İnşallah pert olur aracda kurtulursunuz.Belki yapılınca sorun çıkmaz ( ?) ama içinde rahat hissedemezsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: uwe
Aracın Markası : Megane 3 dci express
Aracı kaza yaptığım yerde bulunan Renault servisine çektirdim. Tahmini masrafı 30.000 tl çıkardılar. Halen Pert konusunda bir teyit gelmedi. Aracın kasko degeri 55.000 TL yeni arac klozu vardır.
son durum nedir hocam?
Araçın parça+işcilik masraflarının 37.000 Tl tutması sebebiyle aracım PERT'e ayrıldı. Aracın faturasını istediler onuda faxladım. bana 44.000 tl teklifte bulundular bende kabul etmedim. Biz dönecegiz diyip yine beklemeye aldılar. Valla bekliyoruz birde para miktarı kesinleşince hesaba geçmesi felan iş uzadı biraz. Neredeyse 1 ay oldu ama halen çözüme kavuşmadı. Önemli olan sağlıgımızda birşey yok. Malı kazananda bizleriz zaman konusunda çokda üzerinde durmuyorum acıkcası.
öncelikle zaman konusunuda boşlamayın bence, kasko genel şartlarında yada öyle biyerde ödeme süresi yazıyor olması lazım şikayet edeceğinizi söyleyin daha fazla oyalayamazlar.
Fiyat konusuna gelincede yeni araç/değer kaybı klozu olduktan sonra niye böyle bir yola gittiler yine anlamadım, araştırıp yada danışıp yine şikayet yoluna gidin bence. benim bildiğim kadarıyla bayiiden fiyat isteyip o fiyatı ödemeleri gerekiyor.
Evet hesabıma dediğim miktar yattı. Eğer istersem 2 adet bayi ismi söylediler buradan aracımı gidip alacağımı söylediler. Ben artık Renault araca binmek istemediğim için parayı mecburen kabul ettim. Kime sorsam kim gelse aracın airbag'lerin açılmaması mümkün değil dediler mutlaka açılması gerekiyordu dediler. Biraz araştırınca birkaç kişinin daha başına bunların geldiğini söylediler (söylenti de olabilir bu kısmı beni bağlamıyor açıkcası) Ama kendi aracımın airbaglerinin açılmaması yüzünden Renaut serisinden vaçgeçtim. Yeni Araç için biraz daha beklemek istiyorum. Belki sene sonuna kadar bekleyebilirim hayırlısı...
quote:
Evet hesabıma dediğim miktar yattı. Eğer istersem 2 adet bayi ismi söylediler buradan aracımı gidip alacağımı söylediler. Ben artık Renault araca binmek istemediğim için parayı mecburen kabul ettim. Kime sorsam kim gelse aracın airbag'lerin açılmaması mümkün değil dediler mutlaka açılması gerekiyordu dediler. Biraz araştırınca birkaç kişinin daha başına bunların geldiğini söylediler (söylenti de olabilir bu kısmı beni bağlamıyor açıkcası) Ama kendi aracımın airbaglerinin açılmaması yüzünden Renaut serisinden vaçgeçtim. Yeni Araç için biraz daha beklemek istiyorum. Belki sene sonuna kadar bekleyebilirim hayırlısı...
peki aracın liste fiyatı ne, yani gerçekten o fiyata araç alınabiliyor mu? eğer sorun yoksa başta neden kabul etmediniz anlamadım.
quote:
Şayet 50.000 TL'lik bir araç için 44.000 TL yattıysa çok yazık etmişssiniz. Aracınız yeni olduğu için kuruşu kuruşuna ödemek zorundalar. Aynısı bana olmuştu. Biraz uğraşsak da arabanın ederini almıştık.
Aracın kendi kurumsal sitesindeki fiyatı zaten 45.300 tl görünmektedir. Bayilerde bu fiyat daha düşebileceginide göz önüne alırsak sanırım bu fiyatın normal oldugu konusuna bana hak vereceksinizdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme