Şimdi Ara

Sıfır 125'lik scooter aldım MASRAFLAR?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonunda aldım motosikletimi cuma ya da cumartesi teslim alıcam inşallah.
    Sorum şu ki aldığım bayi plaka ruhsat sigorta 700 lira diyo (İstanbul) fiyat çook uçuk geldi. Aslı astarı nedir bilen duyan var mı diğer forumlardan araştırdım biraz adamlar 300-400 liradan bahsetmişler.
    Ayak üstü dolandırılmıyım dedim deneyimli arkadaşlara sormak lazım

• Hocam Plaka + Ruhsat masrafların eğer kendin yaparsan 250 civarı tutar. Trafik Sigortana kesin fiyat veremezsiniz ama benden tavsiye tüm sigortacıları dolaşın.. Plaka almadan sigortayı yaptırmak zorundasın. Sigortada en düşük hangisi verirse yaptırın
  • kkke_3319 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı ayrı bi kaç acenteyle görüştüm 900 -800 veren de oldu en uygun 390 buldum büyük ihtimal aldığım yere yaptırtcam işlemleri
  • bence işlemleri kendin yaptırt
  • hocam yaptırt: başkasına ya da bi kuruma yaptırt
    kendin yaptırt alatım bozukluğu var ne öneriyosun anlamadım valla :D yapayım mı yaptırayım mı ??????
  • 650 ye kabul ederlerse yaptırt. Yoksa kendin yap. 220 lira civarı plaka ruhsat tutuyor. 390 civari zorunlu trafik sigortan. Hesabını sen yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 gibi sigortayı yaptırırsın 250 de evrak işleri ama kendin peşinde koş çokta zor değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkamet olayı sorun oluyor mu peki? ikametgahın bulunduğu ilçede yaptırmak gerekiyomuş benim ikamet izmirde illa aldırmak lazım mı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiper_portakal

İkamet olayı sorun oluyor mu peki? ikametgahın bulunduğu ilçede yaptırmak gerekiyomuş benim ikamet izmirde illa aldırmak lazım mı ????

Hayır aldırmana gerek yok sıkıntı olmaz..
  • Hayırlı uğurlu olsun, sonunda aldın motoru demek

Plakayı mümkünse komşu illerden çıkarabilirsin. İstanbul plakalı araçlara epey yüksek trafik sigortası çıkabiliyor.

Bir de kaliteli bir çift lastik almayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

İkamet olayı sorun oluyor mu peki? ikametgahın bulunduğu ilçede yaptırmak gerekiyomuş benim ikamet izmirde illa aldırmak lazım mı ????

nasıl sıkıntı olmuyor hocam ikametgahı farklı bir ildeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngrkem

quote:

quote:

Plaka taşınıyor tabiki ek masraf tutuyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ngrkem

quote:

quote:

Plaka taşınıyor tabiki ek masraf tutuyor..

detaylı bilgi verebilir misiniz?

Edit: bende sıfır bir motosiklet almak istemiştim geçen ay.
    motoru edirneden alacaktım edirnede yaşıyorum ikametgah balıkesirde.
    bana motorun faturasıyla balıkesire gitmem gerektiğini söylemişlerdi.
    ikametgahı edirneye aldırırsam edirneden halledebiliyordum işlemleri ama o zaman motor 22 plaka olacaktı balıkesire döndüğümdede tekrar ikametgah aldırmam ve plakayı değiştirmem gerekecekti.
    işlemleri ikametgahın olduğu yere gidip halletmek daha mantıklı gelmişti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngrkem -- 5 Mart 2015; 21:03:23 >

• hiper_portakal kullanıcısına yanıt
    Vayy hayırlı olsun hocam

Ne aldınız acaba? Kazasız belasız, hayırlı sürüşler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ngrkem N kullanıcısına yanıt
    hocam ikametgahı almadan hallolmuyo deyince malum önümüzde seçim oy kullanabilmek için aldım ikametgahı istanbula. trafik sigortası da bayaaaaa bi araştırdım fiyat sordum en uygun 386 yı geçmedi maalesef. el mahkum aldığım yere yaptırdım 60-70 lira kar etcem diye iki gün ordan oraya ksşturmayayım dedim
  • evet arkadaşlar aldım sonunda
    asya nostalji aldım tüm sorunlarına rağmen o tatlılık da başka motor yok
    adıma sanıma yakışır portakal rengi
    çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için geçen cuma günü gelecekti fabrikada banttaymış hala bu haftasonu inşallah ufak ufak turlamalara başlıcam :D

• arda4 kullanıcısına yanıt
    hocam düzcede aynı fiyatı veriyo 30-40 oynuyo en fazla Lastikleri hemen değiştirmeli miyim sence şimdi önümüz bahar yaz kışa doğru mu değiştirsek
  • Lastikleri hemen değiştir. Sana şöyle diyeyim durur vaziyette altımdan kaydırmayı becermiştim. O denli sert bir lastik üstündeki duro lastikler.

Lastiği değiştirinceye kadar, havasının tam olduğuna dikkat et.

Lastiği mümkün olduğunca ısıtmaya çalış. Yazın da yol tutuşu iyi değil ama soğuk havada ısınmadan hiç ama hiç yol tutmuyor.

Hayırlı uğurlu olsun. Şu konuya bir bakıver:

http://forum.donanimhaber.com/m_101905207/tm.htm
  • quote:

evet arkadaşlar aldım sonunda
    asya nostalji aldım tüm sorunlarına rağmen o tatlılık da başka motor yok
    adıma sanıma yakışır portakal rengi
    çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için geçen cuma günü gelecekti fabrikada banttaymış hala bu haftasonu inşallah ufak ufak turlamalara başlıcam :D

Kardeşim hayırlı olsun. Aynı motoru almayı düşünüyorumda kafamda sorular var. seninle iletişim kurabilceğim bir adres verebilir misin?

Nerden aldın kaça aldın. Plaka sigorta olayları, ehliyet, öğrenme süreci, motordan memnu niyetin tavsiylerin hepsini merak ediyorum. Cevaplarsan sevinirim

• omer133 kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de bunları merak ediyorum. Yeni başlayan bir kadın için uygun mudur özellikle?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.