Şimdi Ara

SIFIR COROLLA MI AURİS Mİ? (YARDIM LÜTFEN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
10.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Logical

Bugün bayide hem auris hem corollayi iyice inceledim.

Corolla ve auris 1.33'ün farkları:

-Corolla'nin kliması manuel, auris digital,
    -corolla 4 cam otomatik, auris arka camlar kolla çevirmeli.

Bunların dışında corolla'nin arka diz mesafesi ve bagajı çok daha iyi ve tasarımı benim gibi hb seven biri için bile gerçekten çok çekici ve oturaklı.

Auris ise yakışıklı bir hb, çoğunlukla şehir içinde kullanilacagindan ve yeni evli olduğumdan dolayı yaş ve ihtiyaca hitabet acisindan daha avantajlı.

Ancak gerçekten anlayamadigim bir sebepten ötürü hala "işte bunu almaliyim!" diyemedim. Bunda auris'in ihtiyaclarima ve begenilerime daha uygun olmasına rağmen corolla'nin bana daha dikkat çekici gelen tasarımı ve oturaklilik duygusu hissettirmesi olabilir.

Ornegin VW alma durumum olsa ve ayni ikilemde golf ve jetta arasında kalsam, 2 kere bile dusunmem direk golf alırım.

Ayni duyguyu eşim de yaşadı, beraber bayide ikisine de baktık ve ilk defa sedan bir arabayla hb arasında kararsız kaldı. Daha önceden kia'ya bakmistik Rio için, gitti picanto'yu görüp "AA ne güzel arabaymis" demisti, varın gerisini siz düşünün

Sonuç olarak umarım yakin zamanda bu secimi netlestirir ve birine sahip olurum, onerileriniz ve tavsiyeleriniz için sagolun.

Güzel, gerek Auris olsun gerek Corolla olsun pişman etmez seni. Yukarı da uzun uzun yazdım 15 gün / 500 küsür km dir 1.33 motorlu Corolla kullanıcısı olarak pişman olmazsın. Ama 150 HP araba performansı beklemiyorsan, trafik ışığı yeşil yanınca ilk birinci ben kalkmasam da olur diyorsan pişman olmazsın.

Bir dip not ; Corolla Adapazarında ki Toyota fabrikasında montajlanıyor. Auris ise Toyota'nın İngiltere fabrikasında montajlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Bugün bayide hem auris hem corollayi iyice inceledim.

Corolla ve auris 1.33'ün farkları:

-Corolla'nin kliması manuel, auris digital,
    -corolla 4 cam otomatik, auris arka camlar kolla çevirmeli.

Bunların dışında corolla'nin arka diz mesafesi ve bagajı çok daha iyi ve tasarımı benim gibi hb seven biri için bile gerçekten çok çekici ve oturaklı.

Auris ise yakışıklı bir hb, çoğunlukla şehir içinde kullanilacagindan ve yeni evli olduğumdan dolayı yaş ve ihtiyaca hitabet acisindan daha avantajlı.

Ancak gerçekten anlayamadigim bir sebepten ötürü hala "işte bunu almaliyim!" diyemedim. Bunda auris'in ihtiyaclarima ve begenilerime daha uygun olmasına rağmen corolla'nin bana daha dikkat çekici gelen tasarımı ve oturaklilik duygusu hissettirmesi olabilir.

Ornegin VW alma durumum olsa ve ayni ikilemde golf ve jetta arasında kalsam, 2 kere bile dusunmem direk golf alırım.

Ayni duyguyu eşim de yaşadı, beraber bayide ikisine de baktık ve ilk defa sedan bir arabayla hb arasında kararsız kaldı. Daha önceden kia'ya bakmistik Rio için, gitti picanto'yu görüp "AA ne güzel arabaymis" demisti, varın gerisini siz düşünün

Sonuç olarak umarım yakin zamanda bu secimi netlestirir ve birine sahip olurum, onerileriniz ve tavsiyeleriniz için sagolun.

Güzel, gerek Auris olsun gerek Corolla olsun pişman etmez seni. Yukarı da uzun uzun yazdım 15 gün / 500 küsür km dir 1.33 motorlu Corolla kullanıcısı olarak pişman olmazsın. Ama 150 HP araba performansı beklemiyorsan, trafik ışığı yeşil yanınca ilk birinci ben kalkmasam da olur diyorsan pişman olmazsın.

Bir dip not ; Corolla Adapazarında ki Toyota fabrikasında montajlanıyor. Auris ise Toyota'nın İngiltere fabrikasında montajlanıyor.

Yok hic öyle ilk ben hizlanayim, sol seriti kapatıp gideyim derdim yok. Bu motorun karakteristigi benim ihtiyaclarimi görecek seviyede.

