Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Dark Freezer X129 Satın Al 23 Şubat 2023 17:33 1 1 Sıfır Dark Freezer X129 Soğutucuyu teknobiyotikten aldım, gamepower warcry kasama sığmadı, söktüm kutusuna koydum. Toplam 5 dakika çalışmadı.Linkteki üründür: teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Dark Freezer X129 Intel & AMD Uyumlu, 2xAdreslenebilir RGB LED Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu ( DKCCX129 ) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x129-2xadreslenebilir-rgb-led-fanli-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx129.html#!prettyPhotoSıfırdan tek farkı fiyatıdır. Soğutması oldukça başarılıdır, cpu z de stress testinde 60 dereceyi geçmedi. (Ryzen 5 3600 ile)İstenen fiyat: 550 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 22 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Deep Purple Sahne Önü Bileti [SATILDI] Tertemiz S23 128 gb Sıfır Dark Freezer X129 Tertemiz Ryzen 5 3600 + Cooler Master A71C