Şimdi Ara

sıfır ,1.33 auris mi ,1.4 polo comfortline mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • auris kesinlikle daha iyi,sonuçta arada sınıf farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Poloyla auris yerine golfle auris karşılaştırılır.
    biraz donanımla 40k küsüre golf alınır.
    Bu karşılaştırmanın galibi tartışmasız auristir.
    Sınıflar farklı.

+1.Auris alınır,bakılmaz.
  • auris 1.33 olmasına karşı polo ya cok rahat tercih edilebilir.arkadasların da dediği gibi sınıf farkı var..burda şunu sorsan polo mu yaris mi o zaman dengelenebilirdi..ama auris -polo dersen auris ağır basar..

ama polo hoşuna gitmiş ise gidip de 1.4 comfortline yerine bluemotion her acıdan yerinde seçim olur..

auris mi golf mü dersen bu sefer işler iyice kızışır..bana göre kafa kafayalar az da olsa golf diyebilirim ama bu noktada seçimi zevkler renkler ve bütce belirleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 31 Temmuz 2012; 0:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

peki 1.33 auris ile 1.4 poloyu performans olarak karşılaştırırsak ne dersiniz?...bizzat kullanıcılar da yazarsa sevinirim...

performans olarak tabiki polo önde olacaktır, polonun performansı vasat, aurisinki vasatın altı, lpg düşünmüyorsanız 1.2 tsi ibiza ya da bütçeyi biraz daha çıkabilirseniz 1.2 tsi leon alınır.
  • Beyaz Auris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test etmeden almayın derim.Ama tercihim Auris olurdu..
  • Aurisin karşısında Polo olmaz.
  • bence ikisi de değil. ancak illaki birisini seçecekseniz auris.
  • Arkadaşlar herşeyi söylemiş ikisi arasından auris
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfgti06

C sınıfı bir araç olarak ve polo'ya göre daha çok güvenlik donanımları olarak auris

Polo'nun tek + yanı yumuşak plastik kısımları olabilir.Yanılmıyorsam Auris'te yumuşak plastik yoktu. Çağımızın yeni kalite testi olarak görüldüğü için değindim

Yolcu tarafı ve gösterge üstü yumuşak malzemeyle kaplı. Kapı döşemeleri de sert yumuşak arası malzeme ve kumaş kaplı. Polo 1.2 sert plastik, diğer modelleri yumuşak malzeme.
  • Polonun motoru(85hp) aurisinkinden(99hp) güçsüz ama daha hafif oldıuğu için 0-100 hızlanma bir saniye daha çabuk.
    polo 1070 kg Auris 1300kg
  • Sınıf farkı beraberinde bir sürü + getirir .

Auris.
  • Auris hocam tartışmasız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

auris polo dan üst sınıf bir araçtır, bu ikisi seçenek olacaksa kesinlikle auris alınır . özel bir hayranlık yoksa kimse de polo önermez zaten .

+1
  • B ve C sınıfı iki aracı kıyaslamışsınız Auris daha doğru bir tercih olacaktır ayrıca unutmayınki Auris yakında kasa değiştirecek Corolla ile beraber uzun zamandır piyasada..

Bütçenize uyarsa Golf 1.6 MPI Trendlinıda önerebilirim ekimde yeni golf geliyor bayiler şuan VI siparişi almıyor stokları eritiyor 36 liraya bırakıyorlarmış hatta daha uygun fiyata alanlarda var aracın kasa değiştirmesini önemsemiyorsanız Golfte iyi bir tercih olur bence..
  • ikisinin de özelliklerini yaz....karşılaştır.....

ben 1.4 comfort kullanıyorum, aurisi bilmiyorum.bu yüzden bır fıkır vermek yanlış olur.aracımdan memlunum şimdilik.
  • auris daha geniş bir araç sizin istekleriniz ne yönde buna göre karar verin ama auris üst segment olduğu için tercih sebebi.
  • auris 1.6 al bence. 1.33 corolla sahibi biri olarak söylüyorum, 1.33 motor az yakar ama rampa çıkarken biraz kasıyor.
    bir de vw motorlarına tüp takılamıyor diye biliyorum
  • donanım fakiri, eski motorlu polodan auris çok daha mantıklı. Daha geniş, daha sessiz, daha konforlu, daha kaliteli, daha güvenli, daha iyi yol tutan, daha iyi servise sahip, daha fazla garantisi olan auris her türlü üstün. O fiyata en iyi tercih auris, daha fazla aramayın bence :)
  • Bir arkadaşımda hem 1.6 TDI Polo hem de Auris D4-D var.Auris her açıdan bariz üstün diyor,ki öyle de olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.