Şimdi Ara

Sıfır 3600 mü? Yoksa 2.el 3700x mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır 3600 kutulu fanlı faturalı garantili 1750 tl

2.el 3700x 2019 sonunda alınmış , Vatan faturalı garantili (9 ay daha) fanlı kutulu. 2200 tl

Sizce hangisi ? 2.el işlemci alınır mı?

Eğer alınırsa 3600 yerine 3700x tercih edilir mı?

Şimdiden teşekkür ederim

• Oyun icin alicaksan 3600al dostum
  • Sistemin kullanım amacı ve geri kalan diğer parçalar hakkında bilgi vermeden havada kalmış bir soru olmuş

• O fiyata 3700x bulduysan kaçırma. :) Her işini görür; oyun, yayın, render vs.

• 3600 e zaten fan alacaksın. 3700x in fanını da veriyorsa mantıklı bence. İşlemcinin garantisi de varmış bence daha mantıklı 3600 den
  • amac oyunsa 2 sınıde almazdım. hele fps oyunları oynama hevesın varsa.

yenı kartlar tanıtılacak bugun 500 serisi. 10400F ve 500 serisi kartlarla farklı bır yerde olacak oyun tarafında 10400F.

• amaç asla oyun değil, yoğun windows işleri, photosop, download'lar, dosya transferleri, baskı işleri, belki mining

• rec25 kullanıcısına yanıt

render alınmayacaksa yıne bakmazdım oyle dıyeyım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

render alınmayacaksa yıne bakmazdım oyle dıyeyım :D

peki sizce 2200e hangi amd?

çok çok çok daha ucuza 10400F mevcut.

işlemci parasına işlemci + anakart alıyorsunuz.

• Neden alınmasın. Bence 3700x yapıştır geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

çok çok çok daha ucuza 10400F mevcut.

işlemci parasına işlemci + anakart alıyorsunuz.

hocam siz intelcisiniz sanırım:) yoksa benim sorumla sizin cevabınızın alakası yok...

• 3700x kullanıyorum. Her işini gören bir cpu. Kutudan çıkan fan da oldukça iyi ve yeterli.

3600 çok kullandım, 3700x ile hiçbir oyun farkı yok. Ama 2 çekirdek 4 thread eksiği var üstüne stock fanı berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

3700x kullanıyorum. Her işini gören bir cpu. Kutudan çıkan fan da oldukça iyi ve yeterli.

3600 çok kullandım, 3700x ile hiçbir oyun farkı yok. Ama 2 çekirdek 4 thread eksiği var üstüne stock fanı berbat.

aynen bu cevabı bekliyordum hocam, r7 serisi 8 çekirdekli bir işlemci, RGB fanıyla birlikte gayet ideal.. belki 6 çekirdekli işlemciler 2 sene sonra oyunlar için yetersiz gelmeye başlayacaktır..

kargoda bakalım, inşallah sorunsuz teslim alıp kullanırım.

İşlemcilerin oyunlarda yetersiz kalması artık sözkonusu değil. Kimse 1080p oynamıyor artık zaten. 2k'da 3090 bile darboğaza sokamıyor hiçbir işlemciyi. 4k da zaten işlemcinin etkisi kalmadı. Dediğim gibi oyun için ucuz olan alınır çünkü hiçbir farkı yok. Geri kalan her şey için aynı fiyata 3700x varsa tercih edilir.

yapacagınız işe verecegınız paraya bakarım.

intel yada amd olarak bakmam konuya.

• 3700x kullanıyorum şuan. 3700x al, birden fazla için nimet.

• Bende 3700x tavsiye ederim. Biraz daha pazarlık yapabilirsen 2.000 TL gibi çok güzel olur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.