Şimdi Ara

SIFIR- EVGA / NZXT ve 2. El Evga/Corsair Gold Modüler PSU'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR- EVGA / NZXT ve 2. El Evga/Corsair Gold Modüler PSU'lar

EVGA SuperNOVA GT 750W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU

(Sıfır, Kutusu açılmamış, 11/2021 fatura tarihli, garanti devam ediyor)

Kutusu açılmadı, kutu jelatinine kadar duruyor.

Tek Fiyat : 3.600-TL

NZXT C750 750W 80+ Gold Modüler 120mm Fanlı PSU (Sıfır, Kutusu açılmamış, 11/2021 fatura tarihli, garanti devam ediyor)

Hiç açılmadı. Kutusu duruyor ancak kutusunda ufak bir yırtık var. Oğlan açmaya çalışırken yakalamıştım, ufak bir yırtık olmasına rağmen kutunun açılmadığı net olarak belli oluyor.

Tek Fiyat : 3.300-TL

EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W (Kutulu, kullanılmış, garantisiz)

Bu ürünü kapalı kutu olarak 2 seneyi biraz geçkin bir süre önce aldım. Kendim kutusunu bizzat açarak kullandım. Aldığım arkadaş yurtdışından getirmişti bana. Faturası yok, kutusu ve tüm kabloları mevcut. Sistem değiştirdim, 1000'lik bir PSU'ya geçtiğim için satıyorum. Ürün çok temizdir.

Tek fiyat : 2.600-TL

Corsair CS850M, 80+ GOLD 850W (Kutulu, kullanılmış, garantisiz)

Bu ürünü 4 yıl önce forumdan satın aldım. Yaklaşık 2 yıl kendi ofis bilgisayarımda kullandım. Akabinde kutulayıp, kaldırmışım. Varlığından bile habersizdim :)

İşine yarayacak birisine satabilirim. Ürünü forumdan alırken sıfır olarak aldım. Kullanım süresi içerisinde herhangi bir sorun yaşamadım. Çalışan sistemden söktüm, toz temizliği yapıp kutuladım.

Fiyat : 2.000-TL ( kullanım durumu ve tarihi dikkate alınarak 850watt gold için uygun fiyat yazdım, pazarlıksız)

Ankara içi elden teslim.

SIFIR- EVGA / NZXT ve 2. El Evga/Corsair Gold Modüler PSU'lar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.