Öyle "bu kasayı 1.3 motor çekmez" veya focus'ta kullanilan 1.0 turbo motor için "bu arabaya 1.0 motor konulur mu" seklinde cümle kuranlari dikkate almiyorum.

Bir kullanıcı olarak objektif yorumlarinizi yazdığınız için de teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar güzel soyluyorsunuz, çoğunuzun dediği de mantıklı ama araç bir miktar peşin ve büyük oranda kredili alınacak.

Yoksa bence de temiz ve dolu 1-2 yasında c sinifi dizel araç daha iyi olurdu.

Ben alim gücüme ve şartlara gore en mantıklı secimi yapmaya çalışıyorum.

Yoksa Toledo da, özellikle de lancer çok iyi tercihler.

aracı şu 48 ay vadelik 500 tl den baslayan takstılerle kampanyasında mı alacaksın kardeş. ne kadar peşinat istiyorlar bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican_aga

quote:

Arkadaşlar güzel soyluyorsunuz, çoğunuzun dediği de mantıklı ama araç bir miktar peşin ve büyük oranda kredili alınacak.

Yoksa bence de temiz ve dolu 1-2 yasında c sinifi dizel araç daha iyi olurdu.

Ben alim gücüme ve şartlara gore en mantıklı secimi yapmaya çalışıyorum.

Yoksa Toledo da, özellikle de lancer çok iyi tercihler.

aracı şu 48 ay vadelik 500 tl den baslayan takstılerle kampanyasında mı alacaksın kardeş. ne kadar peşinat istiyorlar bilgin var mı ?

Evet 2015 temmuz'da ödemeye başlayabiliyosun. Pesinat olarak da arac bedelinin %30' unu yani yaklasik 15 bin TL veriyosun.

• ben de aynı ikilemde kaldim, yeni kasa auris 1.33 alacaktım. 2011 1.33 corolla aldim. corollanin avantajı bagaj ve 2. el. 1.33 motora gelince viteslere alisinca gayet guzel. ustteki arkadasin dedigi gibi ok gibi firlamiyor koltuga yapistirmiyor ama araba full dolu bir sekilde rahat rampa cikiyor. duz yolda zaten gayet rahat hizlaniyor. sollamalarda falan en ufak bir sıkıntısı yok. ben lpg ile kullaniyorum.7-7.5 litre lpg ortalamam var karisikta. bence mantikli bir araba.
  • Auris iç hacim olarak(yükseklik) çok basık gelmişti bana, bir de ilerde lpg taktırırsanız bagaj konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Corollanın sürüş pozisyonu daha güzel. Ayrıcal görünüş olarakta Auristen daha güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenai -- 8 Aralık 2014; 13:38:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumunuz yettigi takdirde Corolla almanizi oneririrm. Nedeni ise auris 4 kisi ustunde alti tumseklerde vuruyor, ve de bagaji kucucuk. Onun disinda araclar ayni. Abime verdigim 2013 Auris 4 kisi + bagaj da ya da 4 kisi bazi tumseklerde alti vuruyordu ve buda rahatsiz edici bi durum.

• Arkadaşlar Auris 1.33 Life Beyaz renk aldım. 1-2 gün içinde teslim edecekler.

Maddi imkanlarım doğrultusunda, şu an alabileceğim en iyi arabalardan birini aldığımı düşünüyorum, yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle
  • quote:

Arkadaşlar Auris 1.33 Life Beyaz renk aldım. 1-2 gün içinde teslim edecekler.

Maddi imkanlarım doğrultusunda, şu an alabileceğim en iyi arabalardan birini aldığımı düşünüyorum, yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle

Güzel, güle güle kullan. Hayırlı olsun.
  • Ben Toyota derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Ben Toyota derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz.

Almış zaten AURIS, 2 gün sonra teslim alacak
  • Auris bence
     SIFIR COROLLA MI AURİS Mİ? (YARDIM LÜTFEN) SIFIR COROLLA MI AURİS Mİ? (YARDIM LÜTFEN)

2 yıl olacak memnunuz biz , hayırlısı olsun sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 9 Aralık 2014; 22:39:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç alınmış.

Hayırlı olsun!
  • Bende 1.6 touch düz auris le mitsubishi lancer 2013 düz vites arasında kaldım. iki aracı değerlendirebilir misiniz?
    servis ve ikinci eli felan düşünmeden sadece araçları değerlendirirseniz sevirinirim.
  • Hayirlibolsun iyi günlerde kullanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öneri yapacaktım ama arkadaş almış artık...Güle güle kullansın...
  • 1.4 turbo dizelden sonra yokuşta bu araba gidiyo mu dersin ama tüp ile ekonomik bir motor olduğu söyleniyor
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.