Şimdi Ara

Siemensmi ? Liebherr mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LİEBHERR CTsl 3306 COMFORT A+ 1.350,00 TL
    http://www.liebherr-tr.com/UrunDetay.aspx?id=463

SİEMENS KD33VVW30N iQ300 A++ 1.125 TL
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/%C3%A7ift-kap%C4%B1l%C4%B1/KD33VVW30N.html?source=browse

60 cm genişlikte buzdolabı olarak aslında siemens i almak istiyorum a++ enerji sınıfı/tasarım/fiyat sebebi ile ama siemensin buzdolapları
    hk. okuduğum olumsuz yorumlar ( gürültülü çalışması + çok sık arıza çıkartması vs ) beni liebherr e yönlendiriyor.

• Siemens'in yeni serisi son derece başarılı, bahsettiğiniz problemleri yaşamazsınız.

Ancak bu model bence Liebherr ile de kıyaslanmaz, Liebherr kesinlikle daha iyi.

60cm'lik buzdolabı almanız şartsa Electrolux'e de bakabilirsiniz.

Bence altı dondurucu, üstü soğutucu olursa daha iyi olur.
  • candoğan bey öncelikte ilginize çok tşk ederim. size son olarak sormak istediklerim siemens bana çok uygun yanlız kafama takılanlar koku sorunu olurmu ? karlanma olayı rahatsız edicimidir ?

birde elektrolux un önerebileceğiniz bir modeli varmı ?
  • Açık ara Liebherr. -28 üste çıkabilen tek dondurucu. Buda taze gıdaları kayıpsız dondurabilmek için şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marijuana68

candoğan bey öncelikte ilginize çok tşk ederim. size son olarak sormak istediklerim siemens bana çok uygun yanlız kafama takılanlar koku sorunu olurmu ? karlanma olayı rahatsız edicimidir ?

Sağlıklı soğutan bir buzdolabında çok kokan yiyecekleri açık tutmadığınız sürece koku sıkıntısı olmayacaktır. Karlanma olayı seyrektir,; minimum yılda bir, maksimum 2 yılda bir eritme yapmanız gerekir.

Electrolux'te fiyat/performans olarak EN3450COW modelini öneririm. Soğutucusu nemli, derin dondurucusu no frosttur. Nemli soğutmadan faydalanırken Liebherr ve Siemens'teki gibi dondurucudaki karlanmayı eritmeniz gerekmez. Bir de bana göre dondurucusu altta olan modeller her zaman daha kullanışlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: marijuana68

candoğan bey öncelikte ilginize çok tşk ederim. size son olarak sormak istediklerim siemens bana çok uygun yanlız kafama takılanlar koku sorunu olurmu ? karlanma olayı rahatsız edicimidir ?

Sağlıklı soğutan bir buzdolabında çok kokan yiyecekleri açık tutmadığınız sürece koku sıkıntısı olmayacaktır. Karlanma olayı seyrektir,; minimum yılda bir, maksimum 2 yılda bir eritme yapmanız gerekir.

Electrolux'te fiyat/performans olarak EN3450COW modelini öneririm. Soğutucusu nemli, derin dondurucusu no frosttur. Nemli soğutmadan faydalanırken Liebherr ve Siemens'teki gibi dondurucudaki karlanmayı eritmeniz gerekmez. Bir de bana göre dondurucusu altta olan modeller her zaman daha kullanışlıdır.

Önerdiğiniz model çok hoşuma gitti hacim ve görüntü olarak EN3450COW çok güzelmiş kapı menteşesinin yönünü değiştirme imkanımız varmıdır bilginiz varmı ?

• Evet kapı yönünü değiştirebilirsiniz. Bence de alınabilecek şık bir cihaz. İç aydınlatması Siemens'teki gibi LED.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Evet kapı yönünü değiştirebilirsiniz. Bence de alınabilecek şık bir cihaz. İç aydınlatması Siemens'teki gibi LED.

candogan62 hocam tavsiyen üzerine elektrolux buzdolabını aldım. 1 hafta önce kurulumu yapıldı tam ihtiyacıma göre yardımların için çok tşk ederim.
  • Bugün sbsesf 7212 alindi. Sahinler plaza ısparta turgut bey. En iyi fiyati internettenwww.veastore.com dan alirsiniz. Turgut beye tüm türkiyeye gönderebilir ve bu sitedeki %3-10 daha altina verebilir.
    cnesf 5113 ile arasinda kaldim ama 7212 malzeme kalitesi daha iyi.
    farklari sayacak olur isek:
    1. Bir buzdolabi bir derin dondurucu aliyorsunuz. Ikisi ayrı makina. İstege göre ayri ayri yada bitişik cift kapi kullanabilirsiniz.birini bir odaya birini diğer odaya koyabilirsiniz.
    2. Derin dondurucuda 8 çekmece var. 3. Çekmece sonrasi alta isolationsplate type 60 koyarsaniz derin dondurucunun ilk 3 rafi dondurucu nofrost, alt 5 6 7 8. Çekmeceleri buzdolabı oluyor.
    3. Buzdolabi kismi cekmeceli raflar kenarlar boyunca makarali. 5113 ise alttan makarali. 5113 cekmece cekilirken sağa sola sürtüyor ve kolay cikmiyor.
    4. 5113 modeli 202 cm yükseklikte. Üst raflara hanımlar rahat ulaşamayabilir.

Hangi liebherr alirsaniz alin yanlis yapmazsiniz. Gerçekten süper dolaplar.
    Dolaplarin daha kapak kulplarindan kalitesini anliyorsunuz. İlk fiyatlari yüksek gibi gozuksede indirimler 2500 3500 gibi yapilabilir. Siemens bosch sharp vb. Cihazları allah birdaha evime sokturmaz umarim. Bunca yil kaziklandik.
    arada 500 700 tl ye çok çok iyi makinalar alinabilir.
    beyaz eşyada çamaşır bulaşık makinası MİELE, buzdolabi LIEBHERR olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.