Şimdi Ara

SIFIR 4GB DDR3 1333MHZ Hİ-LEVEL RAM 40 TL SINIRSIZ STOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN GEÇİCİ OLARAK TEMİN EDİLEMEMEKTE. DOLAR KURU DÜŞENE KADAR İTHAL ETMEYECEĞİM.

Arkadaşlar toplu veya perakende olarak "hi-level 4gb 1333mhz ddr3 ram" mevcuttur elimde

adet fiyatı 40 liradır. (ARKADAŞLAR İLAN AÇILMA TARİHİNDEN İTİBAREN BU GÜN ŞU DAKİKAYA KADAR ALDIĞIM TÜM ÖN SİPARİŞLERİ ESKİ FİYATINDAN YANİ 38.5 LİRADAN VERECEĞİM ŞU ANDAN İTİBAREN FİYAT 40 LİRADIR.)

isteyene get ilan açılır.

elimde adetli bulunmaktadır istediğiniz kadar temin edebilirim ürünler sıfırdır. İsteyene fatura kesilir isteyene faturasız verilir (faturasız alırsanız garanti süresi 8eylül2013 den 8 eylül2015 e kadardır çünkü ben o tarihte aldım) faturalı alırsanız fatura tarihi itibariyle başlar garantisi.

Ankaradan ankamall alışveriş merkezinden elden teslim edebilirim yada diğer illere güzelce paketleyip anlaşmalı kargo firmamızla çok ucuza kargolayabilirim.

ürünler aşağıdaki görseldekinin aynısı fakat toplu satın aldığım için kutusuzdur.

SIFIR 4GB DDR3 1333MHZ  Hİ-LEVEL RAM 40 TL   SINIRSIZ STOK

2GB DDR2 800MHZ RAMLER GELDİ ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ İLANDAN SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ 4GB DDR3 BEKLEMEDEYİM

http://forum.donanimhaber.com/m_81890607/f_//tm.htm#81890607

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 17 Kasım 2013; 14:13:47 >

• hocam bilmediğim için soruyorum
    işyeri için sistem yapmıştım hızlıaldan Hi-level 2 GB DDR3 1333 MHz Soğutuculu Ram HLV-PC10600D3-2G almıştım yine beraber sıfır aldığım
    Asus P8B75-M LX Intel B75 Soket 1155 DDR3 2200MHz O.C SATA 3.0 Usb 3.0 Dvi mAtx Anakart ve
    İntel Pentium G2020 2.90 GHz 3MB Cache 1155 Soket 22NM İşlemci ile aldığım ram çalışmadı. Acaba anakart mı bozuk diyip kendi bilgisayarımda denedim asus maximus v gene anakart i7 3770k işlemci yine çalışmadı ram bozuk heralde diyip değişim için gönderdim gelen ram aynı şekilde çalışmadı, kendi bilgisayarımdaki corsair ramle denedim açıldı. ASUS anakartlarla bu ram çalışıyor mu deneyen kullanan varsa bilgi verirse sevinirim hayırlı satışlar
  • ramlar her ddr3 1333 destekli anakart ile çalışıyor hocam

büyük ihtimal aldığınız ramler bozuk çıktı
  • Pm attım çaldırırsanız arayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_m

Pm attım çaldırırsanız arayabilirim.

Cevaplandı get ilan açıldı konuya linki eklendi
  • Ne yazıkki ilan aktif değil
  • quote:

Ne yazıkki ilan aktif değil

hocam kendim kapattım 50 tane toptan satıldı dün

yeni parti gelicek hafta sonu isterseniz ordan vereyim? beklettiğim için de indirim yaparım ;)
  • Sıkıntı yok hocam, haber verirsiniz.
  • 2*4 arıyordum ama bu ilanı gördükten sonra 4*4 mu alsam diye düşündüm. 4 adet ram için pm den fiyat atabilir msiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

2*4 arıyordum ama bu ilanı gördükten sonra 4*4 mu alsam diye düşündüm. 4 adet ram için pm den fiyat atabilir msiniz acaba?

hocam fiyat sabit. yeni parti mal gelicek şuan elimde kalmadı.

gelene kadar fiyat 38.5 o zamana kadarki siparişleri bu fiyattan alıcam ramler gelince fiyat 40 lira olacak.
  • (ARKADAŞLAR İLAN AÇILMA TARİHİNDEN İTİBAREN BU GÜN ŞU DAKİKAYA KADAR ALDIĞIM TÜM ÖN SİPARİŞLERİ ESKİ FİYATINDAN YANİ 38.5 LİRADAN VERECEĞİM ŞU ANDAN İTİBAREN FİYAT 40 LİRADIR.)

İTHALATÇIMLA BU GÜN KONUŞTUK RAMLER EN GEÇ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTASONU ELİMDE OLACAK VE ÖNCELİKLİ OLARAK 38.5 LİRADAN SİPARİŞ VEREN ARKADAŞLARA TESLİM EDECEĞİM.

@oboynukisa @mucahit2 @adam06 @ThbrK @can_m @saygi @_bluescream_
  • ÜSTTEKİ MESAJ SİZİN İÇİN DE GEÇERLİ ARKADAŞLAR

@saygi @_bluescream_
  • geldiği zaman teli çaldırabilirseniz haberleşiriz pm den tekrardan tel yazıyorum
  • quote:

geldiği zaman teli çaldırabilirseniz haberleşiriz pm den tekrardan tel yazıyorum

geldiği anda ilk sizi arayacağım hocam sizi çok beklettim kusuruma bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

geldiği zaman teli çaldırabilirseniz haberleşiriz pm den tekrardan tel yazıyorum

Geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

Geldi mi?

Bugün 2 gb ddr2 800mhz hi-level geldi 80 adet tanesi 38.5 liradır

sanırım ddr3 ler 1-2 gün gelir.
  • slm.pm attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün kaldı mı?
    pm attım.
  • P.M. attım, okundu ve 4 gündür cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

P.M. attım, okundu ve 4 gündür cevap bekliyorum.

ürün gelince haber vereceğimi konuya yazdım zaten hocam. hali hazırda ddr2 ve ddr satışlarım devam etmekte.

ihtal edilen ürünlerde öncelik distribütörlerindir her zaman. eğerki distribütör ihtiyac fazlası olduğunu ilan ederse bize geliyor sıra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.