Benim eski cx70'de Sw57 vardı ve bir sorunu yoktu. Eğer senin telefonunda da herhangi bir sorun yoksa sw upgrade yapmamanı tavsiye ederim.
benim cx70 in orijinal bataryası artık şarz tutmaz oldu sık sık şarz etmek zorunda kalıyorum gittim 10 ytl ye bir batarya aldım 10-15 gün iyi gitti şimdi ise ancak 1 gün dayanıyor. iyi bir cx70 bataryası nerden alabiliriz (netten alışveriş ile)
benim cx70 in orijinal bataryası artık şarz tutmaz oldu sık sık şarz etmek zorunda kalıyorum gittim 10 ytl ye bir batarya aldım 10-15 gün iyi gitti şimdi ise ancak 1 gün dayanıyor. iyi bir cx70 bataryası nerden alabiliriz (netten alışveriş ile)
tam bir efsane bu telefon 2005 ağustos ayında 300 ytl verip almıştım.o zaman kampanyası vardı birde yanında siemens telsiz telefon veriyorlardı.gerçekten harika birşey hala evde kullanıyoruz.sıfırı şimdir 150-200 civarında. hiç servisede gitmedi bozulana kadar kullanacağım. ayrıca kerdeşiminde vardı aynısından çamaşır makinesinde yıkandı.10 liraya tamir oldu bir sorun yok.
Ben telsiz telefon vermeden önce almıştım.Ben aldıktan 1 ay sonra telsiz telefon vermeye başladılar CX70 den sonra 2 telefon değiştirdim.Ama yine CX70 i kullanıyorum (son telefonum servisde)CX70 in joystiği koptu diğer tuşlar çalışıyo sadece arama yapma ve almak için kullanıyorum.
bende telsiz telefon kampanyasından önce almıştım hala kullanıyorum ve ilk günkü gibi tertemiz.
telefonum 08.27.2005 (SW:54) yüklü inanmıycaksınız ama yaklaşık 1 buçuk senedir hiç açmadım ve bugün şarja taktım telefon açıldı.. sene 2011 olmuş ama hala ilk günkü gibi çalışıyor:) made in germany farkı burada çıkıyor ortaya sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme