Şimdi Ara

Sıfır BMW 3.16i almak ve tüp taktırmak-mı- cla180 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav her Mercedes konusunda şu Renaultun adını geçiriyorsunuz ayrıca bu sefer yazanın gram bilgisi yok o ortaklık hakkında hatta edc yazıp duvara sıçmış Merso dizeller gayet güzel yakıt olarak sizi kesinlikle üzmez şanzıman sorunsuz , kokpit çok hoş.
  • BMW Estoril mavi 3.16+Lpg derim. Tabi takabilicek Lpg bayi yada markası var mı bilmiyorum ama kendi aracımda direk enjeksiyonlu olduğu için bilgi vereyim.

Sıvı sistem Lpg takılır. İlk çalıştırmada dahi Lpg ile çalışır normal kullanımda 10-11 Lt Lpg tüketir. Özellikle Brc Zavolli bu konuda baya iyidir. Takacak Lpg bayisi markasını araştırmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

BMW Estoril mavi 3.16+Lpg derim. Tabi takabilicek Lpg bayi yada markası var mı bilmiyorum ama kendi aracımda direk enjeksiyonlu olduğu için bilgi vereyim.

Sıvı sistem Lpg takılır. İlk çalıştırmada dahi Lpg ile çalışır normal kullanımda 10-11 Lt Lpg tüketir. Özellikle Brc Zavolli bu konuda baya iyidir. Takacak Lpg bayisi markasını araştırmak lazım

açıkçası bu işlemi gerçekleştirmiş tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse ona göre harekete geçicem de, internette aratıp da tek taraflı fikirleri değil bizzat tecrübe etmiş arkadaşların yorumları aydınlatıcak beni

• quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

BMW Estoril mavi 3.16+Lpg derim. Tabi takabilicek Lpg bayi yada markası var mı bilmiyorum ama kendi aracımda direk enjeksiyonlu olduğu için bilgi vereyim.

açıkçası bu işlemi gerçekleştirmiş tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse ona göre harekete geçicem de, internette aratıp da tek taraflı fikirleri değil bizzat tecrübe etmiş arkadaşların yorumları aydınlatıcak beni

Brc Zavolli Prins genel merkezi arayıp Lpg takacak bayi önerisi diyince. Size bilgi verirler. Bu iş yapmış yada eğitimini almış bayiye yönlendirirler.

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bari bilmiyorsun ne fark etmez diye sallıyorsun 1.5 dci önden çekiş renault megane deki motorun aynısı sadece 7g tronic li haliyken c kasa daki 1.6 dizel in sadece motor bloğu renault diğer tüm parçaları mercedes bilip bilmeden atıp tutarak karalama çalışmaları yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

mercedes dizel motor secenegini almadan once iyi arastir. Bazi modellerinde Renault un dizel motorunu kullaniyormus. Sirf bu yuzden bmw dizel daha populer olmaya baslamis.

ne boş bir yorumdur bu

bmw benzinli motoru da peugeot motoru kullanıyor bu yüzden mercedes benzinli daha mı populer olmuş?
  • 320ied al. Tüple uğraşma yılda 15 bin km için

• quote:

Biraz arastirinca nedenini ogrendim. Daimler-Renault ortakligini bir arastir.

aynen bu işler genelde ortaklıklar sayesinde oluyor zaten. ortak motor şanzıman parça v.s.
  • Yılda 15 bin km için tüp takılmaz.Hele turbo benzinli BMW'ye hiç takılmaz.0 km 316'ya tüpte neymiş? Çok km yapıyosanız gidin dizel Mercedes veya 116d alın.

• sarpm S kullanıcısına yanıt
    Sen arabanin motoruna mi biniyorsun. Butun arabayi motor olarak gormen sacma.
    Hatta yorumlarin komple sacma, sana gore megane 3 alan herkes salak, megane 2 de de ayni motor var. Bosuna 2 kati para veriyorlar ayni motora.
    Kafan cok guzelmis, gule gule kullan

• Hacı ben anlamıyorum her ailede engelli var sanki herkes ötv indirimli araç alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeep fiat motoru kullanıyor, koskoca jeep alıyosun fiat motoru var. mantığa gel. iyi ki bi öğrenmişler mercedes reno motoru kullanıyor. bmw lerin 1600 olanlarıda pejo motoru kullanıyor. o zaman 1,6 hacimli bmw almayın.
  • cla ile 3 serisi kıyaslanacak araçlar değiller.lpg sorunsuz takılabiliyorsa 1 saniye düşünmeden 3.16 alın.
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Neyi karaladım afedersiniz ? Karıştırdın ya da okumadın. İlk mesajımı oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Hatta yorumlarin komple sacma, sana gore megane 3 alan herkes salak, megane 2 de de ayni motor var. Bosuna 2 kati para veriyorlar ayni motora.

evet kafam guzel. Cunku bakis acim senin gibi yuzeysel degil. Bugune kadar mercedes dediginde motor-guvenlik-konfor hepsiyle anilan bir marka. Marka bu sekilde prestijini koruyordu.mercedes aldiginda teknoloji satin alirsin. Bugin baktiginda disi mercedes, ici mercedes, kaputun alti renault ise; durur bir daha dusunurum. Ama derdin gosteristen baska birsey degilse benim sorunum degil.

