Bende de yeni 307 HDI var 110 hp. kesinlikle 110 beygir olanından al 90 beygirde araba ama arasında çok fark var. Bide 37 milyar pahalı geldi ben 34'e aldım ankaradan gerçi kampanya filan vardı oda ayrı ama...
Nasıl kullanmalısına gelince önce devirsiz kullanmamalısın (1800-2500) arası yeterli zaten tüm viteslerde 1. vites hariç bu devirleri rahatça göreceksin arabanın bi anda 90-100lü hızlara çıktığını göreceğin için daha az gaza basacaksın. Bide canın nasıl istiyorsa öyle kullan ben bazen gazı bi köklüyorum araba resmen tekerlekler ile kasa yarılacakmış hissi veriyor buda hoşuma gidiyor :))) 2. viteste çok mükemmel hissediliyor bu... Arızasız kazasız binmen dileklerimle... Çojkta yaklaz şehir içi en fazla 5 litre yakar...
Bende de yeni 307 HDI var 110 hp. kesinlikle 110 beygir olanından al 90 beygirde araba ama arasında çok fark var. Bide 37 milyar pahalı geldi ben 34'e aldım ankaradan gerçi kampanya filan vardı oda ayrı ama...
........... Çojkta yaklaz şehir içi en fazla 5 litre yakar...
abi şehiriçi en fazla 5 litre mi ?? way bee çok iyiymiş... bu kadar olcağını düşünmüodum
Ben şehir dışı ankara çanakkale arasında 3,7 litreyi bilgisayar değerinden gördüm ancak depo hesabına gidersen 3,9 litreye tekabül etti. Şehir içinde maksimum 5 litreyi gördüm araba 2000 km oldu 1 aya yakın oldu alalı... SW ler belki biraz daha fazla yaksa 5,1-5,2 olur daha da fazla olmaz.
sanirim sw oldugu icin daha pahali.3 milyar kdar fark var...
aldınmı hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: aydinokan
SELAM DOSTLARIM
HAYIRLISI ILE YAKINDA 307SW DIZEL ARACIMIZI ALICAZ INSALLAH. DAHA ONCE SIFIR ARAC KULLANMADIM.O NEDENLE OGRENMEK ISTEDIGIM SEY SIFIR ARAC KULLANMA KURALLARI NEDIR.KAC KM YE KADAR SU KADAR HIZ SU KADAR DEVIR YAPILMICAK, SUNLARA DIKKAT EDILECEK FALAN FILAN GIBI NE KURALLAR VAR.tavsiyeleriniz ve ikazlariniz nedir?
TESEKKUR EDERIM DOSTLAR...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme