Ürün servis değişimi yapılmış Sıfır üründür. Halen 1 yıl garantisi vardır. Crea servisi olan Gençcell (General Mobile) beni aradı ürün değişimi yapılacak dedi ve Windows Mobile işletim sistemli, Wireless lı bir Smartphone yerine General Mobile'ın düşük modellerini teklif ettiler. Bende kabul etmedim ve onlara kzııp başka bir telefon Smartphone aldım. Ben para iadesi beklerken benden habersiz sıfır ürünü adresime yollamışlar. Böyle olacağını bilsem boşa masrafa girmezdim ! Ürün ihtiyaç fazlasızıdr. Belirtmekte yarar var servis Tüm telefonu yenilemiş fakat kapak ve pil eski telefona ait !!! Madem değiştiriyorsunuz tam değiştirin . Neyse kapak ve pil harici çiziksiz , ekran bandı kaldırılmamış, faturaları mevcut, kulaklığı ve hiç kullanılmamış 2. pili de yanında verilecektir. Benim en sevdiğim özellikleri wireless olması ve 3,5mm streo kulaklık çıkışı idi. Her türlü kulaklığı takıp dinleyebiliyordunuz. Ayrıca otobüslerde laptopumu yanıma almaz bu smartphone ile internet , msn ve film izlemek gibi eğlence ihtiyaçlarımı karşılar idim. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun . Ürünü techfaith vista 850 adı altında yurtdışında satıldığını görebilirsiniz. Pm atarsanız gün içinde bakıyorum. Kocaeli içi elden teslim edebilrim.
Orjinal ürün fotoğraflarını eve gidince koyacağım.
Fiyat olarak 220 lira uygundur. Herkese iyi forumlar.
Bu ürün tarafımdan banka havalesi ile alınmıştır. Bu alışverişte hiçbir sorunla karşılaşmadım. Dürüst ve tez olarak davrandığı için kendisine teşekkür ederim.