Megan 2 ile 3 de ayni motor var bu durumda salaklar diyen ben degil sensin. Benim dedigimi iyi anla. iki ayri markadan bahsediyorum aradaki fiyat farkini soyluyorum.

Evet motora binip gitmiyorsun. ama icine bindigin kutunun gucu ordan geliyor. kuzey amerikada yaptigini Turkiye de uygulamaya baslarsa o zaman anlarsin farki.

• 3 aylık Audi değişiyor ve yerine Mercedes mi BMW mi diyorsun buraya kadar herşey güzel, segmentiniz belli ama o lpg nerden çıktı gözünüzü seviyim. Arabaya + 100 bin tl gömüpte kuruş kuruş yakıt hesabı yapmak bana çok komik geliyor hele bide premium markalar için. Sorunuza gelirsek ben her türlü 3.16 diyorum. Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın amacım kiseyi yermek veya dalga geçmek değil bunlar sadece benim fikrim katılırsınız katılmazsınız.
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    Mesajı değiştirip bana neyi karaladım yaa demeyin hiç bilen biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmotes

3 aylık Audi değişiyor ve yerine Mercedes mi BMW mi diyorsun buraya kadar herşey güzel, segmentiniz belli ama o lpg nerden çıktı gözünüzü seviyim. Arabaya + 100 bin tl gömüpte kuruş kuruş yakıt hesabı yapmak bana çok komik geliyor hele bide premium markalar için. Sorunuza gelirsek ben her türlü 3.16 diyorum. Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın amacım kiseyi yermek veya dalga geçmek değil bunlar sadece benim fikrim katılırsınız katılmazsınız.

dostum araç işini 3 ay önce halletmiştim ama annemde %47 engel var ; stajyerlik gelmeden ehliyet alayım dedi ve H sınıfı ehliyet aldı. Bu ehliyetiyle de Otomatik sıfır araç olması gerekiyor, yeni aldığım A3'ü verip üzerine hiç para vermeden bu imkandan yararlanmak istiyorum, ben dizel kullandım hep aracı ; ona göre çok geziyorum tozuyorum açıkçası benzinli araç nasıl olur bilmiyorum ama dizel kadar olmayacağı net, belli bir gelirim var ve yakıt için ayırdığım bir meblağ var üzerine çıkmak istemiyorum.

Bmw 3.16 estroil mavisi çok hoşuma gidiyor, ama dediğim gibi tüplü olmazsa sıkıntı olur, kafama takıldı yaptırmış olanlar varsa yardımlarını isteyim dedim ama yorumların yarısı farklı konuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

evet kafam guzel. Cunku bakis acim senin gibi yuzeysel degil. Bugune kadar mercedes dediginde motor-guvenlik-konfor hepsiyle anilan bir marka. Marka bu sekilde prestijini koruyordu.mercedes aldiginda teknoloji satin alirsin. Bugin baktiginda disi mercedes, ici mercedes, kaputun alti renault ise; durur bir daha dusunurum. Ama derdin gosteristen baska birsey degilse benim sorunum degil.

Megan 2 ile 3 de ayni motor var bu durumda salaklar diyen ben degil sensin. Benim dedigimi iyi anla. iki ayri markadan bahsediyorum aradaki fiyat farkini soyluyorum.

Evet motora binip gitmiyorsun. ama icine bindigin kutunun gucu ordan geliyor. kuzey amerikada yaptigini Turkiye de uygulamaya baslarsa o zaman anlarsin farki.

boş konuşuyorsun

bmw 316 320 116 benzinli peugeot motoru
    porsche panamera toureg dizel vw motoru
    jaguar dizel peugeot motoru benzinlisi ford motoru
    range rover evoque ve freelander benzinli ford motoru
    jeep ve saab dizel fiat motoru
    volvo dizel peugeot motoru

kullanıyor ve tabi aklıma şimdi gelmeyenler

yıl olmuş 2016, ortak üretim motor kullanmayan neredeyse kalmadı, mercedeste birim hacimde en yüksek gücü veren dizel motoru aracında kullanıyor, 2.2 verimsiz güçsüz benzinli kadar yakan kendi dizel motorundansa bu dizel motoru kullanmaya başlayarak da büyük bir hamle yaptılar

kafası çalışan araçlardan anlayan biri için mesele tercihse asıl tercih sebebidir bir mercedes aracın renault dizel motorunu kullanması, piyasadaki en verimli dizel motor bu çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 9 Ocak 2016; 17:44:32 >

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    dogru haklisin. Laf olsun diye yazmistim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.