Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR AYARINDA - Acer SB241Y 23.8" 75Hz 1ms (HDMI + VGA) FreeSync Full HD IPS LED Monit Satın Al 13 Kasım 2023 13:13 1 1 SIFIR AYARINDA - Acer SB241Y 23.8" 75Hz 1ms (HDMI + VGA) FreeSync Full HD IPS LED Monit ÜRÜN HEPSIBURADA'DAN 13-7-2022 TARİHİNDE SIFIR OLARAK ALINMIŞTIRMAX 25-30 SAAT KULLANILMIŞTIR (ALDIĞIM BİR EĞİTİM SEBEBİ İLE SATIN ALDIM, EĞİTİM BİTİNCE İHTİYACIM KALMADI)FATURASI, KENDİ KUTUSU MEVCUTTURGARANTİSİ (ACER TÜRKİYE) DEVAM ETMEKTEDİRHİÇBİR SIKINTISI YOKTUREVDE KULLANILMIŞTIR (OFİS, İŞ YERİ, KAFE VB. DE KULLANILIP YORULMUŞ BİR CİHAZ DEĞİLDİR)ÇANAKKALE İÇİNE ELDEN TESLİM EDİLİR, ÇANAKKALE DIŞINA ÖNCE ÖDEME ALMAK (HAVALE, EFT) KAYDI İLE KARGOLANIRKARGO ALICIYA AİTTİRTAKAS TEKLİFİNE KAPALIDIRFİYAT: 4000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Temmuz 2023 Satıldığı Şehir : Balıkesir, Balya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Acer SB241Y 23.8 - Sıfır Ayarında Monster Abra A5 V17.3.4 Intel Core i7 - 32 GB Ram - 4 GB - 1 TB ORJ. CAMPER AYAKKABILAR FENERBAHÇE CUMHURİYET 100.YIL FORMASI (S) BEDEN - SIFIR ORİJİNAL