Şimdi Ara

Sıfır Araç Plaka Değiştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla azminize hayran kaldım hocam böylelikle yeni bişey öğrenmiş olduk :)
  • Benim 2010 model caddy min plakası 331 di. Ben hiç birşey aklıma getirmedim.

Sıfır Araç Plaka Değiştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanVecihi

Aracımın 2 plakası da düşmüş , bulamadım diye başvurdum . Sadece yeni ruhsat ve plaka basma bedeli ödedim ( 178 + 40 ) ve plakam değişti . Kaybolan plakanın yerine yeni bir plaka vermeleri gerekiyormuş . Kaybolan iki plakayıda birinin bulup yasadışı işlerde kullanmasını engellemek içinmiş bu . Güzel de bir plaka aldım . Dert olmuştu içime , şimdi rahata kavuştum ...

Yeni plakada 69, 62 falan yok dimi, aman millet yanlış anlar falan
  • Biliyorum , gereksiz bir uğraş ancak ben takıntılı adamım . Birkere huylandım , değiştirmeden içim rahat etmedi . Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi , satış yapmadan plaka değiştirmenin de yolunu bulmuş olduk aynı zamanda :)
  • Yeni aracta ilk 1 ay icinde ikametgah adresin degisince plaka degisimi hakkin oluyor hocam. Ben de o sekilde hallettim. Takipciye verdim 300 tl ye halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatsak olur mu arkadaşlar. Sıfır araç aldım alış esnasında düşünemedim plakayı ama plakasını beğenmedim polis bi arkadaşım var güzel bi plaka ayarlayabilirim diye düşünüyorum. Nasıl bir bürokrasisi vardır bu işlemin günümüzde? Bilenimiz var mı?

• İkameti aynı bölgede olmayan birisine satış yapacaksınız sonra tekrar kendi üzerine satış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bende hortlatayım, sıfır araç aldım plakayı emniyetten ayırttım ama sağolsun bayiden satış temsilcisi araç şasi nosunu göndermediği için sıradan harf grubu ile geldi plaka. Şimdi ayırtttığım plakayı nasıl alabilirim?
    6 ay 6bin km kuralı beni olumsuz etkiler mi?

• KaptanVecihi K kullanıcısına yanıt
    Valla benimde 531 hiç aklıma gelmemişti diyene kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.