Şimdi Ara

sifir fiesta 61500 lira bune la (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

ve bu fiyatlara rağmen kapış kapış satılıyor.

Fiyat artırma satışların düşmesi için çözüm değildir. Bknz. Sigara fiyatları ve satışları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi ödüyorsun yanına araba veriyorlar daha ne istiyorsunuz

• sonra ben bu ülkeden gidicem dedim zamanda bana çektir git diyorlar .
  • ayça22 kullanıcısına yanıt
    Ecevitin bokuna kurban olsun bu Sağcı ak nesil bu ülke bu kadar rezil hale gelmemişti.He kuyruk vardı ikinci dünya savaşında he Amerikaya kafa tuttuğumuz için kuyruk ile alıyorduk herşeyi kuyruk vardı ama parada vardı para.

Onu geçtim arkadaşım şahin aldı allahın şahinine 890 lira sigorta bedeli çıkarmışlar nefret ediyorum bu devletten nefret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 15 Eylül 2016; 11:15:03 >
  • Çok pahalı olum bune ya kapitalizm e meydan okuyup bisikletle gidecem ise okula.

• İkinci el arabalar bile son 4-5 yılda acayip arttı artık. 2. el Şahinler bile 11-12 bin civarı.
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    Hocam motor sürebilcez memlekette sadece.

• http://www.dacia.co.uk/vehicles/
    Dacia Sandero From £5,995.00

Burda ikinci eli bile daha pahalı lan

Neyse boşverin bunları gençler biz açlığını hurma ile yatıştıran ümmetin nesliyiz,bence en ucuz araba 100 bin olmalı,neyinize sizin araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 15 Eylül 2016; 11:26:44 >
  • eyüp diye bir üye var onu dinleyin almayın araba falan. Fiesta 60 liralık araba mı ki gidip alasın ? Şimdiki hangi araba parasının arabası hep vergi şişirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psdsisyagghcao -- 15 Eylül 2016; 11:50:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.