamuklular proğramında; ecoPerfect, 50C, 1000 devir ayarlarıyla yaptığın yıkama 1 saat sürdü.

Sonuç; mis gibi kokan temiz çamaşırlar...

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...

ben de buradaki tavsiye üzerine 2 yıl önce 14s763tr modelini almıştım, 99 lira ile +4 yaptırmıştım...biz hafıza 1 ve 2 oluşturduk onları kullanıyoruz genelde...

görünüm olarak çok benziyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Temmuz 2014; 17:27:23 >

• Teşekkür ederim, aslında eşim kullanmaya başlamıştı da ben yeni siftah ettim:)

Servise +149TL vererek garantiyi 3+4=7 yıl yaptık.

Bunda proğram/yıkama tercihleriniz hafızaya alınmıyor bildiğim kadarıyla, çok ihtiyaç olduğunu da zannetmiyorum.

Yoksa Electrolux makinelerde yıkama süresini proğramın izin verdiği sınırlarda istediğin gibi değiştirebilme, buharlı proğramlar, istediğin ayarları hafızaya alma gibi ekstralar vardı ama tercihimi Siemens ürününden yana kullandım...

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12S765TR.html

• SerdarÇtm S kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşım,

Tamam işini yapmaya çalışıyorsun ama başlattığım bu konuda 3 defa tanıtımını yapmışsın zaten.

Artık bu konuda tanıtım yapmamanı istersem çok şey mi istemiş olurum?...
  • memint M kullanıcısına yanıt
    Diğer başlıkta bana cevap vermiştiniz, fakat diğer arkadaşlarda okusun diye burayada yazıyorum.

9 kg makina ile yorgan yıkama uygun mudur yoksa daha büyük hacimli makinemi almak gerekir?
    9 kg makinaların tambur hacmininlerinin farklı olduğunu forumlardan okudum. 9 kg makinelerin tambur hacmi en büyük olanı hangisidir(Marka kalite gözetilerek)? Veya enerji sarfiyatı 9 kg makinalarla aynı olan veya enerji sarfiyatı uygun olan daha büyük tamburlu makine önerileriniz var mıdır?

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cana-can -- 11 Temmuz 2014; 12:19:59 >
  • WM12S765TR XXL kategoride tambura sahip ve tam 65 litre. Yorgan yıkayabilirsiniz, "yorgan yıkama" adıyla bir proğram yok ama forumdan öğrendiğim kadarıyla hassas proğramda yorgan yıkanabiliyor. Yalnız yorganın kuru ağırlığının 2kg civarından fazla olmaması gerekiyor, su alınca 3-4 katına çıkıyor. Daha hiç yorgan yıkamadık ama denersek sonuçlarını paylaşırım, hele bir yaz geçsin de...

Tasarruflu su ve deterjan kullanımı var. % olarak deterjan önerisi yapıyor, ayrıca 4-4,5kilogramı geçmeyen çamaşırda, ecoperfect seçimi ile yıkama/durulama/sıkma süresi toplamda 1 saate iniyor...

" Fuzzy Control
    Bu teknoloji sayesinde makineniz, çamaşır türünü ve miktarını algılıyor. Ayrıca, her aşamada, bu bilgilere ve çamaşırın kirlilik miktarına göre, sadece gerektiği kadar temiz su kullanıyor. "

http://www.siemens-home.com/tr/feature-label-solo-%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri.html#

" Aktif Su Plus: Sensor controllü yıkama programları ile her çamaşır miktarı için en verimli su kullanımı."

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12S765TR.html

• memint M kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkür ederim. Benim makina almam 1-2 ayı bulabilir. Ayrıca tecrübe veya beğenmediğiniz durumlar olursa bekleriz.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey,
    Forumda bir çok yerde yazılarınızı okudum.
    2000 Bin lira verilecek cihazlar konusunda Siz ne dersiniz?

Electrolux EWF1497HDW makina nasıldır? Mesela 765 simens-muadili bosh un kıyaslamasını yaparmısınız?
    Fiyatları hemen hemen aynı fakat özellik olarak durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-can

Candoğan bey,
    Forumda bir çok yerde yazılarınızı okudum.
    2000 Bin lira verilecek cihazlar konusunda Siz ne dersiniz?

Electrolux EWF1497HDW makina nasıldır? Mesela 765 simens-muadili bosh un kıyaslamasını yaparmısınız?
    Fiyatları hemen hemen aynı fakat özellik olarak durum nedir?

Bu konuyu bende merak ediyorum acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.