Sıfır beyaz kasalı Benq-Siemens SXG75; GPS, Stereo Radyo, MP3 Player, Linux İşletim Sistemi, 2 MP Kamera, Video Kaydı, Video Oynatıcı, DVRS-MMC Yuvası, 3G, Bluetooth, Güçlü Dahili Hoparlör özellikleri ile harika bir cep telefonu.
Kasa orjinal siemens üretimidir. Yetkili serviste değişim yapılmıştır. Kasa değişimine kadar 1 yıllık kullanılmıştır. Faturası mevcut. Garantisi devam ediyor. Orjinal tüm aksesuarlarının yanında, Kılıf ve Sıfır Orjinal Batarya vereceğim. (50 YTL değerindedir.) Masaüstü Orjinal Siemens Hoparlör de HEDİYE ediyorum.
Hepsine 270 YTL istiyorum.
TAKAS yeni model samsung cihazları ile olabilir. Kutulu, aksesuarlı, tamir görmemiş, temiz, sorunsuz, garantili ve faturalı olması şartım var.
Ses kalitesine önem veren, farklı ve özellikli cihaz arayanlar için biçilmiş kaftan diyebilirim.
Sıfır Kutusunda Faturalı Sim Takılmamış Benq T60 Model Full özellikli ince kibar cep telefonu. Radyo dan kayıt özelliği var,i hatta istediğiniz saatler arası programlama yapılabiliyor. MP3 Player çok kalitesi, ses çıkışı mükemmel! Ekran kalitesi harika! Bu modeli 2 aydır kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.
Fiyat 285 YTL
Hiçbir yerde bulunmayan Siemens Orjinal Fabrika üretim yedek bataryalar. Sınırlı sayıda kaçırma!