Şimdi Ara

Sifir Fiesta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ogretmenim. Aldiktan sonra Allah kaza bela vermezse en az 5-10 sene kullanirim. Ikinci el dusunmuyorum. Ilerde bunu verip sifir c max dusunuyorum. Kia nasil olur bilmem. Van da bayisi varsa ona da bakabilirim. Yardiminiz icin tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    O fiaya çıkıldıktan sonra Fiesta 1.0 EcoBoost da var 100HP 160Nm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar biraz acemi oldugum icin sifir arabanin riskli olacagi ve fiyatindan dolayi biraz mantikli dusununce en iyisinin 2. El almam gerektigini dusundum ve tanidiklarimla bi araba buldum. 2006 fiesta 1.4 tdci 130.000 km degisensiz parca boyali beyaz renk 22 bine anlastik (23.250 istemisti). Artik acemiligim cikinca sifira gecerim. Fiyat nasil sizce? Normal mi?

• Benzinlisini bilmem ama tatil boyu altimizda 1.4 dizel fiesta vardi. Arkada iki yetiskin 175 ve 180 boylarinda rahat yolculuk ettiler rahatlardida. On tarafda bi o kadar rahatti cok genis degil ama rahatsiz edici de değildi. Konsol direksiyon gayet kullanisliydi. Aracin suspansiyonlari gayet iyiydi aydin sokeden sonraki mugla milas yolu asiri kotu bi yoldu orada bile sarsmadi cok yumusak yaylanmalara sahip. 140km hizla giderken emin olun hic hissetmiyorsunuz ve 180leri rahat gorebiliyorsunuz. Aracin kotu iki tarafi var motor sesi ve ruzgar sesi ama bunuda muzik sesi ile bastirabiliyorsunuz muzik sistemi gayet kaliteli ve yuksek seslerde rahatsiz etmiyor...

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Hocam inan hicbir beklentim yok aractan. Ilk arabam olacak. 91 model dogan l disinda araba kullanmadim desem yeridir. Ondan dolayi her araba bana iyi gelir. Aractan tek beklentim beni getirsin gotursun yeter. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Hocam bankanin da faizleri yuksek, temmuzda cektigi 16 bin kredinin geri odemesi 18.700 tuttu arkadasin. Kafam karisti valla.

En paraya bir bak istersen
    enpara.com a bak yani şuan oran 1.0 masraf yok

• Bu paraya Dacia stepvay dizel alınabilir 40.000 TL te birakiyor Altunizade Detay plaza hem dizel hem de eco mod var pişman olmazsin satarken daha seri ve daha iyi fiyata satarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Hocam inan hicbir beklentim yok aractan. Ilk arabam olacak. 91 model dogan l disinda araba kullanmadim desem yeridir. Ondan dolayi her araba bana iyi gelir. Aractan tek beklentim beni getirsin gotursun yeter. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Egerki had safhada konfor ve performans beklentiniz yoksa 1haftalik tecrube dayanarak fiesta iyi bir secim olacaktir. Diger b segment araclari bilmiyorum. Belki daha iyileri vardir.

Fiesta iyi tercih... hayirlisi olsun simdiden Allah kaza bela vermez insaallah...

• anladım kadarıyla getirsin götürsün temiz olsun sorunsuz olsun diyosunuz hocam genelde öğretmen arabası honda toyota dır ilk başta nie demiştim okuldayken şuan mezunum liseli değil üniliyim :) öğretmenler temiz kullaniyor ve honda toyota 2 ci elde çabuk el değiştiriyo bu yüzden fiyatıda azalmıyor 0 honda toyota alamazsınız ama belki öğretmen arkadaşlarınızla bida konuşup o markaları tercih etmeniz daha doru hem bi problem oldunda bilgi için geri dönüşünüzde hızlı olur. kafa karıştırmayayım genede her araba artık güzel kötü araba yok gibi . temiz araba bulursaniz alin acemisiniz yedek parçasına 2 ci elinin satılmasına bi bakın inceden derim. onun dişinda arabayı alınca kayışıdı yağıydı mutlaka bi bakın geçen bi acemi konu açmıştı satan kişi yeni kayış değişti demiş adam değiştirmedi motor aldı eline o yüzden hava fitresi+kayış+yağ bi temiz bakın hatta değiştirin. Şimdiden Hayırlı Olsun Hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 31 Ağustos 2014; 1:44:03 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.