Şimdi Ara

Siemens WM12T581TR Sıkma Sırasında Ötüyor! Bu firmadan Uzak Durun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
3
Favori
8.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Doğru sen otoritesin... biz şizofrenik tipleriz servislerle boğuşmak zevk veiyor...

Yahu kardeşim gözünüz nasıl görüyor kulağınız nasıl işitiyor anlamak mümkün değil! Servis sorun var kasnağı değiştireceğiz diyor bu basıl bir kralcılıktır...
    Haydaaaa. Arkadaşım kafan mı dumanlı ?

Garip bi ses çıkarmıyor makine, klasik kayış sürtünmesi işte. Ne diyim pireyi deve mi yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra her aldigimiz makinenin icini sokup dinlicez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

Bundan sonra her aldigimiz makinenin icini sokup dinlicez :)
    Aman kanka dur burda da siemens mümessili ilan edildik

Arkadaşım anladık olanı duymuyor, görmüyorsun yazılanı okumadığından da kolayca anlaşılıyor serviste bu sesi duydu aynı videoları oraya attım ve kasnak değişimine karar verildi.

Yani sana mümessil demekn az kalıyor.

Dumanlı değil yeşilaycıyım ama sizdeki resmen fanatizm!

Bu arada makineyi ben değil servis kendisi açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 29 Mayıs 2019; 23:25:6 >
  • quote:

Arkadaşım anladık olanı duymuyor, görmüyorsun yazılanı okumadığından da kolayca anlaşılıyor serviste bu sesi duydu aynı videoları oraya attım ve kasnak değişimine karar verildi.

Yani sana mümessil demekn az kalıyor.

Dumanlı değil yeşilaycıyım ama sizdeki resmen fanatizm!

Bu arada makineyi ben değil servis kendisi açtı
    Okumayan sensin kardeş. Bana fanatik mümessil demeden önce aç yazılarımı oku. Belki biraz anlarsın.

Mevcut soruna ne şekilde yaklaştığına bakarım diğer konularını okumak zorunda değilim!

Yansıtma yapma, polemik yaratma herşey ortada olanı kabul etmiyor normal görüyorsanda konuma bir zahmet yazma...

Olgun bir birey isen.
  • quote:

Mevcut soruna ne şekilde yaklaştığına bakarım diğer konularını okumak zorunda değilim!

Yansıtma yapma, polemik yaratma herşey ortada olanı kabul etmiyor normal görüyorsanda konuma bir zahmet yazma...

Olgun bir birey isen.
    Hala sorun diyor ya

Kardeş Allah yardımcın olsun

Konu açmışsın sorun yok ses normal dedik sen kalktın saldırdın. Madem o kadar müsait birisin, Git uğraş o zaman servislerle

Bana fanatik mümessil gibi yaftalar yapıştırmadan önce benim ne konuda ne yazdığımı bilmek zorundasın!

Aksi taktirde ben de sana başka yaftalar yapıştırmaktan çekinmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 30 Mayıs 2019; 9:30:31 >

• Onarım işi bugün parça sevkiyatı olmadığı için yarına sarktı halbuki dün bana bugün sabah için parça değişimi yapılacağını söylemişlerdi.
    Hadi bunu geçtim banyoya girince sürekli ve rahatlıkla duyulabilen bir çınlama sesi var(hoş bazıları bunada normal der)Kendi kendime su borularından geliyordur yada benim kulaklarım yaş ilerlediği için çınlıyor diyordum elektrikler gitti bir baktım o ses kesildi meğerse ses makineden geliyormuş makine açılınca kesiliyor al sana birde devresel(bobin,kapasitör) sorun. Müşteri hizmetlerini aradım bu durumuda ilettim direkt değişim istedim açıkcası mevcut makineden soğudum. Fabrika ile iletişime geçildi. Yeni makine sanırım bayram sonrasına kalacak gelişmeleri paylaşacağım.

Sorunu ayan beyan kabul ettiler ve değişim verildi. Şimdi kestirmeden "sorun yok" "makine normal" diyen arkadaşlar yorumlarını bir kez daha düşünsün...

Allahtan firma bu kişilere emanet değil..!

