Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır durumda huawei watch ultimate siyah renk Satın Al 9 Ocak 2025 08:10 1 1 Sıfır durumda huawei watch ultimate siyah renk Arkadaşlar saati özel bir kampanyadan almıştım fakat kullanmadım desem yeridir sadece kutuyu açtım üzerine tam ekran ekran koruyucu uyguladım ve yarım gün kadar kolumda durdu herşeyiyle sıfır durumda eksiksiz. garantili ve faturalı yanında 1 adet şeffaf koruma ekstra verilecek istediğim fiyat 15 bin tl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır durumda huawei watch ultimate siyah renk SIFIR CASİO GSHOCK MASTER OF G - KARA RANGEMAN GPR-H1000-9 iPhone 15 plus için Spigen tough armor gün metal kılıf sıfır durumda