Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır AeroCool Edge 14 Pro ARGB 3 lü set + Hub/Kontrolcü + RF uzaktan kumanda Satın Al 26 Ağustos 2022 09:26 1 1 Sıfır AeroCool Edge 14 Pro ARGB 3 lü set + Hub/Kontrolcü + RF uzaktan kumanda Ürünü sistem toplayınca kullanırım diye zamanında almıştım ancak hiç kullanmadım. Amazon türkiye garantili(garanti devam etmekte), sıfır ve kapalı kutudur. Faturası duruyor. Alırken hatırladığım kadarıyla ürün 12'lik fan yuvasını da destekliyor diye hatırlıyorum ancak emin değilim. İçerik bilgisi aşağıdaki gibidir. - AeroCool Edge 14 Pro ARGB 3 lü set + Hub/Kontrolcü + RF uzaktan kumanda,- Beraberinde gelen kontrolcü 6 fan ve 2 adet şerit led destekler- Anakart veya kumanda üzerinden PWM fan devir kontrolüLütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Eylül 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK YENİ NESİL AMD VE NVIDIA EKRAN KARTLARI GARANTİLİ KEENETIC ROUTERLAR /// ULTRA - EXTRA DSL - AIR /// Noctua NF-S12 SESSİZ FANLAR Sıfır AeroCool Edge 14 Pro ARGB 3 lü set + Hub/Kontrolcü + RF uzaktan kumanda
ürünü satın aldım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HagiaSophia -- 30 Ağustos 2022; 18:48:18 >