Şimdi Ara

Sıfır alınacak 1.2 tsi comf Polo mu 1.2 tsi style İbiza mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ibiza 1.0 ecotsi 110hp veya 1.2 style alabilirsin ancak plus paket eklettir.
    O zaman o araç polodsn daha dolu ve keyifli olur. Bu arada jantları da 16" yap, metalik boyadan da fark alınmıyor fiyat eşitlenir ama tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not. İbiza yeni makyajlandı ve ilk modeli olan 2009 modeli ile arasında çok fark var.

• 40 yıldıralışıyoruz daçyayı zor bulduk,öğrenciler bizden iyiymiş

• Polo kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

40 yıldıralışıyoruz daçyayı zor bulduk,öğrenciler bizden iyiymiş

Haklı olabilirsiniz hocam ama bende diş hekimliği öğrencisiyim nöbetlerde biriktirdim çalışa çalışa, kolay değil emin olun.

• Poloda karar verdim arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için aldığımda izlenimlerimi buraya yazacağım.

• Kesinlikle polo segmentinde fiesta ile birlikte en iyi model ibiza ilk 5 e zor girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: manner34

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

40 yıldıralışıyoruz daçyayı zor bulduk,öğrenciler bizden iyiymiş

Haklı olabilirsiniz hocam ama bende diş hekimliği öğrencisiyim nöbetlerde biriktirdim çalışa çalışa, kolay değil emin olun.

paranın kolay kazanılmadığını genç yaşta görmüşsünüz, bu sebeple aracın satış değerini daha aracı almadan düşünmek gerektiğinin farkındasınızdır. Birkaç yıl sonra emin olun ibizanın esamesi okunmazken elinizdeki polo birçok kişinin ideal aracı, hedefi olarak kalmaya devam edecektir (İlk sahibinden düşük km'li satılık polo konusuna bakmayan adam yok gibidir).

Şahsi yaklaşımım ise, 50k parayı b sınıfı bir araca vermeyip 2. el C sınıfına yönelmek olurdu.

• Kesinlikle Polo, sınıfındaki en iyi işçilik onda. Tartışmasız.
  • Kaporasını bıraktım arkadaşlar haftaya aracımı teslim alıyorum, 2014 te yeni makyaj yendiğinde kuzenime 1.2 tsi comfort dsg ipek mavisi + sunroof tipini almıştık o gayet memnundu, aracımı almaya gittiğimde diğer aracımıza göre bazı artılar olduğunu gördüm ilk makyajlı versiyonu aldığımızda kapak jant varken şimdi 15" aluminyum alaşım jantlar / Bluetooth / sis farı paketin içerisine dahil olarak geldi ve beklemediğim için beni memnun etti ayrıca opak siyahta renk olarak gerçekten güzel duruyor tozu pisliği biraz belli eder ama yakışıklı bir araç gerçekten. Şimdi bir hafta sabredip beklemek çok zor geliyor sanırım bende kullanma klavuzunu indirip okumaya başlayacağım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.