Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALIRKEN LÜTFEN BOYA ÖLÇÜMÜ YAPTIRMADAN ARACINIZI TESLİM ALMAYIN!!!!! BAYİİ DIŞINA ÇIKARMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
12.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dört buçuk yıl olmuş. Arabayı teslim almasaydınız ne olacaktı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savaşan Şahin

Herkese Selam,
    Aracım ile ilgili mahkeme süreci halen devam ediyor. İnatla takibi bırakmadım. Tüketici mahkemesi aracın boyasındaki sorunun kullanıma engel teşkil etmediğini ve bu nedenle sözleşme iptaline gerek olmadığını ancak firmanın konu ile ilgili bilirkişinin belrleyeceği miktarda ceza / tazminat ödenmesi kararına vardı. Bilir kişi bir miktar belirledi. Konu şu anda istinaf mahkemesinde. Sonuçlanması için bekliyoruz.
    Sonuçtan haberdar edeceğim sizleri.
    Selamlar

Valla helâl olsun,tebrik ederim sizi bu süreci takip ettiğiniz için...Dört yıl sonra gelip sonucu buraya yazmanız da ayrı bir hassasiyet...Çok hoşuma gitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Savaşan Şahin

Herkese Selam,
    Aracım ile ilgili mahkeme süreci halen devam ediyor. İnatla takibi bırakmadım. Tüketici mahkemesi aracın boyasındaki sorunun kullanıma engel teşkil etmediğini ve bu nedenle sözleşme iptaline gerek olmadığını ancak firmanın konu ile ilgili bilirkişinin belrleyeceği miktarda ceza / tazminat ödenmesi kararına vardı. Bilir kişi bir miktar belirledi. Konu şu anda istinaf mahkemesinde. Sonuçlanması için bekliyoruz.
    Sonuçtan haberdar edeceğim sizleri.
    Selamlar

Hocam 5 yil olmus neredeyse, sonuc ne olacak merak ediyorum.
  • yuh diyorum,
    bu kadar uzamasına anlam veremiyorum...
  • Bu kadar uzaması devletin yasaların ve onlarla birlikte yaşayanların kalitesinin ne olduğunu gayet güzel ortaya koyar.. ülkemiz sosyal bir hukuk devletidir..yerseniz tabii asdfghjkl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sıfır olarak aldığım seat ibiza 'da ve 1.5 yıl sonra tavanında boyada çatlak farkettiğim ve servise rapor tutturarak firmadan çözüm talep ettiğim bir durum var.
    servis elemanı boyayalım, kusuru ortadan kaldıralım denilecektir şeklinde konuştu
    boyanacak yer tavan olunca çok değer kaybım olacaktır
    nasıl bir yol izlemeliyim acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.