Şimdi Ara

Sıfır Bilgisayar Toplamak isteyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem arada PC toplamak için hemde topliyacaklara yardım etmek için açtım Toplamak istediğiniz bilgisayarı özellikleriyle tek tek yazın ben fiyatlarını söyliyim eğer beğenirseniz gider alır toplarız beraber +100 TL :D
    oda benim karım olur :D ayrıntılı olarak yazın parça parça yeter :)

• +20 tlye yaparım
  • Ben bana gelişine göre fiyatlarını yazıcam toplaması da 100 tl kendileri hesaplı görürse zaten sadece İSTANBUL İÇİ
  • Akbil+ eminonundeki balik ekmege toplanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadikoy rihtimda is bankasinin arkasinda eksen bilgisayar subesivar oradaki fiyatlari zaten herkes biliyor adamlar dolar 2.99 deyip liste fiyati yukselterek kandiriyormus gibi ama hale en ucuz onlarda oradan daha ucuza nerede bulucaksin sirketmsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulusavas -- 2 Aralık 2016; 21:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada birkaç kuruş koklatırsın nede olsa yıllardır kankayız

anlayacağını düşünüyorum şaka olduğunu ama ne olur ne olmaz diye yazdım şaka şaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek olarak kingston hx421c14fb2-8 223.67 TL
    asus rx480-o8g-gaming 8gb ekran kartı 1.198 TL
    Kdv dahil bunlar vede ben para için değil daha çok maksat muhabbet olsun diye :)
    Vede ordan gelicek 100 lirayada ihtiyacım yok Allah a Şükür . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orfe61 -- 3 Aralık 2016; 18:35:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Intel Skylake Core i5 6400 2.7GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci
    Asrock B150M Pro4/Hyper Intel B150 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRB150M-PRO4H)
    Kingston DDR4 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz
    MSI GeForce GTX1050Ti 4G OC 4GB GDDR5 128Bit
    Seagate 1TB 7200 RPM SATA III HDD
    SSD HyperX Fury 120GB SATA III
    Akasa Venom LX Pencereli Oyuncu Kasa
    High Power Element Bronze 600W 80+ Bronze

Ne dersiniz?
  • Intel Skylake Core i5 6400 2.7GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci 722 TL 3.3GHZ 6.GEN olarak gözüküyor.
    Asrock demişsinde bende asrock gözükmüyor onun yerine uygun gigabyte anakart fiyatını yazıcam
    217,21 TL GA-H110M-S2
    Hyperx fury kingston zaten yazmıştım gene yazam 223.67 TL
    MSI GeForce GTX1050Ti 4G OC 4GB GDDR5 128Bit 628,02 TL
    Seagate 1TB 7200RPM 215,56 TL
    HyperX Fury 120GB SATA III 219,70 TL
    Power supply aynısı yoktu stokta 600w 85+ Bronze 45A single rail vardı 224,34
    Akasa Venom LX 180,46 TL
    Birde Direk içinde power supply olan var 600w oda 390,15 TL
  • benımle bırlıkte toplayın -20 tl ye yaparım hatta ustune klavye de hediye :D
  • Orfe61 O kullanıcısına yanıt
    bana 1000-1500 tl arası cs go kaldıran bilgisayar toplar mısın laptop da olur şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewyLowe

benımle bırlıkte toplayın -20 tl ye yaparım hatta ustune klavye de hediye :D

:D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycetin59

bana 1000-1500 tl arası cs go kaldıran bilgisayar toplar mısın laptop da olur şimdiden teşekkürler

Sana o konuda bişi diyemem ama bana parça parça yazsan söylerim biri için bugün sorduğum bir laptop var Şirinevlerde Atmaca bilgisayar diye 2. el düşünürsen i7 işlemcili 6 gb ekran kartı olan bi pc var onlarda 1000 TL istiolardı fena değil özellikleri Pazartesi belki benim arkadaşda alabilir Exper miş markası. Sen toplama bilgisayar için parça tavsiyeleri al csgo için ben sana söylerim fiyatlarını.
    yok 2. el düşünmüyorum ya benim pc baya kötü 2 gb ram var 1.3 ghz ekran kartı 525 mb mı ne cs go sitesinde minimum gereksinimlere uyuyor oyun ayarlarınıda düşürdüm fakat hala kasma var bunun nedeni ne olabilir bu arada hdd yanık oldugu için de mi olabilir teşekkürler
  • koraycetin59 K kullanıcısına yanıt
    ya da bu özelliklerini yazdıgım laptobu mu geliştirsem daha iyi mi olur?
    kararsız kaldım
  • koraycetin59 K kullanıcısına yanıt
    Hdd de bad sector varsa kasmadan çok ara ara donma yapar . bu arada sadece kasamı düşünüosun monitor de dahilmi ?
    şahsi görüşüm bu bence laptopa yapılan yatırımlar genelde çok bişi değiştirmez . ssd hariç ama oyun konu8sunda pek faydası olmaz
    sadece kasa ya da kendi laptobumuda geliştirebilirim
    peki bu bad sector nedir nasıl kurtuluruz bundan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.