Şimdi Ara

Sıfır bulaşık makinesi içi tamamen ıslak geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch marka bir bulaşık makinesi aldım, servis ilk kurulum için geldiğinde, makinenin içinin komple ıslak olduğunu farkettim, servis elemanına hayırdır diye sorduğumda, "fabrikada kontrol edilimek için çalıştırılıyor o sebeple ıslak kalmış" gibi bir sebep söyledi,
    genel merkezi arayıp sorabilirsiniz normal bir durumdur bu dedi,
    bende arayıp bilgi alacağımı söyleyerek servis teslim tutanağına "makine geldiğinde içi ıslaktı" diye yazdırarak imzalayıp teslim aldım.
    İlk defa sıfır bulaşık makinesi aldığımdan yine de aklıma yatmadı, servisi aramadan önce internette araştırma yapıp bilgi sahibi olmak istedim.
    Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Sıfır bulaşık makinesi içi tamamen ıslak geldiSıfır bulaşık makinesi içi tamamen ıslak geldi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Bulaşık Makinenizin İçi Islak Geldiyse Nedenleri ve Çözümleri

Yeni aldığınız bulaşık makinesinin içi ıslaksa endişelenmeyiniz. Bu yaygın bir durumdur ve genellikle basit bir çözümü vardır.

Nedenler:

• Nakliye Sırasında Oluşan Yoğuşma: Bulaşık makinesi taşınırken iç sıcaklıktaki değişiklikler yoğuşma oluşmasına neden olabilir.
    • Fabrika Testi: Bazı üreticiler, bulaşık makinelerini göndermeden önce fabrikada test ederler. Bu test sırasında makineye su verilir ve bu da makinenin içinde bir miktar su kalmasına neden olabilir.
    • Bağlantı Sorunları: Giriş hortumu doğru takılmamışsa veya su kaynağında bir sorun varsa, makineye su kaçağı oluşabilir ve bu da ıslak bir iç kısma neden olabilir.

• Yoğuşmanın Buharlaşmasını Bekleyin: Bulaşık makinesini birkaç saat açık bırakın ve yoğuşmanın buharlaşmasına izin verin.
    • Fabrika Testi Kalıntılarını Boşaltın: İlk yıkama döngüsünü boş makineyle çalıştırın. Bu, test kalıntılarını gidermeye yardımcı olacaktır.
    • Bağlantıları Kontrol Edin: Giriş ve tahliye hortumlarının sıkıca takılı olduğundan ve su kaynağında herhangi bir sızıntı olmadığından emin olun.
    • Servis Çağırın: Yoğuşma buharlaşmadığında veya bağlantıları kontrol ettikten sonra bile makine hala ıslaksa, bir servis teknisyeni çağırmanız gerekebilir.

Önemli Not:

• Bulaşık makinesinin içinde kalan su miktarı önemsizse, genellikle endişelenmenize gerek yoktur.
    • Ancak, makinede önemli miktarda su varsa veya sızıntı yapıyorsa, derhal bir servis teknisyenine başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba

Servisin dediği doğru hocam tüm bsh grubunda denendiği için ıslak veya nemli veya su zerreciği izi olabilir makina içlerinde aklında soru işareti olulturmasın boş yere 😊👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis doğru söylemiş makineler test ediliyor.Islak gelmesi normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum arkadaşlar, test edildiğini teyit ettik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.