İyi günler arkadaşlar ürünü satma sebebim tamamen sıkışmış olmamdır. Daha sonra yenisini almayı zaten düşünüyorum. Ürün 1 Haftalık bile değildir 06.06.2014 Tarihinde alınmıştır. Ürün maksimum 2 saat anca kullanılmıştır iş yoğumlumunda etkisiyle kullanılmamıştır bile yani. Ürünün bırakın kendisini kutusunda çizik dahi yoktur. Ürünün tüm kutu içeriği mevcuttur. Hatta 3D Gözlüklerin kutusu dahi açılmamıştır ilk siz açıp kullanıcaksınız (Özel Üretim) Ürün samsung'un en iyi ürünlerinden ve ortalama bi fiyata sahiptir.
NOT: Eksta olarak 2 Sene garanti yanında 1 senede Kırılmaya , çalınmaya karşı 1 sene kaskosu vardır. (Birebir değişim veya ücret iade edilir damgalı) Resmi samsung garantili ve kaskoludur. Sadece Kaskonun maliyeti 400 TL'dir.
Ürünün özelliklerine gelicek olursak, Aslında yok yok bu üründe ama ben genede kısaca bahsedeyim
Ürün 122 Ekrandır. Samsung'un yeni seri ürünlerindendir. Beyaz Renktedir. Sıfır çerçeve tabiri kullanılabilir ürün için 3D vardır (Aktif 3D) 2D'den 3D'ye yayını ve filmleri çevirme özelliği Sanal Kumanda Uygulaması vardır kolayca tüm işlerinizi kumandaya bağlı kalmadan yapabilirsiniz SES İle komut özelliği vardır. NOT: Diğer samsunglardaki gibi ingilizce değil tamamen TÜRKÇE komutları algılar. Futbol Modu (TV'yi futbol moduna aldığınız zaman ekranın rengi ve TV'nin sesi değişmektedir.) Oyun Modu (Playstation vesaire bağladığınız zaman net görüntü ve ses almaktasınız) Kumandası Sihirli kumanda tarzıdır (Mause tabiri ile) Ekranda ışık cıkarak yönlendirip kolayca internete girebilirsiniz. Harekete Duyarlıdır aynı zamanda. D-Smart , Digiturk , Tivibu ve tüm cihazlarınızla entegre edebilir istedğiniz gibi harekete duyarlı kumanda ile kanal değiştirebilirsiniz. 400 HZ'dir. (Gerçek 400 HZ'dir diğer TV'lerdeki gibi tazeleme hızı değildir) Smart TV vardır. Web Browser vardır (PC'deki gibi isteğiniz gibi gezip dolaşabilirsiniz harekete duyarlı kumandası ile) Dahili Uydu alıcı vardır. Yalnız diğer TV modellerındeki gibi değildir uydu Alıcısı HD'dir. Dahili Wifi Vardır. 4 Adet HDMI Girişi vardır,3 Adette USB girişi vardır. USB üzerinden resimlerinizi , Videolarınızı , Filmlerinizi izleyebilirsiniz. Tüm codeclerde çalışmaktadır. Tüm film formatlarını destekler. Ekstra olarak sound bass özelliği vardır. Aktif ettiğiniz zaman ortama göre ses değişmektedir. Aynı zamanda enerji tasarrufu modu vardır. Odanın karanlığına , aydınlığına göre kendini ayarlar gözlerinizi yormaz. Clear Motion Rate özelliği ile hareket bulanıklığını en aza indirir. Dört çekirdekli işlemciye sahiptir. Smartwiew özelliği vardır. Ve birçok özellik mevcuttur. Kısacası TV'yi alan kişi asla pişman olmıcaktır.
NOT: TV'nin yanında Duvar askı aparatıda hediyemdir.
TAKAS yoktur. Pazarlık Payı ufakda olsa vardır. Hiçbir şekilde Telefonumdan aramayınız mesaj olarak dönüş yapınız (ciddi alıcılar işim dolayısıyla telefona cevap veremem) Ankara içi elden , diğer illere alıcı ödemeli kargo mevcuttur. Dilerseniz GET ilan açabilirim (Komisyon alıcıya aittir.)
Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum sıfır ürün alıyorsunuz bunu aldığınızda anlıcaksınız. Ürünün Çerçeve kısmında olan bantları jelatinleri kağıtları dahi sökülmemiştir.
Son olarak şu kadar olurmu şurda şu kadar gibi mesajları lütfen yollamayınız madem orda ucuz ordan alınız. Ciddi alıcılar sadece mesaj atsın rica ediyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.