• quote:

Onarım işi bugün parça sevkiyatı olmadığı için yarına sarktı halbuki dün bana bugün sabah için parça değişimi yapılacağını söylemişlerdi.
    Hadi bunu geçtim banyoya girince sürekli ve rahatlıkla duyulabilen bir çınlama sesi var(hoş bazıları bunada normal der)Kendi kendime su borularından geliyordur yada benim kulaklarım yaş ilerlediği için çınlıyor diyordum elektrikler gitti bir baktım o ses kesildi meğerse ses makineden geliyormuş makine açılınca kesiliyor al sana birde devresel(bobin,kapasitör) sorun. Müşteri hizmetlerini aradım bu durumuda ilettim direkt değişim istedim açıkcası mevcut makineden soğudum. Fabrika ile iletişime geçildi. Yeni makine sanırım bayram sonrasına kalacak gelişmeleri paylaşacağım.

Sorunu ayan beyan kabul ettiler ve değişim verildi. Şimdi kestirmeden "sorun yok" "makine normal" diyen arkadaşlar yorumlarını bir kez daha düşünsün...

Allahtan firma bu kişilere emanet değil..!
    Şimdi sana anlatsam inverter sesi kayış patinajı vs. Zerre kadar anlamayacaksın

Ne halin varsa gör babalık.

• Cınlama sesi motor kartından geliyor yerli uretimlerde oluyor alman uretimlerinde yok

Birincisi ik defa inverter makine kullanmıyorum, ikincisi kayış patinajı demişsin yapmayacak efendim, düdüklü tencere veya kuş kafesi değil bu, önceki makinelerde bu patinajın önüne geçilebiliyorsa ki duymadığımıza göre öyle, bencede bana masal anlatma.

Tanımadığın, kültür seviyesini, eğitimini bilmediğin insanlar içinde asla ahkam kesme hacı amca...

• Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Makine kapalıyken motor kart sesi?

Mainboard sıfır watt bölgesinde olmaması gereken ses kalitesiz devre elemanı veya hatalı parça olma ihtimali yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 30 Mayıs 2019; 16:15:51 >
  • quote:

Birincisi ik defa inverter makine kullanmıyorum, ikincisi kayış patinajı demişsin yapmayacak efendim, düdüklü tencere veya kuş kafesi değil bu, önceki makinelerde bu patinajın önüne geçilebiliyorsa ki duymadığımıza göre öyle, bencede bana masal anlatma.

Tanımadığın, kültür seviyesini, eğitimini bilmediğin insanlar içinde asla ahkam kesme hacı amca...
    İnverter ilk defa kullanmıyorsun ama bldc ilk defa kullanıyorsun. Önceki makinen indüksiyonlu motor kullanıyordu ve altı kapalıydı bu sesi duymaman normal. Kayış oraya bizzat patinaj çeksin ve motoru ani darbelerden korusun diye konuluyor. Senin dediğin gibi patinaj çekmemesi gerekseydi dişli triger kayış konulurdu.

Konuşma tarzından bütün kültürün eğitimin belli oluyor bilmemize gerek yok.

Sen hacılığı ağzına alma zararlı çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 30 Mayıs 2019; 19:2:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

Cınlama sesi motor kartından geliyor yerli uretimlerde oluyor alman uretimlerinde yok
    Aslında almanda da var da altı kapalı olduğu için duyulmuyor bazen.

İlk savın çürüdü çünkü electrolux makinemiz süspansiyon değişiminden geldiğinde alt kapağı geri takılmamıştı ve epey uzun süre bu şekilde kullandık ve en ufak kayış sesi yoktu net! Patinaj dediğin olay özellikle eskimiş gevşek kayışlarda olur yatay eksende sapma olduğu için hem hız kazanırken hemde yavaşlama sürecinde ses yapıyor zahmet edip kasnağa baksaydın görecektin!

Pardon "babalık" konuşma şeklimde ne var ???

Kusura bakma bir cacık bildiğin yok çok bilen çok yanılır. buradan iki üniv. bitirdiğimi ve bilgi birikimimi anlaman mümkün değil!!!! ha ben yinede anlarım diyorsan kahin olman gerekir.

Sana son cevabım belliki son sözü söyleme hastalığı var öyle olsun ama sana cevap gelmeyecek.

• Sırf hakaretin için yazıyorum terbiyesiz herif o "eşek" kelamını aynen sana iade ederim!
  • quote:

Sırf hakaretin için yazıyorum terbiyesiz herif o "eşek" kelamını aynen sana iade ederim!
    Ah haklısın.

Hakaretim için cümle eşek aleminden özür diliyorum.

Yaşın kaç bilmiyorum ama o bir ata sözüdür arkadaşım hakaret değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.