Şimdi Ara

Sıfır Ayarına Xbox One X Battlefield Edition 2599TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese Merhabalar,

Xbox One X Battlefield Edition Garantili temiz cihaz sıfır ayarındadır (18-19 ay garantisi var), 9/10 kozmetik açıdan titiz arkadaşlar içiniz rahat olabilir.

Takas düşünebilirim, nintendo swich yada ps4 pro ile (Lütfen ps4 slim teklif etmeyin)

Fiyat: 2599TL / ufak bir indirim yapacağım.

Üzerinde yüklü oyunlar: RedDeadRedemption2-ForzaHorizon4-BattlefieldV-ForzaMotorsport7-JustCause4-Ufc2-Steep ve Gamepass ile daha birçok oyun, 4k kalitesinde ve muhteşem grafikler ile oynayabilirsiniz

Lütfen neden ps4pro'ya geçmek istiyorsunuz vs vs gibi konuları burada tartışmayalım, almak isteyen pm atsın görüşelim, iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGNUX -- 31 Mayıs 2019; 14:29:56 >

• Hocam merhaba . Ben konsol almayı düşünüyordum sağlam pc vardı sattım . Siz neden ps4 proya dönüyorsunuz? Birde cihazın faturası var dimi ? İstanbuldanısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn187

Hocam merhaba . Ben konsol almayı düşünüyordum sağlam pc vardı sattım . Siz neden ps4 proya dönüyorsunuz? Birde cihazın faturası var dimi ? İstanbuldanısınız ?
    Pm gonderdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGNUX

Pm gonderdim

Alıntıları Göster
    Aslında aynı sorunun cevabını merak ettim. Xbox akmak isityorum ama ps4 pro da aklımı akrıştırıyor.

birde fiyat olarak sonnedersiniz?
  • hasans kullanıcısına yanıt
    Araştırın hocam bi zahmet, yoksa kafanız cok karışır youtube birçok video var kiyasliyorlar detaylı bir şekilde...

Ben buranın soru cevap ortamına dönmesini istemiyorum, keza olumlu olumsuz bir şeyde yazmak istemiyorum.

İyi gunler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı satışlar hocam inşallah istediğiniz fiyata satarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasans -- 8 Mayıs 2019; 16:20:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.