Şimdi Ara

SIEMENS YAPTI YINE YAPACAGINI 'CX75' MUTHIS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DhAk

kardeş sen de diosun yaa, ben adamın yazdığı saçma mesaja laf ediorum....senin ne demek istediğini anliamdm...

ztn nokiaymış!!bin pişmanım şu 10 gündür... zamanında ne kadar memnundum bu telefonu aldım diye,(3650) şimdi iki dakka bırakmaya gelmiyo telefonu, hasta sanki, sürekli şarja bağlı... ikide bi bişey hata verio, yok "logs kapandı" yok "bilmemne sistem hatası" yok telefon kitlendi bilmem ne, yok tekrar aç, yok soft format atıorm olmuo kitlenio.... bumu abi NOKİAnın kalitesi... gidin işinize yaaa..
    bende çok sevdim CX75'i. hiç olmazsa böle sorunlar yapıcağını sanmıyorum..özellikler de ztn aradğıom özellikler...bende ondan almayı düşünüyorum....

daa fazlasını yapacak hiç merak etme 3650de eskimiş artık kaç yıllık tel git bi 6680 6681 veya 6630 al bak bakalım ööle bi sorun olcakmı
    tabiki bir 6230i war ama symbain sonra zor olur bidene şu yeni modelleri

• Telefon çok güzel. Kulaklık + 128 mb mmc kart çıkıyor içinden. Kamera çekimi telefonda gördüğüm kadarıyla gayet iyi. Lakin pcye atma şansım olmadı. Fiyat/Performans olarak bence gayet mantıklı bir telefon olduğunu düşünüyorum.
  • Ben de siemens kullanıcısıyım.

Siemens ve nokia ların menüleri için bir laf vardır bilen bilir

Nokia'ya leb demeden leblebiyi anlar, Siemens'e Leblebi dersin Leblebi mi diye sorar...

Sanırım Nokianın pratik menülerini anlatmak için daha güzel bir laf olamazdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eftamintokofti

Ben de siemens kullanıcısıyım.

Siemens ve nokia ların menüleri için bir laf vardır bilen bilir

Nokia'ya leb demeden leblebiyi anlar, Siemens'e Leblebi dersin Leblebi mi diye sorar...

Sanırım Nokianın pratik menülerini anlatmak için daha güzel bir laf olamazdı..

Yok abi sizin gibi telefonda bile fanatik olan insanlar Nokia' yı kullandığı sürece nokya falan almam. Habis virüstür bulaşır mulaşır mazallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeknesakliK

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

siemens i bedava verseler alırım

Şuraya maiLini yazda hacu Siemens sana yollasın oldu olacak(:

Bedava oLsunda değiL mi...

• Orjinalden alıntı: enginer804

Orjinalden alıntı: YeknesakliK

Orjinalden alıntı: infinite

siemens i bedava verseler alırım

heralde şööle olacaktı bedava verseler almam
  • bence havada kaparsın...
  • ASLA
    quote:

Orjinalden alıntı: ahdemi

bence havada kaparsın...
  • ASLA
    quote:

Orjinalden alıntı: ahdemi

bence havada kaparsın...
  • hocam bence sımens almamak lazım geleceği pek parlak değil çünkü yinede alan alsın....
  • nassı geleceiğ parlak değil acaba??
    bi açıkla bence bu görüşünü???
  • sıemensın en kotu yanı yazılımları su yazılım ısını bı halletseler cok guzel olcak...
  • siemense para verilmez telefon iki gün sonra elinde kalır telefonuda o kadar abartma
  • bence siemens'in modelleri hiç takoz gibi değil özellikle tuş takımları ve renklendirme çok spor duruyor.siemens hakkında yapılan yorumların çoğu önyargıdan ibaret.ben c65 kullanıyorum ve bu telefon ile aynı zamanda çıkıpta bundan yüksek dahili hafızaya sahip olan telefon neredeyse yok(10.3mb).biz siemens'e çok önyargılı davranıyoruz mesela m65 kadar darbe dayanıklılığı olan hem kullanışlı hem güzel telefon yoktur onun sınıfına dahil olan ama 2.el'i 200milyon bile değil.bir zamanlar ericsson içinde durum böyleydi.kimse t65'i tutmamıştı ama bence çıktığı zamanın en iyi mono ekran telefonuydu,bilader hala kullanır en ufak bir sorun yaşamadı pili 12 gün gidiyor.ne zaman ericsson sony ile birleşti kıymete bindi ama hala telefonun tüm altyapısını aynı mühwndisler yapıyor.nokia avrupa'da çok reklam ve kampanya yapıyor,bu yüzden pazar lideri.yoksa avrupa ve amerika'da öyle para verilipte alınan bir telefon değil o kadar.demem o ki c75 çok şık olmuş özellikleride fena değil ama fiyatı gerçekten pahalı kaçmış.aslında çıkış fiyatını bu kadar pahalı yapmayıp makul bir şey söyleseler sonradan fiyatlarını bu kadar aşağı çekmek zorunda kalmazlar.hem pazarda tutunma olasılıklarıda artar.

• Geçmişte sıemens c55 kullanmıştım.Telefonun menüleri karışık menüler arası geçiş yavaş, şarj süresi düşüktü.Bu nedenlerle SE,NOKİA ve SAMSUNG varken bir daha sıemens almam.SIEMENS'in tek avantajı fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 25 Kasım 2005, 16:21:32 >
  • Ben Siemens S55 kullanıcısıyım ve telefonumdan çok memnunum. Nokia nın bulutut kızılötesi olan telefonlar 500 YTL iken S55 300 YTL idi ve Nokia dan daha iyi bulutut ve kızılötesi var. Yalız tek sorunu tuş takımınında problem olması. Hoş telefon 2 senelik ve daha yeni başladı bozulmaya o kadar da olsun. Birde resim görüntüsü o kadar iyi değil. Ben ikinci bi telefon almayı düşünüyodum sanırım bu olabilir.

Daha detaylo incelemek için siemens in adresini veriyim. http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_89750_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253ADescription_imagePos%253A0,00.html#content

• süper kaliteli bir telefon bi de şu symbıan bir olsaydı piyasada bir numara olurdu
  • ya abi naaptınız kim hortlattı bu topiği yaaw, 5 ay olmuş nerdeyse bu konudan geçileli
  • Siemens görünüm olarak çok güzel telefonlar yapıyor ah birde sorunsuz olsalar öpecem o telleri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.